CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Cornelia Curtean         Ediţia nr. 1410 din 10 noiembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Principele Nicolae a participat la „Doha GOALS Forum”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În zilele de 3-5 noiembrie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a participat la „Doha GOALS Forum”, care a avut loc în capitala Statului Qatar. 
  
Este a treisprezecea vizită externă a Familiei Regale a României, în anul 2014. 
  
În luna februarie, Principele Radu și Principele Nicolae au vizitat Turcia, iar în luna martie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie. 
  
În luna aprilie, Principele Radu și Principele Nicolae au efectuat o vizită în Regatul Suediei, iar, tot în luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Statul Israel. În luna mai, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au efectuat o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei. 
  
În luna iunie, Principele Radu s-a aflat într-o vizită în Regatul Maroc. În luna iulie, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie, iar, tot în luna iulie, Principele Nicolae s-a aflat în Italia. 
  
În luna septembrie, Principele Nicolae a efectuat o vizită în Germania. Tot în luna septembrie, Principele Radu a efectuat o vizită în Marea Britanie, iar, Principesa Moștenitoare și Principele Radu s-au aflat în Grecia. În cursul aceleiași luni, Principele Nicolae s-a aflat într-o vizită în Marea Britanie. 
  
„Doha GOALS Forum”, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Șeicul Tamim bin Hamad Al Thani, Emirul Statului Qatar, a reunit lideri din întreaga lume, precum și experți în domeniul sportului. Discuțiile au avut ca temă mijloacele de îmbunătățire a societății prin activități sportive. 
  
În cadrul Forumului, Principele Nicolae a vorbit despre modul în care sportul poate aduce un impact pozitiv în comunitate și a prezentat proiectul “Cărțile copilăriei pe bicicletă” derulat de Asociația Curtea Veche, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale. 
  
Agenda Doha GOALS Forum a cuprins prezentările unor personalități sportive internaționale precum campionul olimpic Linford Christie sau jucătorul de fotbal Oliver Kahn, alături de manageri ai unor companii multinaționale sau reprezentanți de marcă ai instituțiilor de stat din Qatar. 
  
Printre participanți s-au numărat sportivi, membri ai sectorului public și privat internațional sau reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale. 
  
“Cărțile copilăriei pe bicicletă” este un tur ciclist unic în România, care va reuni, pe parcursul anului 2015, mai mulți sportivi din țară și din străinătate ce vor străbate, alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae, un traseu de peste 900 km, din Sighetu Marmației până în Constanța. 
  
Scopul turului ciclist este acela de a reuni comunitățile din România în beneficiul promovării unui stil de viață sănătos în rândul celor mici, prin lectură și sport și de a strânge fondurile necesare pentru donații de carte în medii defavorizate. 
  
sursa http://www.familiaregala.ro/news/4162/120/Principele-Nicolae-a-participat-la-%ef%bf%bd-Doha-GOALS-Forum%ef%bf%bd/ 
  
Referinţă Bibliografică:
Principele Nicolae a participat la „Doha GOALS Forum” / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1410, Anul IV, 10 noiembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!