CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Casa gândurilor în culori
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Azi, 31.01.2017, Galeria LOGART şi-a redeschis porţile, pentru creatorii de frumos: elevi şi artişti plastici, amatori şi profesionişti, din ţară şi din străinătate. 
  
Născută din visul artistului vizual Sorin Scurtulescu, profesor al Colegiul Naţional „C.D.Loga”, din Timişoara, galeria, adăpostită în clădirea renovată a şcolii din B-dul C.D.Loga , nr.37, la etajul II, se bucură de o reală apreciere şi audienţă, atât din partea elevilor, a colegilor profesori, a părinţilor, cât şi de cuvintele laudative ale unor mari critici de arta, artişti renumiţi şi reprezentanţi ai presei, din ţară şi din lume. 
  
Aici funcţionează şi un cerc de pictură şi grafică, se pot realiza, cu aparatură de ultimă generaţie, coperţi de cărţi, benzi desenate. E locul în care fiecare gând al tău poate primi o formă sau o culoare. 
  
Accesează http://galerialogart.blogspot.ro/ pentru câteva clipe de bucurie şi încântare...sau, mai bine, pune-ţi fularul, mănuşile şi vino să vezi cu ochii tăi! 
  
Ai ceva lucrări bune şi vrei o părere sinceră şi profesionistă? Ai nevoie de un spaţiu expoziţional intim şi primitor? Vrei să dai contur şi valoare talentului tău? 
  
Tocmai ai deschis o uşa spre visul tău…LOGART! 
  
Timişoara, 31.01.2017 Corina-Lucia Costea 
  
(Foto: la mijloc, artistul plastic Sorin Scurtulescu) 
  
Referinţă Bibliografică:
Casa gândurilor în culori / Corina Lucia Costea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2223, Anul VII, 31 ianuarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Corina Lucia Costea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Lucia Costea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!