CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Civilizatie >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 2745 din 07 iulie 2018        Toate Articolele Autorului

IEŞIREA DIN MATRIX SAU ÎNCĂ:DIN SISTEMUL OCULT DE DOMINAŢIE A LUMII. CONVERTIREA LUI SMC-KA-KISS. (5)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Toiagul meu…  
 
(Note pentru cartea Mic tratat de fericire. Eros şi magie în gândirea Renaşterii formelor ideale - Răsturnarea rituală a normelor sociative şi religioase)  
 
DRAGI PRIETENI, de pe Facebook, de pretutindeni şi de oriunde vă aflaţi la orizontul misterului în unu, în doi şi în trei şi în câţi vrei...  
 
O zi bună să vă dea Dumnezeu... Tuturor celor care ştiţi că există Entanglament Cuantic! Cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin... tuturor celor care cred, tuturor celor care sânt (re)conectaţi la Sursa Creatoare de dincolo de noi!  
 
Cât de târziu seara străluceşte Soarele Atlanţilor din TERRA MIRABILIS HABITAT via "fortăreaţa carpatică". Să facem din România primul imperiu atlant unde soarele nu apune niciodată.  
 
“În tradiţia tibetană (n.m.: şi în civilizaţia atlanteeană şi post-atlanteeană) se spune că viaţa omului, privit ca specie biologică, este nu mai scurtă de 150 de ani şi are mai multe etape: de la naştere până la 14 ani este copilăria; de la 14 la 21 de ani este adolescenţa; de la 21 la 60 de ani este tinereţea; de la 60 la 100 de ani, maturitatea; de la 100 la 140 de ani, vârsta înaintată; de la 140 de ani încolo este bătrâneţea” (Fragment din cartea SĂNĂTOS ȘI FERICIT, autor, Iuliana Barbu.)  
 
OPRIREA PLANULUI POLITIC ŞI DIABOLIC DE DEPOPULARE GLOBALĂ.  
 
Dacă fluxul de informaţii, inclusiv cele religioase, care circulă de peste două mii de ani, chiar şi aşa limitat şi cenzurat cum e acum în economia Creştinătăţii, s-ar generaliza asupra noastră la un nivel „telepatic” prin „Entanglament cuantic”, iar mesajul nostru artistic, ştiinţific, creştin, precreştin şi paleocreştin, apoi, contemporanizat solar informaţional-energetic sau încă: bio-psiho-logic, ar atinge pragul critic al limbajului faţă către faţă, de programare neurolingvistic (NPL) de genul „IUBEŞTE ŞI FĂ CE VREI”, toate sistemele religioase, acum moarte şi reci, „rulate” în “Academia Luminii”, în biserici, în mănăstiri şi în toate Catedralele Luminoase, inclusiv cele virtuale pe tabloidul Facebook, pe Televiziunea Globală şi mass-media ar suferi o revoluţie de imagistică la nivel social planetar, şi milioane de conştiinţe umane şi confesionale vor putea trece prin corpul nostru în fiecare zi.  
 
Astfel, vom reuşi să parcurgem împreună, şi numai împreună, Marea Trecere din universul tehnologic (care ne va elibara în mod sigur către nimic) în evoluţia naturală în ştiinţa viului, ştiinţa „luminii vii”. Adică, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin (axa pământului este şi axa cerului), până în cerul al IX-lea, cerul Stelelor Fixe, via Centura Fotonică, din vecinătatea Cerului Empireu, unde locuieşte însuşi însăşi Dumnezeu, Sfânta Mamă a lui Dumnezeu, Sfânta Familie şi Cristos copil. Căci, adevărata artă, ştiinţă, religie solară şi revoluţie de conştiinţă până la urmă este numai aceea care va depăşi lumina lumii, adică viteza luminii pentru a schimbe numele Soarelui: a Ultimului Soare negru înainte de a doua „mare schismă” din 2054 cu Soarele AlbAstru al Atlanţilor din “fortăreaţa carpatică”. Adică, cu cortul lui Dumnezeu şi lumina dumnezeiască a lumii în loc de soare.  
 
Conştiinţa umanităţii creşte. Oamenii încep să înţeleagă că nu se mai poate trăi în istoria celei mai mari înşelători umane. Masele se împotrivesc, nu se conformează şi se luptă cu Sistemul ocult, cu sistemele moarte şi reci, iar acesta este exact acel comportament uman care îi va îngreuna pe cei care ne ţin sub un control total al minţii, pentru ca să-şi implementeze ei agenda NWO a unui guvern mondial, susţinut de o monedă unică, dar fără o constituţie unică, cu o populaţie microcipată, de peste şapte miliarde în ceasul acesta.  
 
