CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  

DESPRE FEMEIA SOLARĂ, FEMEIA LUNARĂ, FEMEIA CUANTICĂ, FEMEIA FILOZOF ŞI FEMEIA JURIST. CINCI REGULI DE BAZĂ CARE STABILESC OBIECTIVELE CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE PENTRU SECOLELE URMĂTOARE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- DIN PROGRAMUL TERRA PIG5* AL CONFEDERAŢIEI ATLANŢILOR ŞI AL SOCIETĂŢILOR PENTRU CERCETĂRI FILANTROPICE ALE FEMEILOR DE PE TERRA MIRABILIS HABITAT*  
 
În loc de motto: Pentru ca Aurul de Neam solar şi Atlant să se întoarcă acasă, în achasa din chakra Coroanei, trebuie să scoatem mai întâi Bulgărele de aur din Grămada de steril a umanităţii “transumaniste”!  
 
Cinci femei, din rasa atlanteeană, ar putea fi unica soluţie de salvare a Occidentului, şi implicit Civilizaţia Iubirii.  
 
"Terapia adevărată constă în abordarea divină; Cu cât ajungeţi mai mult la experienţa divină, cu atât mai mult sunteţi eliberaţi de blestemul patologie” (n.m.: de blestemul rasei, care a făcut ca toate miturile şi religiile să fie deopotrivă de adevărate şi de vulgare) - Carl Gustav Jung.  
 
Azi, 15 Decembrie 2018, am redactat cele cinci reguli de bază care stabilesc obiectivele cercetării ştiinţifice pentru secolele următoare – din Programului Terra PIG5 al Confederaţiei Atlanţilor şi al Societăţilor Filantropice de Femei: de femei-solare, femei-lunare, femei-cuantice, femei-filozof şi femei-jurist.  
 
1) nu accepta niciodată pe un Dumnezeu necunoscut în detrimentul dumnezeului creaţiei şi al procreaţiei din primul Cerc magic de Casă al Iubirii care există de dinaintea Facerii Lumii;  
 
2) alege zece persoane (cinci femei şi cinci bărbaţi), cu o fecvenţă între 500 şi 1000 pe Scala Conştiinţei sau Piramidei Conştiinţei, ale căror acţiuni ar putea influenţa, fie Intelectul tău Activ sau Intelectul angelic şi universal, (aflate în stânga şi în dreapta Raţiunii, pe Scara Creaturală, adică în chiar unghiul de incidenţă dintre planul cosmic şi planul uman), fie chiar propria ta supravieţuire;  
 
3) împarte atât bucuriile cât şi neajunsurile vieţii tale în cât mai multe părţi egale, pentru a spori atât potenţialul tău genetic de dezvoltare şi supravieţuire, cât şi al prietenilor tăi speciali din Federaţia Internaţională pentru Libertăţile Interioare*;  
 
4) îndrăzneşte să te foloseşti mai întâi de soluţiile organice cele mai simple (dar cel mai greu de aplicat) şi apoi treci la cele mai dificile stări ale materiei – din lumea făpturilor anorganice, trăind intens mai întâi o experienţă la limita morţii (ELM), apoi o experienţă în afara corpulu (EAC), pentru a intra în starea modificată a conştiinţei (SMC);  
 
5) stabileşte-ţi clar treptele procesiunii pe noua Scară Creaturală*, pentru a fi sigur(ă) de frecvenţa înaltă a grupului tău de conştiinţă (între 500 şi 1000), în care vei cultiva relaţiile cele mai bune, şi în care vei supravieţui în Cuibul viselor şi idealurilor tale cele mai intime.  
 
Treptele procesiunii pe Scara Creaturală sânt următoarele: Trupul, Sufletul, Natura-mamă, Intelectul Activ, Raţiunea, Intelectul angelic şi universal, Stâlpul Central şi sau Coloana Soarelui de Vis, Neantul Divin şi Dumnezeu!  
 
Apoi, odată ce ai stabilit aceste cinci reguli de bază, le poţi aplica în mai multe domenii de activitate, pe care le doreşte de altfel fiecare, sporind astfel intens atât potenţialul tău de supravieţuire, cât şi al prietenilor noştri speciali. Enumăr doar trei aplicaţii:  
 
a) în Programul genetic Terra PIG5, în care vei afla frecvenţa, gradul, funcţia şi chiar implicarea ta Reală în cele cinci programe genetice (indian, chinez, african, european şi american), descoperind nu doar pe adevăratul Dumnezeu al creaţiei şi al procreaţiei din primul Cerc magic de Casă al Iubirii care există de dinaintea Facerii Lumii, ci şi pe cei cincizeci de vizionari şi Cârmuitori Eonici*.  
 
b) în Fenomenele meteorologice şi cosmogonice, care se petrec prin interferenţa sufletului tău cu focul stelar, la confluenţa şi interferenţa a trei fluvii de sânge cu bioplasma celor doi sori: Soarele AlbAstru al Atlanţilor din Terra Mirabilis Habitat şi cel de al cincilea soare, “soarele mişcării”, despre care se spune că are ghiare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti pentru că vrea mereu sângele proastăt şi regatul de aur pierdut;  
 
c) în Căsătoria mistică, din Cincizecime, între 25 de bărbaţi alfa şi omega şi 25 de femei solare şi cuantice, în care veţi descoperii cele trei fericiri primordiale, respectiv: creaţia, procreaţia şi casa (cosa mentale) Iubirea e cosa mentale.  
 
