CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 1638 din 26 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Vytautas Landsbergis,a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Naționale de Muzica
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a luat parte la ceremonia de conferire a titlului, care a avut loc în Sala George Enescu a Universității Naționale de Muzică. 
  
În aceeași zi, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au oferit un dejun, la Palatul Elisabeta, în onoarea domnului președinte Vytautas Landsbergis și doamnei Gražina Ručytė-Landsbergienė. Alături de Altețele Lor Regale, s-a aflat Principesa Maria. La dejun au luat parte domnul președinte Emil Constantinescu și doamna Nadia Constantinescu. 
  
Președintele Landsbergis a sădit, apoi, un copac, care îi va purta numele, în grădina Palatului Elisabeta, la Memorialul Copacilor. 
  
În cursul serii, Principele Radu a asistat, la Ateneul Român, la conferința-dialog “Elitele intelectuale din Europa de Est: de la disidenţa anticomunistă la integrarea euroatlantică” susținută de Președinții Vytautas Landsbergis și Emil Constantinescu. 
  
În debutul conferinței, ambasadorul Republicii Lituania la București, Excelența Sa Arvydas Pocius a făcut o prezentare a înaltului oaspete lituanian. 
  
De asemenea, conferința a inclus un moment muzical interpretat la pian de către profesorul Vytautas Landsbergis. 
  
La conferință au participat reprezentanți ai instituțiilor statului, ambasadori ai statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi la Bucureşti, personalităţi marcante ale mediului academic românesc, precum și reprezentanți ai societății civile. 
  
sursa:http://www.romaniaregala.ro/ 
  
Referinţă Bibliografică:
Vytautas Landsbergis,a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Naționale de Muzica / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1638, Anul V, 26 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!