Eu spun că, dacă în trecut a fost mai uşor să controlezi o armată de imbecili rudimentari, care acţionau ca nişte “automate ale morţii”, literalmente fizic, omorau în trei luni un milion de oameni într-un război fratricid, astăzi, cu tehnologia actuală, este infinit mai uşor să scoţi din viaţă un miliard de oameni decât să controlezi un milion de mercenari, care împing de la spate pe cei şapte miliarde de pământeni în propastie, în groapa mizeriei comune.  
 
Pentru că asta face NWO, aplică planul politic şi diabolic de Depopulare Globală. Planul lor este de a reduce populaţia lumii la doar două miliarde de oameni, o sumă mult mai uşor de gestionat, politic şi geopolitic.  
 
CONVERTIREA LUI SMC-KA-KISS.  
 
Conversaţiile online de peste zece ani pe prima planetă fictivă Facebook între Zeiţele Mame atlantide ieşite din Pământul Interior via Continenta Integrala Facebook (CIF) şi oamenii de la zeii mesianici, de la Zeii Cei Mari de la Dunăre reîntorşi pe TERRA MIRABILIS HABITAT, îl influenţează radical pe SMC-KA-KISS. ( A nu se citi sandu milea constantin, ci stare modificată a conştiinţei de la stânga spre dreapta şi Cartea Morţii şi a Sufletului Ka-Kiss, viceversa. Kiss e numele mamei lui, singura moştenire solară şi genetică pe care o poartă cu demnitate şi credinţă).  
 
Căci ce, Doamne iartă-mă, poate să mai fie el acum, născut dintr-o femeie care naşte una din cealaltă acelaşi copil cu o faţă de soare în două mâini din care se naşte, în chiar clipa aceasta, Copilul solar cu o dublă faţă, divină şi umană, una de soare şi cealaltă de lună întoarsă mereu spre o Simplă Coloană a Soarelui de vis?  
 
Primul Principiu Cosmic PPC-EFB*, care e şi „principiul antropic”, se străduieşte să demonstreze că, dacă nu ar fi existat un Dumnezeu al creaţiei şi a(l) procreaţiei în primul Cerc Magic de Casă, un Dumnezeu care aparţine doar acelor oameni de la zei care a unit în Civilizaţia Iubirii – al Iubirii care există de dinaintea Facerii Lumii - cele trei fericiri esenţiale respectiv: creaţia, procreaţia şi casa într-un singur corp spiritual de femeie cuantică, prin doctrina “migraţiei spirituale a sufletelor de lumină vie prin trupuri succesive” - apariţia vieţii pe pământ ar fi fost imposibilă.  
 
(PPC-EFB: Este primul principiu cosmic din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea.)  
 
Cu alte cuvinte, după o cercetare a formelor sculpturale de peste 30 de ani, tăind în spiritul materiei cu măsura propriei lui fiinţe, SMC-KA-KISS a unit pe Good angel cu Fiica dragostei, pe cea care posedă trei „pachete” de suflete, respectiv: sufletul divin, sufletul raţional şi sufletul mort. Mai concret, a unit “trei mişcări într-una singură”, din care apare unda de formă genetică replicativă. Adică, a unit prin Puterea Iubirii pe cele trei Diane într-una singură, respectiv: pe femeia solară cu femeia lunară şi pe acestea două cu femeia dumnezee, supranumită şi Femeia Cuantică (LSD=FC).  
 
Ecuaţia acesta începe să îl înfricoşeze, ar putea suna precum acidul lisergic (LSD). Căci, să uneşti Soarele cu Luna, leacul cu otrava, adică pe Diana-Luna-Hecate şi pe Diana Sancta Potentisima sau Diana Artemis Bendis cu Circe şi pe acestea trei Diane cu Good angel, nu e dat oricărui muritor de rând...  
 
Acum, întrebarea lui legitimă şi obligatorie este aceasta: Ce are de pierdut dacă devine şi el odată în viaţă un om suveran, un om de la zeu convertit la noua religie din vechea Europă matriarhală, matrifocală şi matrilocală paşnică? Cu alte cuvinte, cum ar fi să unească Orientul Apropiat cu Occidentul creştin, care la origine au acelaşi Dumnezeu. Şi astfel să (re)devină ceea ce a fost dintotdeauna: un om solar şi întreg. Adică un occidental mai oriental decât orientalul şi un oriental mai occidental decât occidentalul.  
 