Orice femeie din viaţa noastră este un test genetic, o pedeapsă divină sau cadoul care te alege. Astfel, ea poate valora cât un oraş stat, cât o ţară ocupată sau cât o planetă, fictivă sau reală - aşa cum au fost Ifigenia, Electra, Antigona sau Vânzătoarea de corăbii din marile tragedii greceşti.  
 
Există o metodă a Artei-transformării PPC-EFB* prin care te poţi muta de pe o planetă reală pe una fictivă, şi viceversa. Uni o numesc “Metoda regeneticii”, alţii “Vindecarea PSI şi tehnica deschiderii celui de-al treilea ochi” sau “Tehnica de vindecare cu ajutorul energiei Telos”. A mea e Terapia prin Artei-transformării PPC-EFB*, a formelor ideale prin rezonanţă happy-genetică şi comunicare holografică prin Steaua Arzătoare cu 8 Raze (din particole SAR-D8).  
 
Adică faci un salt cuantic, într-un tandem de celule telo(s)cite (S&O) cu celule stem*, din Programul Terra PIG5* pe Terra Mirabilis Habitat SAR5, SAR6, SAR7 şi SAR8 sau încă: prin viziune de foc fulgid în Noaptea de cristal (N72) cu oscilaţia Discului solar, din DS-555 în DS-666 şi apoi în DS-888. Adică din Pentamorfoza artelor clasici în Octomorfoza Artei-transformării PPC-EFB*.  
 
Metodă de mii de ori mai simplă şi mai eficientă, care poate fi folosită de oamenii solari, cu frecvenţa între 500 şi 1000 pe Scala Conştiinţei sau Piramidei Conştiinţei. Acestei metode nu-i este necesară nicio susţinere financiară sau tehnologică.  
 
Rolul esenţial îl joacă Puterea Iubirii care există în noi de dinaintea Facerii Lumii. Şi gândul solar “transumanist”, care este cel mai puternic lucru pe care îl poate avea cineva. El acţionează ca şi în cazul naşterii unui Copil solar.  
 
Importantă este starea materializată a gândurilor unui bărbat alfa şi omega cu Intelect angelic şi universal aflat în consonanţă deplină cu o femeie solară şi cuantică, realizând astfel, în tandem, chiar şi în plan virtual, acel implant de “celule telo(s)cite (S&O) cu celule stem*, de care nu ştie nimeni altcineva, decât cei doi.  
 
Adică, într-un fel sigur, secret şi fidel, fără a omite nimic din ceea ce vrea ca el/ea să ştie şi din ceea ce i-a dat în păstrare, respectiv: discul solar şi codul secret al astrocitului strălucitor din/în ochii celei ce-l caută...  
 
Iată de ce consider că femeia cuantică este femeia solară ce aparţine acelui om de la zeu care o scapă de toate problemele, prin metoda de terapie a formelor ideale de rezonanţă happy-genetică şi comunicare holografică  
 
Un astfel de om de la zeu făuritor de aripi angelice WingMakers*, aflat într-un tandem de CTS&OCS* cu o zeiţă a pământului solară prin excelenţă (cu o frecvenţă între 600 şi 800 pe Scala Conştiinţei sau Piramidei Conştiinţei), sânt împreună echivalentul unui avatar de nivelul 1000, ce ar putea echilibra două miliarde de oameni sub nivelul 200.  
 
Mai concret, ar putea salva un miliard de bărbaţi (proveniţi din naşterea “oamenilor din oameni” - expresia aparţine lui J.J. Rouseau, pe care Gogol îi numeşte “oameni cu suflete moarte”, iar Emil Cioran îi numeşte “oameni fără destin”) şi un miliard de femei solare sau lunare din cele cinci lanţuri universale de femei fecioare şi fecioare femei, rămase fără Stăpân.  
 
De care nimeni nu mai ştie azi unde sânt Vestalele, Preotesele Soarelui, Cele Opt Sophii, Cele Cinci Eve mitocondriale sau încă: Mama celor Vii, Mama Tuturor Mamelor: cea Splendidă, cea care naşte de două mii de ani una din cealaltă acelaşi copil: un copil cu o faţă de soare în două mâini din care se naşte, în chiar clipa aceasta, Copilul solar cu o dublă faţă, divină şi umană, una de soare şi cealaltă de lună întoarsă mereu spre o Simplă Coloană a Soarelui de Vis.  
 
