CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  

Agonia Uniunii Europene. O sută de ani sub sabia psihotronică (1914-2014) Ultima discuţie Regele Mihai I – Antonescu - eseu scris în coautorat cu Raluca-Crina Florescu. (13)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Troiţa românească - TSB (Telosstelleratorul solar de bioluminiscenţă) Procesare imagine:Raluca-Crina Florescu  
  
Motto: La Atlanţi, Soarele era zeiţă, iar Luna-zeu!  
  
“Fericiţi aceea care-şi duc mereu crucea lor curată către Dumnezeu!” Crucea de Lumină! Eonul mesianic. Eonul-Limită-Cruce!  
  
Dragi prieteni,  
  
O zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin! Publicăm partea a treisprezece a eseului Agonia U.E.  
  
JURĂMÂNTUL SECRET  
  
Dumneavoastră ştiţi ce jurământ au evreimea mondială? Pe Internet, a apărut nu de mult timp Jurământul evreilor, deconspirat într-un discurs ţinut de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W. Wilson, în 1961. Iată ce spune acest evreu celebru şi foarte bine informat:  
  
“Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte. În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Jurmântul “Kol Nidre în Ziua Iertării”, este o rugă a evreilor care se referă la un acord pe care-l faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-l vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare. Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor”.  
  
La fel cum se întreba, în 1961, Benjamin H. Freedman: “Cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor?” - ne întrebăm şi noi, azi, europenii: cât de mult ne putem baza pe U.E, pe SUA şi pe Guvernul Mondial, care lucrează sub comanda informaţional-energetică a arhonţilor hermafrodiţi şi a extratereştrilor, ET-X-Y-Z, care, începând din 1994, prin spargerea dublului lanţ genetic, comit deja atacuri energetice, ciber-, nano-, bio-, asupra pământenilor, pentru a ne ţine sub un controlul total al minţii, la nivel social-planetar, prin schimbarile climatice cu tehnologia Haarp, fără precedent în istorie?  
  
Acum, punem şi noi o întrebarea gravă şi seriasă, pe care şi-o pun toţi istoricii de când s-a încheiat al doilea război mondial până azi. Şi la care vom încerca să răspundem cu mintea noastră de-acum, încă nehibridizată. Am citit pe Internet câteva zeci de documente şi sute de articole despre războiul mondial în care autorii şi-au pus această întrebare, dar nu am găsit ce încercăm să deslişim acum.  
  
AGENŢI ILUMINATI  
  
De ce au pierdut nemţii al Doilea război mondial? Răspunsul nostru este următorul: Pentru că, începând din luna iulie 1943 (odată cu semnarea Armistiţiului cu SUA, au fost schimbaţi spionii Germaniei hitleriste (agenţii Iluminaţi) cu spionii evrei sionişti din SUA, Rusia şi Marea Britaniei, care şi-au imaginat un scenariu al cărui final ei să se aleagă cu o Românie comunistă, cu posibilitatea de a coloniza România şi de a o transforma într-un stat al evreilor. Cu alte cuvinte, scopul lor a fost distrugerea nazismului şi fascismului mondial şi transformarea României într-o fortăreaţă a sionismului internaţional.  
  
Ei, bine, nu le-a ieşit sioniştilor cum au vrut ei, “fortăreaţa carpatică” a Atlanţilor s-a dovedit mai puternică, regele Mihai I al României la doar 22 de ani a întors armele la 23 August 1944 împotriva Germaniei, deci împotriva poporului său de origine, şi războiul mondial a fost câştigat de Atlanţii din Carpaţi!  
  