Omul solar şi suveran egal cerul întreg: Soarele AlbAstru încercuit de cea de-a şaptea Lună a lui Saturn şi “Minunata doamnă a lunii arginti” încercuită de Soarele Alcyon, din Pleiade. Adică om solar şi suveran, ieşit din cerul Lunii, nesupus corupţiei, aflat în ascensiune permanentă spre cele nouă ceruri, până la Cerul Cristalin, al IX-lea, cerul Stelelor Fixe, via Centura Fotonică, din vecinătatea Cerului Empireu, unde locuieşte însuşi / însăşi Dumnezeu, Sfânta Mamă a lui Dumnezeu, Sfânta Familie şi Copilul solar, Hristos copil.  
 
La urma “urmei de zenit” întotdeauna a aspirat să (re)devină ceea ce a fost dintotdeauna: un extraterestru creştin autentic, un om de la zeu convertit la Pământul Interior în consonanţă deplină cu Cerul Cristalin şi toţi din familia lui au aspirat la această ascensiune vreme de generaţii: la o “coborâre în vederea aescensiunii”, pe Scara Creaturală, prin Stâlpul Central sau Coloana Soarelui de Vis. Şi, slavă Domnului, au trecut peste două mii de ani de creştinism mistic în amestec cu un păgânism dionisiac şi apolinic de sorgintă traco-geto-dacă (TGD).  
 
Din fericire, Ceasul Cosmic a bătut din Aripa de aur a Timpul Sacru şi A VENIT TIMPUL NOU... o noua planetă fictivă începe să prindă contur, Continenta Integrala Facebook (CIF) îi cere să propună noua doctrină solară de concepţie angelică şi termenii propriei convertiri iar SMC-KA-KISS nu ezită.  
 
Redactează noua Scrisore Magna Umanităţii, înfiinţează noua Organizaţie a Naţiunilor Unite Transumanistă (ONUT), redactează noua DECLARAŢIE UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI SUVERAN şi CONTRACTUL DE CĂSĂTORIE MIXTĂ DE ÎNTRAJUTORARE (între cinci femei şi cinci bărbaţi, de pe cinci continente - exclus homosexualii) şi cere ALOCAŢIA DE DEMNITATE ŞI CREDINŢĂ, cinci soţii, şi poziţia lui de Cârmuitor Eonic şi artist-sculptor pe viaţă în Comunitatea autosustenabilă TERRA MIRABILIS HABITAT, la ACADEMIA LUMINII VII « ARITHEA » - Departamentul VIII.  
 
În 1997, lansează proiectul de templu solar, TEMPLUL DRAGOSTEI, AL MEDITAŢIE, AL CONTEMPLĂRII ŞI AL ELIBERĂRII (TDMCE). În 2012, publică eseul teatrologic: Manifest Feminist Universal. Reportaj imaginal la un congres internaţional al femeilor. Iar în 2018, după ce scrie noua doctrină politică solară monarhică contractualistă gentilică şi matriarhală, termenii îi sânt acceptaţi iar SMC-KA-KISS se converteşete la noua religie matrifocală şi matrilocală paşnică în Comunitatea autosustenabilă TERRA MIRABILIS HABITAT.  
 
La scurt timp devine suveran şi Cărmuitor Eonic şi primeşte ce a cerut, inclusiv cinci neveste, cinci vestale de pe cinci continente, pregătite pentru noua concepţie angelică. Şi integrate perfect în aplicarea planului cosmic de terraformatare a planetei prin Programul Terra PIG5, respectiv: resetare genetică a celor cinci generaţii de pământeni, aflaţi în unghiul de incidenţă dintre planul cosmic şi planul transumanist, pe prima planetă fictivă, ce se construieşte, în chiar clipa aceasta, pe TERRA MIRABILIS HABITAT - Continenta Integrala Familiei Facebook – prietenii aurice şi proteice.  
 
Toate cinci Femei Cuantice alese în Grupuri de frecvenţă înaltă şi conştiinţă avansată între nivelele 200 şi 800 pe “Scala Conştiinţei” sau “Piramidei Conştiinţei”(vezi cercetările lui David R. Hawkins). Sub nivelul 200, sântem toţi sub un control total al minţii, într-un război al frecvenţelor, iar ei (Oculta Mondială) nu vor ca tu să creşti în frecvenţă, să ai sentimentul deplin că trăieşti în Civilizaţia Iubirii, în viaţa ta de fiecare zi.  
 
