CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  

Fragment din Scrisori de Dragoste din Mileniul III către Prinţesa X. Scrisoarea Nr.143 (partea întâia)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: copertă Reportaj imaginal*, volumul 1  
 
Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor,  
 
dragi prieteni, de pe Facebook, de pretutindeni şi de oriunde vă aflaţi la orizontulul misterului în unu, în doi, în trei şi în câţi vrei..., vă trimit excelenţelor şi domniilor voastre, spre cunoaştere şi analiză, o schiţă de scenariu pentru continuarea Manifestului Feminist Universal: Reportaj imaginal* la un congres internaţional al femeilor, publicat în 2012 în opt părţi în revistă de cultură Confluenţe literare.  
 
Iată Schiţa:  
 
E timpul pentru o întrebare legitimă şi obligatorie pentru toţi bărbaţii - inventatori de sisteme - pentru toate femeile speciale - mame de popoare - dar şi pentru Responsabilii Pământului, inclusiv pentru cei din Marile Familii Regale şi din Aristocraţia Neagră: Suntem noi, oare, doar o clonă a zeilor pentru hrana arhonţilor umani & “transumanişti”, ET-X-Y-Z - sumeriano-eleno-romano-gnostici din “spaţiul curbat” intra şi extraterestru al Terrei Mirabilis Habitat şi din sfera de putere geopolitică a zonei euro-asia-africa-americano-danubiano-pontică?  
 
Că eu sunt conceput şi făcut numai de un bărbat şi o femeie, fie aceştia chiar şi din perechia primordială Adam-Eva & Zemora-Zamolxis, Artemis-Apolon, nu pot să cred. Sunt ceva mai mult. Dar, să nu uităm că, a concepe înseamnă a domina. Iar a face lumea cu iubire de la început înseamnă să uneşti un tandem de celule telocite stem*, adică o celulă din sămânţa angelică a maestrului Artei-transformării PPC-EFB* de calitate superioară cu ovulul Madonnei Intelligenţa Eurynomes, cu măsura şi ordinul divin de 8 la puterea 64 de Stele Arzătoare cu 8 Raze, din cerul Stelelor Fixe, al IX-lea, Cerul Cristalin, în consonanţă şi corespondenţă deplină cu cele două Coroane Regale „terraformatate” într-o Stea Arzătoare cu 8 Raze (din particole SAR-D8), cu lumină şi căldură proprie. Pentru că Iubirea există de dinaintea Facerii Lumii! Da! Iar atunci când se uneşte un bărbat şi o femeie prin cele două celule, S* şi O*, într-una singură, tot atunci intervine prin viziune de foc fulgid în noapte (N72) o a treia persoană în zbaterile noastre omeneşti, o entitate cerească, divină şi umană, adică solară sau lunară, şi pune discul solar, scânteia divină şi astrocitul strălucitor în ochii celei ce-l caută... pentru a rămâne astfel veşnic uniţi prin Good angel cu Fiica dragostei în Terra Mirabilis Habitat. Cine are o a trei pereche de urechi fractalice - să audă! Şi al treilea ochi - să vadă!  
 
Tot ce mi-am imaginat eu în primul Volum al acestui Reportaj imaginal* este insuportabil de REAL, cu aplicaţii practice în toate parlamentele şi guvernele din lume. Pentru că adevărata realitatea este o femeie-fecioară sau încă: o fecioară-femeie solară şi cuantică* (a se citi articolul Femeia cuantică şi problema ei reală). Tot ce am legat eu cu Iubire, în Steaua Arzătoare cu 8 Raze (SAR-D8), prin aceste sculpturi în “forme ideale” şi “imagini-regine” care deschid cerurile în toate sensurile posibile – este legat şi în Cerul Cristalin. Aşa cum s-au legat dintru-început oamenii de la zei cu fiicele pământenilor, în Oraşul Coroanelor, ATLANTISUL, cu Iubirea care există de dinaintea Facerii Lumii, unind Cerul cu Pământul Interior şi pe Good angel cu Fiica dragostei. Sau altfel spus: Numai Iubirea leagă şi dezleagă un nou început.  
 