Sub nivelul 200, sântem toţi, adică 85% din omenire, într-un război al frecvenţelor, iar Ei (Oculta mondial care ne ţine captivi sub un control total al minţii) nu vor ca tu să creşti în frecvenţă, să ai sentimentul deplin al Civilizaţiei Iubirii, în viaţa ta de fiecare zi.  
 
“Făcând parte, trupeşte şi spiritualiceşte, din Europa, mai putem fi sacrificaţi fără ca sacrificiul acesta să nu primejduiască însăşi existenţa şi integritatea spirituală a Europei? De răspunsul care va fi dat, de Istorie, acestei întrebări, nu depinde numai supravieţuirea noastră, ca neam, ci şi supravieţuirea Occidentului. “ (Mircea Eliade, Destinul culturii româneşti august 1953)  
 
POST SCRIPTUM:  
 
Păstrând proporţiile, desigur, voi spune că: De felul cum vom şti să calculăm Venitul de Bază raportat la PIB per locuitor, şi mai ales de felul cum vom şti să ne folosim de aceste “semne arbitrare” şi “simboluri consacrate”, va depinde viitorul României, adică viitorul nostru şi al copiilor copiilor noştri. Căci noi suntem adevăratele venituri de bază (monezile de aur, de argint sau de tinichea) semânţa şi pământul din care vor semăna şi modela copiii noștri țara. Şi dacă noi sântem făcuţi din pământ, adică din Aurul de Neam, pământul (sacru, luminos şi fertil) de ce să nu fie făcut din noi ?  
 
Căci atunci când îţi ajunge cuţitul la os, când copiii noştri au o alocaţie de doar 85 de lei, când trei milioane de români din ţară trăiesc sub pragul sărăciei, cu un ajutor social sau Venit Minim de Bază de doar 142 de lei per persoană, adică sub un euro pe zi, mai rău decât în Africa şi India, când România a ajuns, iată, pe locul doi în lume, după Siria, în privinţa migraţiei, cu peste şase milioane de români plecaţi în pribegie peste hotare, misiunea noastră cea mai înaltă nu mai poate fi alta decât să unim, cu talent şi ştiinţă, cele cinci filiaţii complexe, divine şi umane, respectiv: emanaţia, generaţia, migraţia, adopţia şi vocaţia întru Înalta Facere şi Renaştere a Poporului Român.  
 
Numai cine n-a gustat din pâinea amară a exilului românesc nu vede soarta românilor şi a europenilor. Aceşti oameni îi vezi şi îi simţi la tot pasul, dacă nu-ţi astupi urechile şi nu-ţi acoperi ochii dinadins.  
 
Ne pervertim singuri copiii, de dragul “emancipării” şi patimii, nu de “a fi în rândul lumii civilizate”, ci de “a avea şi noi ce au alţii”. Or, între “a fi” şi “a avea” este o diferenţă că de la cer la pământ. Boala înstrăinării de Dumnezeu este trăirea pe orizontală, fără mamă, fără tată, fără suflet şi fără Dumnezeu.  
 
A trăi viaţa celuilalt, a face acte de voluntariat şi acte de caritate, a-i ajuta pe cei săraci, este primul semn creştin. Marea minune a credinţei este atunci când te-ai hotărât să-i slujeşti pe cei slabi. În religia creştină – care este o religie a iubirii -, există şanse de pocăinţă chiar şi în mijlocul oamenilor bogaţi şi a politicienilor criminali economici.  
 
Va veni ziua când ucigaşii de popoare vor plânge cu spaime şi nu vor putea muri până când nu îşi vor recunoşte crima săvârşită, până când nu îşi vor împărţi săracilor întreaga avere. Dumnezeu ca iertare va veni în gestul lor de recunoaştere a faptei.  
 
Cu alte cuvinte, trebuie să ne unim cu cele zece triburi ale atlanţilor din cele zece ţări şi regate atlante şi împreună, şi numai împreună, să ne luăm ţara înapoi. Să facem rânduială în structurile statului, şi apoi să înfiinţăm Dacia Mare şi Statele Unite ale Europei.  
 
Mesajul meu în aceste momente grele prin care trece ţara noastră, şi implicit Europa naţiunilor, e în acest eseu geopolitic scris şi publicat la miezul nopţii pe 30 Noiembrie sau încă: “Decembrie, ultimul bal”, aici:  
 
"Învingătorul din plan virtual îşi doreşte acum: Glorie sau moarte în plan real”.  
 
Dumnezeu să binecuvinteze România şi pe românii din ţară şi de pretutindeni cu măsura şi ordinul divin de 8 la puterea 64 de Stele Arzătoare cu 8 Raze (din particole SAR-D8)!!!!!!!!  
http://confluente.org/constantin_milea_sandu_1543613975.html  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
DESPRE FEMEIA SOLARĂ, FEMEIA LUNARĂ, FEMEIA CUANTICĂ, FEMEIA FILOZOF ŞI FEMEIA JURIST. CINCI REGULI DE BAZĂ CARE STABILESC OBIECTIVELE CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE PENTRU SECOLELE URMĂTOARE / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2907, Anul VIII, 16 decembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!