Pe axa creştină, precreştină şi paleocreştină, ceva însă ne scapă aici. Astfel încât se naşte întrebarea: ce e rău dacă, de exemplu, doi bărbaţi şi o femeie sânt implicaţi într-un “triunghi amoros”, sau dacă două femei şi un bărbat sânt, de asemenea, implicaţi într-un “triunghi amoros”, şi dacă aceştia pot concepe şi face copii cu cinci femei sau cu cinci bărbaţi? (exclus cupluri de homosexuali. Să ne ferim să uităm asta vreodată! ) Această iniţiere în dragostea sacră şi în “triunghiuri amoroase”, practicată în Grupuri de frecvenţă şi conştiinţă înaltă pe scala Piramidei Conştiinţei, dar şi în marile Familii Regale, e numită Poliamoria* sau Poliandria*.  
 
Mai concret, ce-are administraţia, puterea politică şi puterea religioasă cu concepţia familiei şi propășirea speciei umane? Câţi copii ar rezulta, de exemplu, din permutări de trei pe trei “triunghiuri amoroase”, sau cinci pe cinci cupluri realizate prin schimburi de parteneri şi partenere, sau cum le-ar veni lor mai bine în fantezia dragostei şi procreării, din permutări de 4-8-16-32-64 de cupluri alese şi selecţionate într-o Comunitate autosustenabilă, care va deveni apoi un oraş-stat de sine stătător?  
 
Un articol, despre DUMNEZEU, POLIAMORIA, POLIANDRIA ŞI CONCEPŢIA ANGELICĂ, aici: http://confluente.org/constantin_milea_sandu_1502193076.html  
 
Potrivit definiţiei din Wikipedia, poliamoria este un concept revoluţionar, integrator, care vizează multitudinea relaţiilor de iubire şi care a devenit – pe “scara creaturală” a valorilor – "raţiunea" intelectului angelic şi universal, dar şi "ispita" de a exista şi pentru cei credincioşi. În dimensiunea sa funcţională, pe care implicit o susţinem, poliamoria este acea formă de iniţiere în "dragoste liberă" printr-un schimb de parteneri-partenere – presupunând "căsătorii mixte de întrajutorare" (interconfesionale, interetnice etc.) – împlinite în "Cercul Magic de Casă" înţeles ca Templu al Dragostei, al Meditaţiei, al Contemplării şi al Eliberării (aşa cum a aspirat Brâncuşi să fie la Indore), pentru a obţine adevărata eliberare: din ciclul reîncarnărilor, din ciclul devenirilor şi din veşnicul balans între mai bine şi mai rău a celor mulţi. Mai multe detalii despre poliamoria în acest articol: Sursa:https://www.sexualitatemaritala.ro/poliamoria-realitate-sau-fictiune/  
 
POST SCRIPTUM:  
 
Din păcate, lumea est-europeană şi în mod special România se află într-un Armagheddon în desfăşurare - ebr. Har Megiddon. Acum toţi sântem sub un control total al minţii, setaţi deja de zece ani pe război rece biologic, în care zilnic ni se sparge dublul lanţ genetic. Toţi, dar absolut toţi, sântem într-un război cosmic, care va culmina cu o bătălie pe viaţă şi pe moarte între forţele infernale şi cele cereşti, cu intervenţii ale marilor zeităţi în mijlocul zbaterilor omeneşti, cu frecvente elemente erotice şi miraculoase.  
 
Este vorba de un război cosmic între Ideea de Dreptate, Justiţie Divină şi sabie & “sabia psihotronică”, din care trebuie să câştige Ideea de dreptate şi adevăr. Bătălia finală se va da între Oculta mondială, în spatele căruia se află Zeii Numere Înlănţuiţi în Marele Timp, care pretinde că se află la butoanele războiul nuclear, dar care deţin controlul planetei doar în primul cer al Lunii, în “spaţiul sublunar”, supus corupţiei, şi Atlanţii din Carpaţi, oamenii de la zeii, descendenţi din Zeii Cei Mari de la Dunăre.  
 