E timpul, spuneam, să ne trezim la adevărata realitate şi să vede cerul răsturnat plin de Stele Arzătoare cu 8 Raze din particole SAR-D8, şi deasupra alte stele precum focurile altor oameni locuind în cer. Locuind în cer şi pe pământ în acelaşi timp, într-un Templu al Soarelui AlbAstru al Atlanţilor, care colcăie de fiinţe înnaripate, şi care nu e altul decât Templul cerul-pământesc din Terra Mirabilis Habitat. Sau, dacă vreţi, Templul Dragostei, al Meditaţiei, al Contemplării şi al Eliberării (TDMCE), un templu mult visat de Brâncuşi şi nerealizat nici azi.  
 
E timpul că toţi românii de pretutindeni, dar absolut toţi, să vedem lucrul acesta. Să vedem şi să înţelegem că noi suntem cei care ne făurim propria noastră istorie solară. Şi că jucăm serios, în chiar clipa aceasta, într-o singură piesă de teatru mondial, la nivelul social-planetar şi galactic universal, prinşi într-o imensă pânză de păianjăn ce emană o strălucire de bioluminiscentă solară, ţesută de o rasă ciudată de fiinţe bioplasmatice nemaivăzute, la confluenţa dintre plasma solară şi magnetismul biotopul nostru terestru. Este vorba despre o nouă Trilogie Tozgreacă, sau încă: de ultima Tragedie umane, în cinci reprezentaţii, jucată în modul cel mai serios, pe viaţă şi pe moarte, pe Terra Mirabilis Habitas.  
 
Voi fi întrebat, desigur, de ce va trebui să jucăm serios – “Iocari serio” - chiar noi, românii, în această ultima Trilogie Tozgreacă? Răspund că, tocmai de aceea, fiind născuţi cetăţeani liberi într-o ţară ocupată de “străinul trimis” – Omul s-a nascut liber, dar pretutindeni este prins în lanţuri universale de femei, nu-i aşa?  
 
Dar ce mare noroc să te naşti în Gradina Maicii Domnului, într-o ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis Habitat! – Fiind şi eu unul dintre voi, născut deci în G-MD din TMH, mă înalţ să vă spun Domniilor Voastre, cu mâna pe soarele din pieptul meu numit suflet, că şi noi suntem într-un fel, cel puţin cei din zona Z-Hardeal, trei sferturi tozgreci şi doar un sfert ardeleni, după Cea de-a treia mamă - Regina Ana!  
 
Căci primele două mame cu siguranţă au fost două zeiţe amazoane, barbare, exotice şi ireductibile, sacrificate în ultimul război cosmic la Podul de carne arsă în Holocaustul Amazoanelor în chiar spaţiul nostru sacru din Terra Mirabilis Habitat, din Feteşti-Sat, Cernavodă. Dar asta e o altă poveste de dragoste pe care de multe ori îmi doresc să o uit şi nu mai pot.  
 
Ioan Petru Culianu, ultimul mare romantic - Tozgrec şi el la origine - şi unul din cei mai mari savanţi şi istorici ai religiilor pe care i-a avut omenirea, discipolul şi moştenitorul testamentar a celui mai mare istoric al religiilor din lume, şi poate din toate vremurile, Mircea Eliade, recunoscut, la fel ca şi ME, de toată elita mondială, chiar aşa şi-a numit una din cele 20 de cărţi ale sale - “Iocari serio” (Joc serios, amuzament plin de râvnă, chintesenţa celor trei teze de doctorat al marelui savant). O Carte a vieţii şi a morţii pe care a jucat-o serios cu mare curaj până în ultima clipă a vieţii, când în primăvara anului 1991 la data de 21 mai a fost asasinat cu bestialitate, la vârsta de doar 41 de ani, în cea mai înaltă şcoală de religie din lume, în Chicago, la 5 ani după trecerea în eternitate a lui ME. Nici pănă azi nu se cunoaşte bestialul asasin a lui Ioan Petru Culianu. După uni biografi, a fost o “crimă ritualică”; după alţii, “a murit Mircea Eliade a doua oară”  
 