Ultimul capitol (Cap. XI, compus din două fraze) din Memoriu Regelui Mihai I către Preşedintele Roosevelt, din 24 ianuarie 1945 (un memoriu de peste 30 de pagini), ne-a condus spre acest răspuns. Iată capitolul:  
  
“Pe la începutul lunii septembrie 1944, un număr de 33 membri ai fostei misiuni diplomatice şi consulare germană, ungară şi italiană-fascistă au fost arestaţi de autorităţile militare sovietice din România; toate măsurile luate de Guvernul Român, bazate atât pe respectarea legii internaţionale cât şi pe necesitatea redobândirii, prin intermeniul schimbului, a diplomaţilor români din Germania şi ţările satelite, au rămas fără răspuns. În consecinţă, regimul actual aplicat diplomaţilor români în Germania, care, pentru raţiunile menţionate mai sus, nu pot fi schimbaţi cu diplomaţii germani lăsaţi în România, devine, conform informaţiilor indirecte primite recent, din ce în ce mai grav.”  
  
Suntem convinşi că tocmai această intervenţie a evreilor sionişti din SUA şi Rusia, în România monarhistă, l-a determinat pe regele Mihai I al Românie să întoarcă armele împotriva Germaniei. După care ne-au invadat ruşii“călare” pe “tancurile sovietelor”.  
  
Urmarea a fost că nu s-a mai respectat nici o Convenţie de armistiţiu, nici cea încheiată între forţele combatante, nici cea încheiată cu cele trei mari puteri ale axei (Rusia, Marea Britaniei şi Statele Unite), atât de convenabilă, şi pentru Anglia, şi pentru România, căruia urma să-i fie retrocedate Transilvania, Basarabia şi Bucovina după victorie.  
  
Astfel, în după-amiaza zilei de 22 august 1944, mareşalul Ion Antonescu a fost arestat de Regele Mihai I al României, şi seara la ora 10 prin comunicatul Regelui către ţară războiul a fost oprit! După ce s-au sacrificat în patru ani de război mondial 19.000.000 de militari, evident, în imensa lor majoritate soldaţi, carnea de tun a războaielor.  
  
Cu ce consecinţe s-a oprit războiul? Cu salvarea României ca stat şi a altor milioane de soldaţi care urmau să lupte până la ultimul om în armata criminalului Hitler, pentru a cuceri toată Europa, de la Atlantic până în Munţii Caucaz. Dacă ar fi continuat războiul numai o jumătate de an, noi, românii, care, în comparaţie cu alte ţări europene, luptam în permanenţă în prima linie pe front cu 14 divizii, am fi fost sacrificaţi toţi în Rusia, după care România urma să devină noul stat al evreilor sionişti.  
  
“În cei patru ani de război mondial dus de poporul român pe ambele fronturi, din Stalingrad până în Germania, împotriva propriilor sale sentimente, contribuţia României, militară şi economică – cu excepţia celor trei mari puteri: Rusia, Marea Britaniei şi Statele Unite -, a fost de departe mai mare decât cea a tuturor statelor europene. Fără să i se recunoască statutul de aliat sau măcar acela de putere cobeligerantă, aşa cum i-a fost recunoscut Italiei, la numai două luni de la semnarea Armistiţiului cu SUA, contribuţia Italiei fiind de departe mai mică decât cea din România”, scrie Regele Mihai I în Memoriu trimis preşedintelui Roosevelt pe 24 ianuarie 1945.  
  
CELE MAI MARI PIERDERI  
  
Pentru că nu se mai respecta nici o Convenţia de armistiţiu încheiată între ţările aliate şi între forţele combatate, România a suferit cele mai mari pierderi de vieţi omeneşti şi câteva sute de mii de prizonieri de război capturaţi pe ambele fronturi. Practic, dacă Regele Mihai I al României nu ar fi oprit războiul, ne mureau în acest război mondial toţi bărbaţii români, sub comanda mareşalului fanatic Ion Antonescu, care şi-a dat cuvântul de onoare de ofiţer în faţa lui Hitler că o să meargă cu el până în pânzle albe şi că fără aprobarea lui Hitler el nu va retrage trupele de pe front.  
  
