CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  

Căutaţi femeia!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: "imagine-regină", John Collier, Lady Godiva (c. 1897)  
(această "imagine-regină" va deschide toate cerurile în toate sensurile posibile şi va cuceri lumea fără de sfârşit...)  
 
Platon (în Republica): „Cînd exersează în palestră, femeile n-au nevoie de alt veșmînt decît de cel al virtuții...”  
 
"O, Demiurg, solie când nu mi-ai scris în stele,  
De ce mi-ai dat ştiinţa nimicniciei mele?  
De ce-n al vieţii mijloc, de gânduri negre-un stol  
Mă fac să simt în minte şi-n inimă un gol?  
De ce de pe vedere-mi tu vâlul ai rărit  
Să văd cum că în suflet nu am decât urât?  
Viaţa mea comună s-o târii uniform  
Şi să nu pot de somnul pământului s-adorm?  
(O, stingă-se a vieţii... de Mihai Eminescu)  
 
Noi, pământenii creştini, ne aflăm în Marea Trecere şi Marea Inversiunea, adică vom trecem din Marea Ignoranţă în Dezastrul refuzului... unde noua divinitate va proveni din implozia internetului. Adică din Marea Recoltă de indivizi (85% din omenire) cu ADN-uri “Fantomă”, captivi în Camera sigilată şi obscură, în care tastăm noi, în chiar clipa aceasta, pe aceste ecrane din cristale lichide... şi participăm, involuntar, în calitate de "Observatori" (50% morţi şi 50% vii), la paradoxul cuantic şi experimentul numit “pisica lui Schrodinger*. După care urmează jocul de-a Dumnezeu cu cerul şi cu oamenii!  
 
Vom avea un Dumnezeu fluid, care ne va guverna prin Puterea Iubirii care curge prin noi de dinaintea Facerii Lumii. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că curgerea Puterii Iubirii din noi generează puterea curgerii, a cărei realitate materială – realitatea materială este o femeie solară şi cuantică - se impune singură ca un dublu fenomen natural ce poate fi controlat numai printr-un tandem de “celule teloscite (S&O) cu celule stem”. Oamenii viitorului vor locui mereu în alte locuri, adică pe un “loc fără de loc” într-un “topos atopos”. Astfel Puterea Iubirii guvernează deoarece este capabilă (să ne ferim să uităm asta vreodată!) să curgă – să curgă într-una.  
 
Puterea Iubirii din inima-soft este putere doar atunci când se bazează pe dublul fenomen al curgerii puterii prin mintea-hard. Adică prin mintea controlată de inimă (thea heard - controlled mind) Adică prin viziunea de foc fulgid în noapte (N72), oscilaţia Discului solar-hard, scânteia divină, globul de lumină vie, bila de memorie şi astrocitul strălucitor din ochii celei ce-l caută... la confluenţa şi interferenţa a trei fluvii de sânge cu bioplasma celor doi sori: Soarele AlbAstru al Atlanţilor din Pământul Interior şi al cincilea soare, “soarele mişcării” sau încă: “Soarele Negru”, despre care se spune că are ghiare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti pentru că vrea mereu “sângele proaspăt” şi regatul de aur pierdut. Sau altfel spus: “Dau un regat pentru un cal ” (1485, războiul celor două Roze) sau "Dau un cal pentru un regat".  
 
“Se pare că în horoscopul ei o ciudată conjuncţie prevedea că, după ce se va contopi ea însăşi cu Calul Alb, urma să devină Regina celor deznădăjduiţi din toată lemea” (cartea eseu teatrologic: manifest feminist universal. Reportaj imaginal* la un congres internaţional al femeilor, pag.147, Constantin Sandu Milea)  
 
Astfel, din cele zece fericiri şi zece porunci vor mai rămâne doar trei fericiri şi trei porunci, care după ce vor fi vor fi corelate între ele vor mai rămâne doar cele trei fericiri primordiale, respectiv: creaţia, procreaţia şi casa. (cosa mentale). Iubirea e cosa mentale, din primul Cerc magic-alb de Casă al Iubirii care există şi curge prin noi de dinaintea Facerii Lumii - doar prin oamenii de la zeii solari.  
 
Căci net-activistul de pe Tabloidul Facebook nu îi plac regulile şi limitele impuse de religie sau încă: de Oculta Mondială, respectiv: cele cinci reguli de bază care stabilesc obiectivele cercetării ştiinţifice pentru secolele următoare – din Programului Terra PIG5 al Confederaţiei Atlanţilor şi al Societăţilor Filantropice de Femei: de femei-solare, femei-lunare, femei-cuantice, femei-filozof şi femei-jurist.  
 
SUA este primul exemplu dat la nivel social planetar. Franţa este al doilea exemplu european al acestui nou model de revoluţie, declanşată deja de implozia net-activistului de pe Tabloidul Facebook. Iar Italia şi România va fi al treilea şi al patrulea exemplu care va da startul declanşării cele mai insolite revoluţii de conştiinţă solară, pe Scala Conştiinţei şi Piramidei Conştiinţei, care va răsturna odată pentru totdeauna Piramida Tuturor Nedreptăţilor Sociale. Căci adevărata revoluţie este numai aceea care are dreptul să schimbe numele soarelui, a Soarelui Negru cu Soarele AlbAstru al Atlanţilor din Terra Mirabilis Habitat!  
 
