CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 1630 din 18 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

O seară dedicată Bursei de Valori București
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au găzduit luni, 15 iunie 2015, o seară dedicată Bursei de Valori București la Palatul Elisabeta. La eveniment a participat Alteța Sa Regală Principesa Maria. 
  
În deschidere, a luat cuvântul Principele Radu care, în numele Majestății Sale Regelui și al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare, a adresat bun venit invitaților din țară și din străinătate. A luat apoi cuvântul dl Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei bucureștene. 
  
După ceremonia din Sala Regilor, reprezentanții Bursei de Valori și invitații lor din străinătate au fost invitați de Familia Regală la o recepție în Sufrageria Mare. 
  
Au fost prezenți reprezentanți ai Bursei, ai Băncii Naționale a României, ai Autorității de Supraveghere Financiară, ai Ministerului Finanțelor Publice, ai Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, precum și reprezentanți ai fondurilor de investiții, ai mediului bancar și de afaceri din țara noastră și din străinătate. 
  
Deschiderea Bursei din București a avut loc în timpul domniei Regelui Carol I, la 1 decembrie 1882, în Capitală, în clădirea Camerei de Comerț din strada Doamnei. Monitorul Oficial al României din luna decembrie a anului 1882 a publicat cotațiile bursiere ale primelor companii românesti tranzacționate. 
  
După anul 1995, odată cu reluarea activității Bursei de Valori București, Familia Regală a continuat tradiția de a sprijini public, de a încuraja și inspira activitățile Bursei de Valori. 
  
sursa: http://www.romaniaregala.ro/ 
  
Referinţă Bibliografică:
O seară dedicată Bursei de Valori București / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1630, Anul V, 18 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!