Şase luni dacă ar mai fi continat războiul mondial, în mod sigur ne mureau toţi bărbaţii pe frontul rusesc în linia întâi, şi am fi dispărut ca naţiune. În ţară rămânând o populaţie civilă săracă, dezbinată, cu o agricultură şi industrie distrusă, fără o administraţie de stat în Transilvania, cu femei singure, cu copiii şi bătrânii muribunzi, am fi fost în mod sigur dacă nu exterminaţi, în orice caz alungaţi în exil 90% dintre noi şi, propabil, asimilaţi 10% în noul stat Israel. Poate chiar asta doreau evreii sionişti.  
  
Numai un monarh, aşa cum a fost Regele Mihai I al României, descendent din Atlanţii din Carpaţi, din Zeii Cei Mari de la Dunăre şi din Carol Quintul, ar fi putut atunci opri al doilea război mondial.  
  
Ca să ne cunoaştem istoria: în 1519, Carol Quintul, la 19 ani, devine monarhul şi omul cel mai puternic din istorie, moştenitorul coroanei Europei şi împărat al Spaniei, Germaniei, Austriei, Neapolelului, Siciliei, Ţărilor de Jos şi al imensei Lumi Noi, apărător al credinţei creştine şi vicar al lui Dumnezeu pe pământ.  
  
Prin înţelepciunea, jertfa şi curajul Regelui Mihai I al României de a-l aresta pe mareşalul Ion Antonescu, şi prin aceasta de a opri războiul mondial, Regele a devenit de departe eroul secolului XX şi Personalitate numărul unu al Secolului XX. Dumnezeu, prin Regele Mihai I, şi-a întors faţa către români şi nu ne-a luat ţara ca să le-o dea evreilor sionişti.  
  
Nu ne-au luat ţara, dar ne-au luat în schimb evreii sionişti şi comunişti din Moscova, Tronul României prin lovitura de palat. Apoi, I-au externalizat pe Regele nostru şi pe Regina Mamă din Stupul României, pe timp de 50 de ani, iar pe noi ne“macină” şi ne azvarle chiar şi azi în teascul lor în tot felul de experimente genetice de eugenie umană până la exterminarea noastră totală, dacă nu ne vom trezi şi nu ne vom lupta iar pe viaţă şi pe moarte, ca să ne luăm Tronul şi ţara înapoi.  
  
AL TREILEA MĂCEL MONDIAL  
  
Al treilea război mondial, declanşat deja între forţele infernale şi cele cereşti, ce se petrece, în chiar clipa acesta, în sufletele, în inimile şi în minţile noastre şi care, iată, a început pe“câmpurile negre” ale Ucrainei şi continuă în toată Europa , are ca scop distrugerea reciprocă a islamului şi a civilizaţiei occidentale acaparate de sionismul internaţional.  
  
La 70 de ani de la terminarea războiului, evreii kazari tot mai încercă să ne ia ţara verde, de data asta printr-un război economic şi cultural, prin menţinerea statului român în cel mai scăzut nivel de trai din UE şi prin alungarea şi deportarea forţată din ţară, din motive economice si strategice, a peste şase milioane de români, după revoluţia (“loviluţia”) din 1989.  
  
ERORI STRATEGICE  
  
Ştiţi care e prostia mare până la cer a acestor evrei kazari? Că nu se lasă asimilaţi cultual şi cultural de noi, românii, care am dovedit că avem cea mai mare putere de asimilare dintre toate popoarele. Am dovedit-o în războiul dintre daci şi romani, printr-o osmoză naturală. Şi în peste şapte mii de ani de conveţuire pe acelaşi pământ cu toate popoarele din lume. Românii sunt descendenţi din Zeii Cei Mari de la Dunăre, prin cele zece triburi ale Atlanţilor din Carpaţi care au expansionat în cele zece ţări şi regate atlante. Asta dovedeşte că evreii kazari nu cunosc istoria adevărată a românilor. Istoria adevărata este ştiinţa faptelor care nu se repetă.  
  
