CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 2293 din 11 aprilie 2017        Toate Articolele Autorului

Principele Radu la al XX-lea Summit Euro-Asiatic Marmara
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Alteța Sa Regală Principele Radu s-a aflat într-o vizită în Republica Turcia, în zilele de 4-6 aprilie 2017, unde a răspuns invitației de a lua parte la cel de-al XX-lea Summit economic euro-asiatic “Marmara” de la Istanbul. La summit au luat parte 400 de participanți din 40 de țări, șefi de stat și de guvern, președinți și membri ai parlamentului, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, analiști politici, scriitori, ziariști și reprezentanți ai ONU și ai altor organizații internaționale.  
  
Principele Radu a participat pentru prima oară la lucrările “Summit-ului Marmara” în anul 2007. In cadrul lucrarilor s- au dezbătut subiecte precum energia durabilă, dezvoltarea economică, realitățile Uniunii Europene, contribuția religiilor la stabilitate și pace în lume, precum și fenomene precum migrația și terorismul.  
  
A fost a doua vizită publică externă a Familiei Regale din anul 2017. În zilele de 6-9 februarie 2017, Principele Radu a efectuat o vizită în Anglia, în compania președintelui Parlamentului Republicii Moldova, dl Andrian Candu. Familia Regală va face de-a lungul anului 2017 vizite în Republica Moldova, Franța, Bulgaria, Canada, Elveția, Marea Britanie și Germania.  
  
sursa:familiaregala.ro  
  
Referinţă Bibliografică:
Principele Radu la al XX-lea Summit Euro-Asiatic Marmara / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2293, Anul VII, 11 aprilie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!