CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

7. SEX CU O FANTOMĂ
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Depărtare rotundă și evanescentă, noaptea pare un balon de săpun. Și totuși ea este culmea fiecărei zile, trăim pentru a ne culca, iar visul este cel mai tandru și cel mai la îndemână mijloc de locomoție. Folosind visul putem ajunge până la marginile Universului: să penetrăm ultima depărtare! 
  
Duminica disperării: Cioran strivit între două sărutări. Vis pateurizat, îmbrățișare cu îmbrățișare. 
  
Oare pe cine căutăm în celălalt? 
  
În aproapele nostru de fiecare zi și noapte. Retorică de sărbătoare: ai durerile pe care le provoci, rana aproapelui îți aparține. 
  
Simțul proprietății? Pur și simplu, nu ține. Să te lași în voia celor cinci simțuri, acesta o fi bunul simț de care se face atâta caz și vorbire? 
  
Mai bine, ia-ți mâinile de pe mine , dragă fantomă, mângâierile tale rătăcesc ca niște aisberguri prin focul din sângele meu! 
  
Și busola mea arată nordul non-stop! 
  
Costel Zăgan, 58 (7) 
  
Referinţă Bibliografică:
7. SEX CU O FANTOMĂ / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1981, Anul VI, 03 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!