Sau poate că, tocmai pentru că ne cunosc istoria, tot încearcă şi azi să o falsifice. Degeaba, căci structura interioară a sufletului românesc rămâne solară, ea nu poate fi schimbat, nici măcar prin“mutaţii genetice”. Cerul se schimbă, sufletul niciodată! Şi nici măcar nu poate fi exterminat, în sensul dorit de ei, ci numai modificat de noi înşine, prin cele trei mari experienţe revelatoare: o stare modificată a conştiinţei (SMC) şi două experianţe revelatoare: o experienţă în afara corpului (EAC) şi o experienţă la limita morţii (ELM), care rămân de nexplicat până azi.  
  
Poate că nu-i întâmplător că ultima cartea“semnal” a lui I.P. Culianu (care urma să apară în iunie 1991 - pe 21 mai 1991 a fost asasinat de bestiile triumfătoare la Universitatea din Chicago) a fost chiar cartea“Călătorii în lumea de dincolo”(Out of this World. Otherwordly Journeys from Gilgamesh to Albert Einstein) - în care celebrul savant şi istoric al religiilor prezenta, cu câteva zile înainte de a fi ucis (16-17 mai), într-o mare conferinţă internaţională, aceste trei mari experienţe revelatoare: ELM; EAC şi SMC, cu o tematică premonitorie:“Alte tărâmuri. Moarte, extaz şi călătorii în lumea de dincolo în ştiinţa contemporană”.  
  
Dumnezeul românilor, ori unde ar călătorii în lume sau pe alte tărâmuri, chiar dacă se naşte în exil, în cele din urmă el se întoarce Acasă, fie după una sau după cinci generaţii, fie după o mie sau după trei mi de ani. Se întoarce Acasă, migrând spiritual prin trupuri succesive, în ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis.  
  
PUTEREA SOFT  
  
După 20 de ani de navigare pe Internet, timp în care lumea întreagă a avut acces la cea mai vastă enciclopedie din toate timpurile, ar trebui să nu ne mai bazăm decât pe noi înşine. Şi să ne construim viitorul prin noi înşine. Aici, însă, intervine “puterea soft” - care reprezintă evoluţia naturală a popoarelor în ştiinţa viului, care face ca toate ţările din lume să îşi dorească această evoluţie naturală – şi “fenomenul hard”, ba chiar un dublu fenomen de exploziei şi implozie la nivelul de comandă informaţional-energetic (ADN materie pozitivă şi ADN materie negativă), care, paradoxal, se întoarce ca un bumerang împotriva noastră.  
  
Pentru că, aşa cum spuneam, explozia e distructivă şi descensională, iar implozia e creativă şi ascensională. Acesta e de altfel şi Primul Principiu al naşterii Universului, ce a avut loc la prima ciocnirea a Big-Bangului între Titanul Pământ şi oscilaţia Discurilor solare care sprijiă Pământul, la confluenţa dintre plasma albastră solară şi plasma verde-albastră a biotopului nostru terestru.  
  
DIN TAINELE ŞTIINŢEI  
  
Astfel, când crezi că ai atins punctul limită al cunoaşterii lui Dumnezeu, se deschid două alternative în ştiinţă şi cunoaştere, în catastrofa şi mesianismul, explozia şi implozia. Alegerea ne aparţie însă fiecăruia prin Liberul Arbitru.  
  
Astfel, putem să alegem implozia, pentru că e creativă, şi să descoperim prin aceasta începutul Eonului mesianic, să ne întoarce cu faţa spre Dumnezeu, Creatorul cerului şi al pământului. Putem alege Calea, Adevărul şi Viaţa şi să simţim cum conştiinţa noastră solară avansează pe cale naturală în ştiinţa viului. Putem să încercăm cu toate puterile noastre să-i ajutăm pe semenii noştri. De exemplu, să trăim viaţa celuilalt, şi să ne angajăm într-un mesianism românesc şi european. Aceasta este Datoria vieţii noastre.  
  