Azi, după 27 de ani de la trecerea în eternitate a marelui dispărut, asemenea lui IPC şi noi suntem acum intraţi pe Marea Scenă a Lumii, în ultima reprezentaţie de teatru mondial, a cincea, jucată serios, cu acte în regulă, cu CNP-urile (cod numeric personal ), cu noul cod de bare şi cip la purtător, cu implanturi uterine şi implanturi pe creierul bicameral, cu aplicaţii nefaste prin Noua Ordine Mondială ( NWO ), prin noul Codex Alimentarius, GMO – Monsanto, etc.  
 
Unii dintre mesagerii luminii, sculptori, pictori şi arhitecţi, poeţi, filozofi, profesori universitari şi mai ştiu eu ce doctori geneticieni sau sociobiologi neodarvinişti, aflaţi şi ei foarte aproape de marele dispărut IPC, doar că stau încă în umbră “umbrei de zenit”, pe Marea Scenă a Lumii sau în culisele istoriei insolite, numesc această Piesă de teatru mondial Programul genetic Terra PIG5*; alţi, mai naivi şi romantici întârziaţi, ca mine, o numesc Programul Terra Mirabilis Habitat, prin Arta-transformării PPC-EFB*, a transformării Primului Principiu Cosmic (PPC) din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: Existenţa, Forma şi Beatitudinea (EFB).  
 
Din nefericire, după toate estimările oamenilor de ştiinţă şi a marilor regizori din culise care se ocupă serios de noi acum şi trag sforile păpuşarilor din NWO, în mod sigur am întrat cu toţii în zona de distrugere a programului genetic uman, iar acum suntem în faza de “recoltă vie” a Marilor Mame (MM), care cred că mai durează practic 2-3 generaţii până la dezintegrarea finală a Programului Terra PIG5.  
 
În prima fază, 2012-2024, Ei vor continua să recicleze intens Pomul Vieţii, mai întâi din prima Coroană de Neam din cele cinci generaţii de pământeani, bombardându-ne simţurile noastre cu radiaţii şi unde electromagnetice cu fregvenţe joasă, sub 200 pe "Scala Conştiinţei" sau "Piramidei Conştiinţei", care depăşesc limitele admise, foarte nocive celulei umane şi sistemului nervos, astfel încât să ne marcheze pe fiecare dintre noi cu câte un “marker” şi să aibă controlul total asupra creierilor şi inimilor noastre.  
 
Iar în a doua fază, 2024-2054, după ce vom intra cu toţii în Teascul lor, pentru arderea, tescuirea, înnobilarea, purificarea şi apoi simplificarea genelor noastre până la nivelul eneregetic-informaţional convenit de ei, se vor ocupa de cea de-a doua Coroană stelară a oamenilor de la zei din Cerul Cristalin, prin care vor “terraformată” întraga planetă Pământ pentru noile naşteri şi renaşteri de Oameni îngeri, pe un Pământ Nou sub un Cer Nou, aşa cum scrie de altfel şi Misterele Sfântului Apostol Ioan şi ale Sfintei Fecioare,şi apoi în ultimul capitol din Biblie, Apocalipsa, care nici azi nu se ştie cine a scris-o, Sfântul Ioan Teologul sau Iisus Cristos. Biblia fiind doar una din cele zece cărţi sacre, scrise prin revelaţie divină sau prin implant informatic, implantat de fiinţe extraterestre ET-X-Y-Z.  
 
E timpul, spuneam, pentru o nouă Cultură matrifocală şi matrilocală paşnică, de natură solară, aşa cum a fost în vechea Europă de 44000 de ani, pentru rescrierea sfârşitului istoriei celei mai mari înşelătorii umane, patriarhale şi matriarhale, din ultimii 50.000 de ani, pentru crearea noilor zone de putere politică şi de putere religioasă, de data aceasta, cred eu, de natură matrifocală şi matrilocală paşnică, solară.  
 
