CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 1960 din 13 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Seara Fundației Principesa Margareta a României la Palatul Elisabeta, 12 mai 2016
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 12 mai 2016, a avut loc Seara Palatului Elisabeta dedicată Fundației Principesa Margareta a României. Evenimentul a reunit personalități din viața culturală și economică românească, reprezentanți ai societății civile, susținători fideli ai fundației. Au fost prezenți, de asemenea, angajații fundației și membri ai Comitetului Director. 
  
Gazda serii a fost Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare, iar bursierii programului anual “Tinere Talente” au susținut un recital în Sala Regilor. 
  
Au fost prezenți tenorul Vasile Moldoveanu, maestru al cântului de operă, dirijorul Tiberiu Soare și tenorul Teodor Ilincăi. Cei trei eminenți muzicieni sunt mentori ai programelor fundației. 
  
Seara s-a bucurat de o atmosferă plină de emoție, bucurie și bună dispoziție. Alteța Sa Regală a mulțumit fidelilor susținători ai fundației, entuziaștilor ei angajați și voluntari, precum și tinerilor artiști și maeștrilor lor. A prezentat activitatea și proiectele în derulare ale organizației dl Mugurel Mărgărit-Enescu, directorul fundației. 
  
Foto:Daniel Angelescu 
  
sursa:familiaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Seara Fundației Principesa Margareta a României la Palatul Elisabeta, 12 mai 2016 / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1960, Anul VI, 13 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!