A trăi viaţa celuilalt, prin creaţiei şi procreaţie în primul Cerc de Casă, în Ultima Casă a Păcii, prin înfiinţarea de Comunităţi autosustenabilă, matrifocale şi matrilocale paşnice - aceasta e adevărata fericire umană. Aşa cum a trăit, la cea mai înaltă frecvenţă spirituală şi cu aleasă preţuire existenţială, genialul poet Mihai Eminescu.  
  
Azi toţi vrem să fie geniali ca Eminescu, dar nimeni nu vrea să trăiască viaţa lui. Sântem degeneraţi şi 50% analfabeţi funcţionali, pentru că nu-l studiem pe Eminescu şi ca om politic, nu numai ca poet, ne-am pierdut aripa stângă şi aripa dreaptă, sufletul de Lumină Vie şi pe Dumnezeu. Nu mai avem acces la primele trei fericiri esenţiale:creaţia, procreaţia şi casa.  
  
Şi asta se întâmplă pentru că inspiraţia, lipsit de imaginaţie, imaginar şi de imaginalul* adevărat, creator, vizionar, esenţial, fondator, ne omoară acţiunea: fără o viziune solară şi o creaţie de Idei mari precum Infinitul şi Eternitatea, Primul Principiu al Existenţei, Formei şi Beatitudinii (PP-EFB*) se dizolvă într-o înlănţuire de “imagini-regine” voalate, deformate, mutilate.  
  
CONSOLIDAREA CIVILIZAŢIEI OCCIDENTALE.  
  
În concluzie, pentru a opri acest al Treilea Război Mondial, avem nevoie de un parteneriat strategic între România şi cele trei mari suprastate, UE, SUA şi Rusia, prin care să putem consolida civilizaţia occidentală, pentru a ne apăra în primul rând de “hoardelor barbare şi hămesite de foame din Asia şi Africa, hoarde care vor transforma Europa creştină, civilizată şi prosperă de astăzi în Eurasia-Indo-Arabia de mâine, în care urmaşii noştri vor putea, probabil, supravieţui pentru câteva generaţii în “rezervaţii”…  
  
Acest avertisment vine, iată, din partea renumitului istoric Neagu Djuvara, care a traversat un secol de istorie şi a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani. Şi o spune cu toată ştiinţa şi responsabilitatea, în cărţile de istorie ale domniei sale.  
  
Avem, totuşi, un amendament pentru distinsul istoric N. Djuvara: Uniunea Europeană va fi prosperă numai dacă va avea o Constituţie unică care să ne apere demnitatea, libertatea şi egalitatea de şanse la toate cele 28 de state aşa-zis “unite şi integrate” în UE.  
  
Aşa cum spuneam în partea a patra a acestui eseu, încercarea de a băga UE, SUA şi Rusia într-un război civil este lipsită de sens, pentru că toate aceste trei mari puteri şi suprastate aparţin de o singură civilizaţie: creştină şi occidentală.  
  
Recent au început să apara unele iniţiative interesante, lansate la nivelul cel mai înalt, cu privire la modul în care acest sistem înrobitor de control financiar global ar putea fi destrămat. Şi înlocuit cu un alt sistem, pentru a putea reporni motorul economiei mondiale.  
  
Acum, pentru a crea o stabilitate economică şi culturală a popoarelor din UE, SUA şi Rusia, care împreună cuprind circa 40 de popoare unite sub umbrela unei singure civilizaţii occidentale ce acoperă un miliard de oameni, în priml rând trebuie continuată Iniţiativa VMGUN, care trebuia deja să fie dezbătută şi trecută prin Parlamentul Europei şi anume Iniţiativa pentru un Venit Minim Garantat Universal Necondiţionat, acordat de stat fiecărui cetăţean de la naştere până la moarte. Această Iniţiativă ne va asigura acel“grad zero” al demnităţii umane. Căci la ora actuală, să fim serioşi, nu există nici un fel de demnitate umană, nici în UE, nici în SUA şi nici în Rusia.  
  
