CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 2130 din 30 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

Principesa Maria a premiat profesorii ”veterani” ai Patrulei de Reciclare
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 27 octombrie 2016, la Palatul Elisabeta, Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a întâlnit cu profesorii care au participat la toate edițiile și au contribuit la succesul programului Patrula de Reciclare de-a lungul primilor cinci ani de la lansarea acestuia.  
  
Din octombrie 2015, programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria.  
  
Profesori din patru județe (Călăraşi, Tulcea, Timiş, Bistriţa-Năsăud) au venit la Palatul Elisabeta pentru a fi felicitați personal de Principesa Maria.  
  
Prima ediție a programului a fost lansată în anul 2011, în 7 județe: Bistrița-Năsăud, Călărași, Hunedoara, Prahova, Teleorman, Timiș și Tulcea. Paisprezece dintre dascălii care s-au înscris atunci, la prima ediție, au revenit în program, an după an, alături de echipele școlilor lor, pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în comunitățile lor.  
  
Principesa Maria a înmânat trofee profesorilor invitați, a discutat cu aceștia despre cum privesc tinerii ideea voluntariatului și ce planuri au pentru ediția care tocmai a început.  
  
Patrula de Reciclare a început cea de-a VI-a ediție. Atât profesorii coordonatori cu vechime în program, cât și cei care participă pentru prima oară vor încerca, împreună cu elevii lor și cu sprijinul comunităților lor, să ajute la reciclarea a peste 1.000.000 kg de deșeuri electrice în România, până pe 31 august 2017.  
  
sursa:http://www.familiaregala.ro  
  
Referinţă Bibliografică:
Principesa Maria a premiat profesorii ”veterani” ai Patrulei de Reciclare / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2130, Anul VI, 30 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!