În Europa, şi în întreaga lume, familii întregi de migranţi, şi nu numai, vor fi ucise pentru că o reţea de nebuni fanatici, în spatele cărora se afla Demiurgul ignorant, Demiurgul coţcar şi Demiurgul pocăit şi cei zece arhonţi hermafrodiţi din Fanfaronada Arhontelui, vor continua să posteze pe Facebook ştiri false şi minciuni sfruntate. Cei 85% din omenire, care sânt setaţi deja pe război civil, captivi în programul politic şi diabolic de Depopulare Globală, vor lua de bună aceste informaţii şi minciuni sfruntate şi vor da foc la oraşe şi ţări - folosindu-se, în mod greşit, de "semne arbitrare" şi "simboluri consacrate".  
 
USA arde deja, în mandatul preşedintelui D. Trump, Franţa va arde şi ea, în mandatul lui Macron, la fel, Grecia şi urmează Italia şi România, în etape, dacă preşedinţii acestor state, mari globalişti globalizaţi şi teoreticieni ai bogăţiei prin taxe impuse ţărilor sărace cărora le-au cupărat suveranitatea, nu vor înţelege că violenţa jocurile de putere cu inima-soft pot interveni tragic în jocurile minţii-hard – şi că astfel pot muri zeci de milioane de oameni, în timp ce mintea lor face implozie şi desfăşură harta jocurilor pure din plan virtual în plan real.  
 
Acesta este de fapt al treilea război mondial declanşat deja între forţele infernale şi cele cereşti, cu genealogii extrem de complicate, cu acţiune luxuriantă, culminând cu o bătălie pe viaţă şi pe moarte, de proporţii universale, cu intervenţii ale zeităţilor în mijlocul zbaterilor omeneşti, cu frecvente elemente miraculoase de eros şi magie, magie de "tranziţie", magie intersubiectivă şi magie intrasubiectivă.  
 
Cu alte cuvinte, implozia virtuală este atât de REALĂ pe cât este de imaginară şi imaginală* violenţa vidului. Cele două lumi, lumea virtuală şi lumea Reală, au devenit în plan social egale ca influenţă. Şi au atins pragul critic tocmai datorită universul tehnologic, care ne va elibera în mod sigur către nimic, pentru că cele două puteri combatante, puterea inimii-soft şi puterea minţii-hard, fac din net-activistul Facebook unealta Baricadei de pe Maidanul Europei sau încă: din Asia şi întreg Orientul, care sânt pregătite să facă implozie.  
 
Genocidul din Europa naţiunilor, pe care l-au practicat în plan virtual, prin programul politic şi diabolic de Depopulare Globală, prin migraţia controlată şi prin amestecul forţat al raselor poate fi pus în practică acum în lumea reală, cu consecinţele unui Armagheddon în plină desfăşurare, de neimaginat. Învingătorul din plan virtual îşi doreşte acum: Glorie sau moarte în plan real.  
 
Aveţi curajul de a spune GLORIE şi veţi învia a treia Zi. (din cea mai lungă Noapte de Cristal (N72).  
 
Creştinismul, care este religia Iubirii şi care curge prin noi de dinaintea Facerii Lumii, ne spune că toate păcatele se iartă, chiar şi păcatul împotriva Spiritului, adică împotriva Soarelui Negru - care “lucrează”, pe Scara Creaturală, cu Intelectul Activ (deci nenominalizat), din stânga Raţiunii, prin “spiritul contrafăcut gnostic”, nu şi cu Intelectul angelic şi universal, din dreapta Raţiunii, cu spirit divin.  
 
Iată ruptura!  
 
Nu există altă moarte decât moartea spirituală, prin “uciderea Soarelui Negru”, prin “moarte integrală”, şi nu există altă înviere decât aceea în fluviul Ideilor mari precum Infinitul, Eternitatea, Visul, Dragostea, Libertatea, Legea Sacră a Dragostei şi respectul pentru lumea divină, pe care noi, creştinii, precreştinii şi paleocreştinii, din Cincizecime*, descendenţi din Zeii Cei Mari de la Dunăre le-am pus în Marile Mame de popoare, în femeia solară şi cuantică. Nu şi în femeia lunară.  
 
Căutaţi Femei!  
 
Post Scriptum:  
Treptele procesiunii pe Scara Creaturală sânt următoarele: Trupul, Sufletul, Natura mamă, Intelectul Activ, Raţiunea, Intelectul angelic sau universal, Stâlpul Central sau Coloana Soarelui de Vis, Neantul Divin şi Dumnezeu.  
 
Referinţă Bibliografică:
Căutaţi femeia! / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2891, Anul VIII, 30 noiembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!