Fără această Iniţiativă, motorul economic şi cultural al acestor trei suprastate nu poate fi repornit, pentru că în acest moment motorul e gripat, economia acestor trei mari state este construită pe modelul economiei de tip“castel de nisip”.  
  
ACŢIUNE  
  
Cele două valuri de criză, pe care le-am traversat cu o austeritate dementă, au denunţat deja în ochii tuturor cât de mare este nebunia de a construi un edificiu economic pe nisipurile mişcătoare ale capitalului global. Capital global care la ora actuală pleacă din civilizaţia noastră occidentală şi se duce pe“apa sâmbetei”, undeva în Orientul îndepărtat, în Africa de Sud sau mai ştiu eu unde pe la Polii magnetici ai Pământului sub formă de ligouri de aur, wolfram, poloniu şi alte metale rare, fără de care tehnologia viitorului nu se poate construi.  
  
În al doilea rând (deci după ce vom pune în circulaţie Iniţiativa pentru VMGUN), avem nevoie ca de aer de Constituţia Drepturilor Omului Universal, unică, care să ne asigure la toţi europenii o demnitate, libertate şi egalitate de şanse.  
  
Apoi, în cadrul acestei Constituţii Universale, trebuie precizat un articol care să ne asigure dreptul de viaţă şi de moarte, prin garantarea proprietăţii private, individuale şi colective, printr-un “act de căsătorie mixtă de întrajutorare”, în baza unei Contract social natural încheiată între Grupuri de conştiinţă, societăţi civile si Comunităţi autosustenabile, matrifocale şi matrilocale paşnice.  
  
Acestea din urmă – specific, Comunităţi autosustenabile - urmând a obţine, printr-o lege universală prevăzută în noua Constituţie europeană, autonomie proprie de guvernare, pe un teritoriu cuprins între minim 100 de hectare şi maxim 5000 de hectare, cu o populaţie cuprinsă între 500 şi 50.000 de locuitori. Acestea vor deveni viitoarele oraşe-stat din noua civilizaţia occidentală, aşa cum au fost de altfel în perioada Renaşterii italiene, până la începutul Timpurilor Moderne. Căci nimic nu-i nou sub soare.  
  
Ce înseamnă de fapt această nouă convenţie civilă şi contract social? Înseamnă exact întoarcerea la prima convenţie naturală, ce se încheie de mii de ani, pe timp de război, dar şi pe timp de pace, între doi oameni diferiţi, între două societăţi civile, între două Comunităţi autosustenabile, şi nu în ultimul rând între două tabere combatante (statul modern şi societatea civilă) şi între forţele aliate, în care se specifică dreptul de viaţă şi de moarte.  
  
“Căci cine vrea să-şi păstreze viaţa pe seama altora trebuie să fie gata să şi-o dea şi el pentru dânşii în caz de nevoie”, ne spune J.J. Rousseau în Contractul social.  
  
În cazul nostru, această nouă Convenţia civilă va fi foarte simplă, sunt dispus să particip chiar şi eu, persoană fizică, la redactarea ei, aceasta va cuprinde maxim zece pagini, cu zece clauze esenţiale. Una dintre acestea făcând chiar obiectul acestei scrisori de tranziţie, pe care o voi sintetiza într-o singură frază.  
  
În concluzie, dacă vom încheia această Convenţie civilă, sunt dispus să colaborez cu orice Comunitate autosustenabilă. Şi, bineînţeles, să contribui la construcţia acesteia. Şi vă asigur că numai aşa vom reuşi împreună.  
  
Avem primele chei la indemana acum, comunicarea si uniunea, drumul spre victorie este deschis pasilor nostri.  
  
Dacă prin acest eseu, Agonia Europei (U.E), vom şti să privim Adevărul Creaţiei în faţă, în aşa fel încât să vorbească prin noi mai cu seamă Intelectul angelic şi universal, nu numai sângele (sau banul), şi dacă astfel ne vom redescoperii zeii şi zeiţele pe care i-am pierdut şi pe care i-am degradat, vom avea viitor, prin aceste Comunităţi autosustenabile. Dacă nu, nu!  
  
