CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  

Primele iubiri (pagină de jurnal)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Text scris de Andreea Sălcudean: 
  
Imediat după ce am ieşit de la şcoală, m-am hotărât să fac o plimbare singură, pentru a-mi face ordine în gânduri, ca de fiecare dată. S-au întamplat foarte multe în această zi calduroasă de iarnă. 
  
Ador să fac plimbări lungi, să observ tot ce se întamplă în jurul meu şi să găsesc bucuria în lucruri mărunte. Merg după părerea că viaţa este foarte frumoasă şi că ar trebui să mă bucur de fiecare clipă, deoarece nu ştii niciodată când totul se va termina. Aşadar, pentru a admira peisajul ce mă înconjura, m-am aşezat pe o banca de pe malul Begăi şi am început să meditez. Ceva tot nu îmi dădea pace…eram neliniştită… mă tot gândeam la ceva sau, mai bine spus, la cineva. 
  
Nu ştiu ce este cu mine, n-am vorbit niciodată cu el, dar simt că îl cunosc de o viaţă. Suntem amândoi la acelaşi liceu, fiindu-mi greu să nu-l observ, deoarece este foarte frumos. Simt că are ceva ce îl diferenţiază de toţi ceilalţi. Din cate am observat, este un băiat înalt, cu nişte ochi căprui, foarte expresivi şi trăsături blânde. Zambetul lui îi dezvăluie o dantură perfectă, iar gropiţele îi dau un aer inocent şi dulce. Părul său creţ şi negru îi oferă un aspect copilăros şi rebel, în acelaşi timp. Are un trup atletic, bine construit şi pare un copil foarte timid. 
  
Poate mă înşel, poate nu este diferit şi nici nu contează…poate îmi dau doar speranţe false. Poate nu m-a observat niciodată. Nu ar trebui să îmi pese…sau ar trebui? *Nu ştiu*, mi-am spus. Prea multe întrebări la care nu ştiu răspunsul. Dar, totuşi, mă gândesc: oare care este povestea lui? Oare… 
  
Timişoara, 13.03.2016 Andreea Sălcudean 
  
Referinţă Bibliografică:
Primele iubiri (pagină de jurnal) / Corina Lucia Costea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1899, Anul VI, 13 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Corina Lucia Costea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Lucia Costea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!