CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

Cristian Gabriel GROMAN - UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă  
 
Ca urmare a faptelor ilicite comise, postul de televiziune Pro Tv a fost acţionat în instanţă ieri, 26.06.2015. Acţiunea în răspundere delictuală, contra Protv şi a pârâţilor Rareş Năstase, Andreea Esca şi Cristian Leonte a fost introdusă de către avocatul nostru, domnul profesor doctor Avocat Florin Ciutacu. Considerăm că, prin faptele lor, Pro Tv şi ceilalţi trei pârâţi au încălcat nu numai drepturile noastre ci au produs prejudicii de natură morală inclusiv colectivităţilor de români aflaţi în diaspora. Sub aparenţa apărării drepturilor românilor din diaspora, în realitate s-a dovedit că se doreşte doar senzaţionalul. Sub acest aspect, se pare că Pro TV s-a alăturat celor de la Channel 4 care, în acest an, i-au denigrat pe români, în emsiunea lor.  
 
Se solicită obligarea pârâţilor în solidar la plata de daune morale în valoare de 200.000 de euro, precum şi recunoaşterea publică a faptelor ilicite comise, prezentarea de scuze publice şi obligarea la retractarea afirmaţiilor mincinoase despre subsemnaţii-reclamanţi.  
 
Subsemnatul, Cristian Gabriel Groman şi soţia mea, Alina Răuţă, suntem decişi să luptăm până la capăt, pentru faptul că imaginea noastră, dar şi a românilor din străinătate, este grav afectată prin faptele ilicite comise de Postul ProTv şi de reprezentanţii acestora, prin prezentarea a unor informaţii false de către postul Pro Tv în emisiunea „România din Regatul Unit'' din data de 20 mai, respectiv emisiunea „România te iubesc'' din data de 31 mai 2015. Cererea de daune este adresată atât Postului Protv, reporterului Rareş Năstase, cât şi prezentantorilor celor două emisiuni, Andrerea Esca si Cristian Leonte.  
 
Cristian Gabriel GROMAN  
Londra  
27 iunie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Cristian Gabriel GROMAN - UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV / Cristian Gabriel Groman : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1640, Anul V, 28 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cristian Gabriel Groman : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristian Gabriel Groman
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!