Să începem, aşadar, cu mereu aceleaşi trei necunoscute: X,Y,Z:  
 
Prinţesa X = creştinism ( MM-MD + cele trei Diane-D3 ) + islamism ( F3 – Fatima ) + new age & satanism sau saturnianism ( Lilith - Isis - Eurynomes – Mnemosynes - Artemis – Bendis ), etc.  
 
Y = extraterestru ET-Y;  
 
Z = LI (lumea interioară), Alianţa Zamolxiano-atlantico-lemuriano-danubiano-pontică.  
 
X şi Z sunt din neştiinţă şi acum, după două mii de ani de aşa zisă civilizaţie creştină, două civilizaţii războinice şi carnivore. Adică, un amestec de creştinism mistic şi păgânism dionisiac, datorită amestecului raselor (fără ştiinţa zeilor solari ) şi a războaielor fratricide.  
 
X pretinde că este o emanaţie a lui Y cu sclipiri de rubin în amestec cu bioluminiscenţa stelară D3 + P4-CM ( adică, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima şi cei patru Crai-Magi, Trei la Răsărit şi Unul la Apus ) şi îi cere acum lui Z să înceapă “recolta hibrizilor” străvezii de pământeni din zona carpato-danubiano-pontică, pentru a identifica “celula-mamă”, Matca Reproducătoare pentru naşterea viitorilor oameni de la zei din viitoarea Alianţa Zamolxiano-atlantico-lemuriano-christică.  
 
Z, presimte pericolul şi după ce anunţă pe toţi preoţii atlanţi să întărească la suprafaţă axa creştin-ortodoxă, cu predilecţie cea precreştină şi paleocreştină, se retrage într-o peşteră din Fortăreaţa Carpatică (în “Antibuncărul mănăstirii”, în “Groapa Hiperboreanului” din Piatra Craiului, în “Peştera Muierii” de pe Muntele de aur al Hunedoarei sau chiar în “Chivotul genetic”) pentru a medita prin respiraţie holotropică şi a face rugăciunea minţii şi a inimii şi a găsi sămânţa angelică a noilor oameni îngeri; sămânţa Artei-transformării, cu ajutorul noilor Telossteleratoare şi rezonatoare de bioluminiscenţă solară a sufletelor de lumină fără de sfârşit...  
 
Între timp, ET-Y, reîntors acum după două mii de ani pe planeta Mama Geea, având puteri nelimitate, acaparează întregul Sat Planetar, în interiorul căruia e închis de doua mii de ani Z.  
 
PX, fiind egoistă şi geloasă pe Y, avertizează printr-un Scut antiatomic Alianţa Z şi spune: “Atenţie! Y este un ET rău, nu credeţi în el, eu – PX – sunt o emanaţie bună, cu străluciri de rubin, cu vocaţie şi concepţie angelică, opriţi migraţia, pregătiţi scuturile energetice că vom veni în curând la voi cu forţe noi, pentru ultima emanaţie, generaţie, migraţie, adopţie şi vocaţie, etc...”  
 
Y află codul şi emanaţia lui Z şi după ce strică Alianţa Z încearcă acum să spargă Chivotul genetic pentru a-l scoate pe Z din dispozitivul T-RSB, şi în locul Lui să o introducă în G-MD pe noua MM, MD şi pe MMP (Maria Magdalena şi Maica Domnului în variantă christică şi Mama-Mamona Pământ, în variantă new age & satanism)  
 
Mamele de popoare din zona Z nedumerite se precipită din starea lor FYngYangelică şi în zăpăciala lor de carne arsă acceptă de nevoie pe ET-Y ca fiind noul lor şef-stăpân şi tată genetic, dar suspect. Astfel, în mod curios, o parte din Ielele din zona G-ZZ se trezesc la o nouă viaţă şi în secret, prin Lucrătoarele-de-lumină, conduse de Donia Clara şi ZDB-3 ), hotărăsc să nu-i recunoască transcendenţa christică a pretinsului ET-Y, în timp ce o altă parte dintre Ielele din zona G-Z-Hardeal încheie în secret un pact de agresiune cu Walkiriile angelice din zona A-Ge, care îi recunosc originea pământeană a lui ET-Y, dar nu şi emanaţia, divină şi umană.  
 
