CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

FALS JURNAL DE IREALITATE (5)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dar ziua, prima mea zi de practică nu s-a încheiat aici. Mi s-au prezentat patologiile și bolile cel mai des întâlnite; am cunoscut kinetoterapeuții , care își desfășurau aici munca lor recuperatorie.  
 
Am cunoscut-o, nici nu se putea altfel, și pe Șefa Secției, Doamna Doctor E.D.  
 
Alături de kinetoterapeuți veterani, am încercat și noi, pufanii secției să ne facem simțită prezența recuperatorie, fiind alături de pacienții ce ne-au fost repartizați. Și nu pot să nu mă gândesc cu o delicată tandrețe la:  
 
* Diana  
 
* Patricia  
 
* Costache  
 
* Karina  
 
* Andrei.  
 
Adică la platfus, obezitate infantilă, cifoscolioză, scolioză, lordoză.  
 
Cineva ar fi tras o linie, dacă ar fi putut, la finele acestei zile deosebit de încărcată, mai ales emoțional...  
 
Nimeni nu poate ști ce-ți rezervă ziua de mâine. Un accident biografic m-a făcut să ajung pacientul unei secții asemănătoare. După terminarea tratamentului de recuperare și văzând dăruirea profesională a kinetoterapeuților mi-am dorit să ajung asemenea lor : niște îngeri printre oameni!  
 
Costel Zăgan, ALTER EGO (13)  
 
Referinţă Bibliografică:
FALS JURNAL DE IREALITATE (5) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1860, Anul VI, 03 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!