CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 1742 din 08 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

Automobil Duster pentru proiectul “Tinere Talente”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Miercuri, 7 octombrie, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu au găzduit la Palatul Elisabeta un eveniment dedicat generoasei colaborări între compania Dacia Pitești, parte a grupului Renault, și Fundația Principesa Margareta a României. 
  
Începând din anul 2009, compania Dacia a susținut toate edițiile anuale ale proiectului Tinere Talente, care sprijină financiar și profesional formarea elevilor și studenților muzicieni și artiști plastici. Proiectul este binecunoscut și a atras admirația întregii societăți, fiind un puternic exemplu de altruism și viziune. 
  
Fundația Principesa Margareta a României a fost declarată, nu de mult, cea mai onestă organizație neguvernamentală din țară. Tinerelor Talente, ca și proiectelor inter-generaționale, li s-au alăturat mulți voluntari și sponsori, convinși de importanța sprijinirii artei, educației și tinerei generații. 
  
Dacia Pitești, reprezentată de președintele-director general al companiei, Nicolas Maure, a oferit aseară Fundației Principesa Margareta a României un nou automobil Dacia Duster, pentru proiectul Tinere Talente. 
  
La ceremonie, la recepție și la dineul care a încheiat seara, au participat ambasadorul Franței la București, dl François Saint-Paul, reprezentanți ai companiei Dacia, membri ai Comitetului Director și angajați ai Fundației Principesa Margareta a României, precum și ziariști. 
  
Dl Mugurel Mărgărit-Enescu a oferit, în fața invitaților, o diplomă companiei Dacia, pentru a onora astfel generoasa și constanta ei contribuție la dezvoltarea proiectelor caritabile ale fundației Alteței Sale Regale. 
  
sursa:www.rominiaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Automobil Duster pentru proiectul “Tinere Talente” / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1742, Anul V, 08 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!