Evident, între Ielele din zona G-ZZ şi Walkiriile angelice din zona G-ZH-A-Ge începe o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a intra în noul Chivotul genetic al noilor neamuri de popoare, alcătuite într-un tandem de celule telocite stem*, din bioluminiscentă solare. Chivotul însemnând singura protecţie asigurată pe timpul unui Potop sau a unui război cosmic şi nuclear care se preconizează acum întru naşterea focului stelar.  
 
În cele din urmă, ET-Y, printr-o viclenie zombică, reuşeşte să se unească cu trei mame de popoare angelice F-47-XXX (din GMM) şi în trei luni declanşează un război atomic fără precedent la nivel social-planetar şi galactic universal, ca să omoare pe toate celelalte mame de popoare islamice, asiatice şi mongoloide F-46-XXX care nasc B-48-XXYY, extrem de agresivi, etc.  
 
După războiul atomic, în urma radiaţiilor care dezintegrează CS (corpurile spirituale), corpurile energetice a celor aproximativ şapte miliarde de oameni ( dintre care un sfert muribunzi şi trei sferturi “morţi electrici” ) sunt perfect captate la nivelul de comandă energetic-informaţional în noul Chivot genetic, noile corpuri spirituale se reîntorc înapoi în lumea lor spirituală dintr-început şi ET-Y spune cu bucurie:  
 
Am cucerit zona Z, conspiraţia sufletelor de lumină fără de sfârşit a luat sfârşit...Holograma cosmică absolută s-a instalat în noul Sat Planetar şi Universal... în sfârşit, putem stăpânii liniştiţi peste o nouă rasă umană de deznădăjduiţi, guvernată de pământencele noastre angelice şi FYngYangelice MM-MD, D-L-H şi MMP, care vor naşte mereu una din cealaltă aceiaşi sclavi hibridizaţi de noi în matrix timp de încă 3189 de ani.  
 
Însă, ceea ce nu au pus în calcul ET-Y, care s-a unit în secret în Chivotul genetic cu cele trei aşa zise mume de popoare angelice F-47 XXX, este faptul că Z – Alias Zemora-Zamolxis, care este căpetenia şi zeul androgin al Alianţei atlantico-lemuriano-carpato-danubiono-pontică, are 3 “pachete” de suflete şi din fericire doar două “pachete” au fost executate şi recoltate...al treilea “pachet” de suflet fiind indestructibil şi nemuritor.  
 
Ei bine, ceva din sămânţa noastră angelică de bioluminiscenţă solară, a Atlanţilor din Fortăreaţa Carpatică, va rămâne veşnic nemuritoare, pentru a putea întemeia prin Arta-transformării o nouă Cultură matrifocală paşnică, solară, din care se va naşte o nouă Civilizaţie a Iubirii.  
 
Legenda:  
 
X = creştinism (precreştin şi paleocreştin) + islamism + new age & satanism  
 
Y = ET- Y-Anunnaki & Nifilimi & Refaimi (ANR)  
 
Z = ştiinţa zeilor solari Atlanţi din Fortăreaţa Carpatică, manifestată prin sămânţa angelică a Artei-transformării PPC-EFB* în Terra Mirabilis Habitat.  
 
Acum o întrebare gravă şi serioasă:  
 
Oare sămânţa maeştrilor Artei-transformării PPC-EFB* va supravieţui cipului R-FID, implanturilor uterine şi implanturilor pe creierul bicameral, după Marea Recolta Vie a marilor mame, acaparate cu forţa de ET-Y şi modificate genetic de doctrina new age & satanism?  
 