Avem tehnologia solară , zborul vertical cu aerodinele lenticulare construite de Henri Coandă şi generatoarele electrice fără fir, construite de Nicola Tesla (amândoi savanţi români), prin care putem renunţa la zborul orizontal (pe pistă) şi la“lampa lui Lenin”, de care suntem legaţi pe“sârmă” de peste o sută de ani. Este o ruşine că, cu atâtea tehnologii performante şi minţi luminate, ciber-, nano-, bio-, nu ne putem conecta azi la o infrastructură de transmitere wireless a energia liberă şi gratuită, după modelul prototipul turnului Wardenclyffe, conceput de savantul N. Tesla în urmă cu aproape o sută de ani.  
  
Dacă nu ne vom construi noi această infrastructură solară prin care să dispunem de energie gratuită, prin Comunităţi autosustenabile şi oraşe-stat, o vor face ei, iată, prin controlul total al minţii, prin facilităţi wierless, şi în curând şi prin controlul inimii, prin stimulatoare cardiace coordonate de facilităţile wierlless.  
  
ÎNTRE PĂMÂNT ŞI APE  
  
Avem tehnologie solară pentru a transforma toate deşerturile în zone verzi. Putem să umplem din nou oceanele cu peşte, pentru a hrăni de trei ori populaţia globului. Şi nu să continuăm Politica Depopulării Globale, cu noul Codex Alimentarius, cu alimente şi medicamente din OMG-Monsanto, care transformă alimentele şi medicamentele în otravă. Sau să declanşăm alte războaie genocidare şi ideologice între Orient şi Occident, aşa cum fac acum SUA şi UE prin Teoria lumii unipolare. Sau cum încearcă Rusia prin Teoria lumii multipolare, care propune crearea frontului unic al Uscatului contra Mării, adică, tot un Drac!  
  
Asta înseamnă Apocalipsă, să declanşezi un război între “fiara care se ridică din pământ şi fiara care se ridică din apă”. Asta înseamnă Armaghedonul, disputarea bătăliei apocaliptice între forţele binelui şi răului în ziua Judecăţii de Apoi. Putem avea pacea mondială, negociată prin această tehnologie solară. Iar tot ce ne blochează, sunt circa 200-300 de arhonţi hermafrodiţi care ne “lucrează” sub comanda altor 50 de extratereştri demenţi şi hibridizaţi, ET-X-Y-Z, şi câteva mii de evrei kazari şi sionişti fanatici, care pretind acum că conduc omenirea prin aşa-zisul “guvern mondial”.  
  
Cerem, ca toată lumea să se asocieze printr-o Convenţie socială la Comunităţii autosustenabile, care se crează acum în ţară, în Europa şi în întreaga lume liberă, pentru a ne putea apăra prin aceste comunităţi drepturile fundamentale ale omului. Ce se petrece cu voi, oameni buni? Aţi devenit atât de dependenţi de bani, încât nu mai puteţi ieşi acum din aceste sisteme moarte şi reci şi din sistemul ocult al banilor?  
  
După declanşarea crizei financiare mondiale, banii nu mai au funcţia de schimb economic, ci de acumulare a averii unor grupuri de oligarhi de doar 1% din omenire, iar Restul lumii suntem programaţi prin“deprogramare” în Planul Politic de Depopulare Globală. Banii au devenit acum bani virtuali. Şi în curând aceşti bani virtuali nu vor mai putea fi distribuiţi sub controlul organismelor internaţionale precum FMI, BM, SUA, UE, BCR, etc. Aceşti bani virtuali vor trebui distribuiţi de noi între noi, până ce vom reuşi să ne creem singuri Comunităţi autosustenabile şi noile oraşe state.  
  
