CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

FALS JURNAL DE IREALITATE (3)

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Este o zi obișnuită. Însă trebuie să merg la spital, cu toate că, după cum mă cunoașteți deja, nu ar fi cazul. Adică sunt sănătos tun: BUUUUUM! 
  
Și pentru că am ajuns între timp la Spitalul ”Sfânta Maria”, trebuie să intru. Dar nu pentru că aș fi, slavă Domnului, cumva bolnav! Poate-am venit să vindec pe cineva: Doamne, ajută! 
  
Totuși, să nu ne grăbim. Vorba aceea: Să nu ne emoționăm, colega! Și, ca de obicei, doamnele vor fi primele! Este vorba de Doamna Doctor A, o adevărată Doamnă Doctor! Dumneaei este primul meu ghid. 
  
Pentru că în fața mea se află, totuși, o necunoscută! Sau mai bine zis, o problemă- sănătatea-cu un număr infinit de necunoscute. 
  
Aflu, printre altele, abreviat, istoricul spitalului. Cât și situația lui prezentă: 
  
- număr de paturi 
  
- număr de bolnavi 
  
- număr de medici 
  
- număr de colegi 
  
- număr de afecțiuni. 
  
Să lăsăm statistica deoparte și să facem cunoștiință cu pacienții, cei care îmi vor fi, începând de astăzi, adevărații mei prieteni. 
  
Costel Zăgan, ALTER EGO (10) 
  
Referinţă Bibliografică:
FALS JURNAL DE IREALITATE (3) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1851, Anul VI, 25 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!