Dar mai bine să reformulez întrebarea: Dacă voi reuşi să construiesc, pe socoteala mea, acest nou Chivot Genetic cu un tandem de celule telocite stem*, din efectul inedit al Troiţei telosstelerator – Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară”, prin dublul fenomen de comunicare holografică şi „teleportare fotonică”, voi reuşi oare să salvez, împreună, şi numai împreună cu MMH and RA-FLORISIS jumătate din omenire, deznădăjduită, care se află acum prinsă, din neştiinţă, în plasa Păianjănului Hermion ET-Y, la confluenţa dintre plasma solară de bioluminiscenţă angelică şi magnetismul biotopului nostru terestru?  
 
Asta ca să nu am mustrări de conştiinţă că nu ajut umanitatea "transumanistă" căruia îi aparţin prin sămânţa Arta-transformării PPC-EFB*. Ca să nu mai trăim în viitor ca nişte bărbaţi rataţi ori ca nişte mame de popoare sacrificate genetic, născând mereu una din cealaltă aceiaşi sclavi hibridizaţi în matrix!  
 
Şi bineînţeles, în final, să institui dreptatea şi Civilizaţia Iubirii pe pământ, între Dumnezeul creaţiei şi a(l) procreaţiei din primul Cerc magic de Casă al Iubirii care există de dinaintea Facerii Lumii şi neamul tuturor mame de popoare angelice. Căci Dumnezeu Soarele AlbAstru al Atlanţilor din Fortăreaţa Carpatică e Dumnezeu pentru toate mamele de popoare, nu numai pentru una singură.  
 
Dumnezeu e Marele Eon de Lumină Vie care colcăie de fiinţe înaripate din care îşi trag seva, existenţa, forma şi beatitudinea toate neamurile şi toate popoarele. Iar Arta-transformării PPC-EFB* este chiar felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului în jocul lui serios - “Iocari serio” - cu Cerul Cristalin şi cu oamenii de la zei, cu predilecţie de la Zeii Cei Mari de la Dunăre, prin amestecul celor două celule telocite stem în tandem, sămânţe divine de lumină ce întrece toate luminile.  
 
Adică prin amestecul celor două celule din perechea primordială Adam-Eva & Zemora-Zamolxis şi Apolon-Artemis, care atunci când se unesc, aşa cum spuneam, vine Dumnezeu prin viziune de foc fulgin în noapte (N72) şi pune Discul solar, scânteia divină şi Astrocitul strălucitor în ochii celei ce-l caută..., pentru a rămâne veşnic uniţi bărbatul alfa cu femeia solară şi cuantică, unind pentru o mie de ani pe Good angel cu Fiica dragostei.  
 
PS: Dragi prieteni, dacă v-a plăcut povestea mea la “gura sobei cu opt uşi”, vă cer ajutorul Domniilor Voastre. Sunt în căutarea unui editor colaborator - de preferinţă colaboratoare, pentru a încheia un contract cu o editură virtuală şi a continua această scriere divinatorie – Manifest Feminist Universal - "la patru" sau la"opt mâini”. Adică în coautorat sau cvadriautorat.  
 
Pentru alte detalii: aplicaţii în Arta-transformării PP-EFB*, surse, descrierea cărţii, publicul urmărit, cărţi concurente şi piaţă, aştept să fiu contactat la telefon şi la adresa electronică: E-mail: cmileasandu@yahoo.com; tel: 0744994454.  
 
Vă mulţumesc pentru interesul acordat operelor mele de sculptură şi acestor scrieri şi proiecte, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.  
 
Cu sinceritate şi admiraţie, sculptor, Constantin Sandu-Milea  
 
Referinţă Bibliografică:
Fragment din Scrisori de Dragoste din Mileniul III către Prinţesa X. Scrisoarea Nr.143 (partea întâia) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2875, Anul VIII, 14 noiembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!