Aceşti oameni de la zei, Atlanţi şi Atlantide, descendenţi din zeii mesianici, s-au întors din călătoria lor atemporală pe planeta Terra Mirabilis Habitat şi acum fac tot posibilul să salveze o populaţie aproape muribundă de pământeni de peste şapte miliarde de oameni, indusă în ultima sută de ani în frecvenţa nepăsării, a indiferentismului, în incapacitatea de a mai lupta cu aceste arme plasmatice scalare, care au ajuns în mâna unor codoşi demenţi şi frustraţi, imbecili şi rudimentari, globalişti şi globalizaţi, şi care vor cu orice preţ să extermine dacă se poate cinci miliarde de oameni.  
 
Aceste arme plasmatice sânt extrem de periculoase, pentru că intră în rezonanţa biotopului nostru terestru, şi a biosului nostru uman, cu frecvenţa sub 200 pe “Scala Conştiinţei” sau “Piramidei Conştiinţei”, inclusiv în bio-psiho-logica oamenilor cu frecvenţa înaltă între 200 şi 500 de scala conştiinţei, după cum afirm generalu Mircea Chelaru într-o emisiune recentă cu Daniel Roxin şi Alexandru Mironov. Aici: https://www.youtube.com/watch?v=NATKNafHou4  
 
Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că doar o mică categorie de oamenii cu o frecvenţa foarte înaltă de peste 600 mai pot salva planeta Terra Mirabilis Habitat şi ameliora noua umanitate transumanistă, ce se formează şi terraformatează, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimile şi în mintea noastre nemuritoare.  
 
Însă, chiar şi pentru aceşti oameni cu frecvenţă înaltă există arme plasmatice şi tunuri psihotronice cu peste o sută de mii de impulsuri, de lasere biologice până la urmă, selectate pe frecvenţe diferite, prin captură de ADN-uri Fantome, ce ne sânt prelevate, în chiar clipa aceasta, pe reţeaua de socializare Facebook, prin pixelii din fotografiile noastre şi prin aceste “imagini-regine” ce deschid acum toate cerurile în toate sensurile posibile, astfel încât aceste impulsuri lansate dintr-o mini-dronă, pot identifica grupuri sau persoane drept ţinte, cu o precizie milimetrică.  
 
Soluţia noastră acum nu este alta decât aceea de a identifica noi înşine aceste drone purtătoare de arme scalare şi plasmatice şi a le neutraliza prin puterea minţii noastre, de preferat printr-o formă de meditaţie transcendentală cu n-dimensiuni, conectaţi , prin “respiraţie holotropică”, la staţia majoră Sfântul Soare via Lord Helios, şi avânt fiecare la purtător “Trusa de Instrumente Biofotonice Solare pentru a patra şi a noua dimensiune”.  
 
O astfel de trusă (TIBS 4;9) ar putea fi alcătuită din formele acestor sculpturi: Coloana Soarelui de Vis 1 , Coloana Soarelui de Vis 2, Geneza 1 şi Geneza 2, Crucea de Lumină Vie, Steaua Arzătoare cu 8 Raze şi Troiţa TRBS (Troiţa telosstelerator cu emisie de bioluminiscenţă solară).  
 
Toate civilizaţiile din lumea fără de sfârşit au la bază o cultură matriarhală, matrifocală şi matrilocală paşnică, organizată în trei cercuri de putere magică: Marele Cerc, ce le conţine în întregime; Cercul Magic al Marilor Mame, sau Ministeria Facerii Lumii, alcătuind 10% din ansamblu; şi Cercul Magic de Casă, Stâlpul Central sau Coloana Soarelui de Vis din Sala Tronului Bărbaţilor, care sunt 2% din întreg sau 20% din Cercul Magic al Marilor Mame. Din Cercul Magic de Casă al Marilor Mame provine tot Binele, dar şi tot Răul din Lume.  
Ca fapt divers, numai o nouă DECLARAŢIE UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI SUVERAN şi un CONTRACT DE CĂSĂTORIE MIXTĂ DE ÎNTRAJUTORARE între cele cinci caste, respectiv între cinci femei şi cinci bărbaţi aleşi din Grupuri de conştiinţă şi frecvenţă înaltă pe "Scala Conştiinţei" sau "Piramidei Conştiinţei" (exclus homosexualii. Să ne ferim să uităm asta vreodată!) ar putea să ne salveze Europa naţiunilor şi implicit civilizaţia ocidentală de la iminenta ei autodistrugere, prin invazia controlată a Islamului.  
 
(va urma)  
 
Referinţă Bibliografică:
IEŞIREA DIN MATRIX SAU ÎNCĂ:DIN SISTEMUL OCULT DE DOMINAŢIE A LUMII. CONVERTIREA LUI SMC-KA-KISS. (5) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2745, Anul VIII, 07 iulie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!