O modalitate creativă de a rezolva, în prima, fază Iniţiativa Venitului Minim Garantat Universal Necondiţionat (pe care oculta bruxelleză ne-a minţit în urmă cu trei ani că o vor dezbate în 14 ianuarie 2014 în Parlamentul european) ar putea fi o formă de finanţarea prin reţelele de bănci de tip“Timp bancar” prin sistemul “LETS”. De când economia mondială a devenit o economie de tip“castel de nisip”, banii în sine nu mai au valoare economică, ci doar de acumulare de averi si manipulare pe stil şantaj.  
  
Dacă noi nu am avea abilităţi culturale şi economice (prin puterea soft şi fenomenul hard) pe care să le schimbăm între noi, am muri cu toţii pe grămada de bani de la FMI, sau am aştepta până la calendele greceşti să ne dea oculta din Aristocraţia neagră Venitul Minim Garantat Universal Necondiţionat. Iată că nu ne mai dă nimeni acum, nici VMGUN, nici o Constituţie unică europeană care să ne apere suveranitatea naţională şi europeană, demnitatea umană şi drepturile fundamentale ale omului.  
  
Putem avea toate aceste lucruri bune, dar suntem blocaţi mental, printr-un control al minţii la nivel social-planetar, de un “grup” de circa 200-300 de arhonţi hibridizaţi, care lucrează sub comanda extratereştrilor ET-X-Y-Z care i se închina lui Satana-el. Asta e dovedit. Se poate vedea pe Internet. Şi deja Ştie şi vede toată lumea. Va rog, trebuie să salvam Europa şi această ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis! Aceasta este Datoria vieţii noastre.  
  
Dragi prieteni, nu ignoraţi aceste scrisori de tranziţie şi acest eseu despre Agonia Europei (U.E), căci în trecerea voastră prin viaţă în momentele cele mai grele ele vă vor ajuta, şi pe voi, şi pe copii voştri mai târziu, chiar şi după ce noi nu voi mai fi pe pământ. Dacă nu vom şti să învăţăm din greşelile noastre făcute în familie, în viaţă şi în societate, istoria se va repeta cu aceleaşi greşeli, din ce în ce mai mari şi mai grave, de la o generaţie la alta.  
  
Luaţi aminte! - un popor fără cultură şi ştiinţă dispare din istoriei. Un popor fără istorie dispare din cultura universală. Iar istoria adevărată este ştiinţa faptelor care nu se repetă.  
  
Avem dreptul să realizăm acum o lume a oraşelor-stat, care să nu aibă nevoie de naţiuni şi de imperii precum SUA, Rusia şi U.E, ci doar de oraşe-stat înfiinţate de Comunităţi autosustenabile, de o prosperitate liberă, de un procent economic bine distribuit, de un Venit Minim Garantat necondiţionat, acordat de oraşul-stat fiecărui cetăţean de la naştere până la moarte, de mini-malluri ecologice, terase cu flori şi case de cultură, nu drapele, lozinci şi utopii comuniste, capitaliste, naziste sau fasciste care, toate, îşi au esenţa în paradisul prin distrugerea omenirii şi care îi au ca adversari pe oamenii înşişi.  
 
Odată cu plecarea la cer a Regelui Mihai I al României, începând cu anul 2018 se va declanşa "Marea Migraţie Spirituală a Sufletelor de Lumină Vie prin trupuri succesive" (despre care a scris şi Ioan Petru Culianu, în toate cărţile lui, în mod special în cele trei teze de doctorat, două la Sorbona-Franţa şi a treia în Italia)...pentru ca Aurul de Neam să se reântoarcă acasă. Şi împreună, şi numai împreună, să putem scoate Bulgărele de Aur din grămada de steril a umanităţii. În România, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis şi de Papa Ioan Paul al-II-lea Grădina Maicii Domnului, din Creasta Anilor, se vor întoarce cele zece triburi ale Atlanţilor din cele zece ţări şi regate atlante, şi printre acestea vor veni prinţi şi prinţese din toate marile Familii Regale  
  
România va deveni o monarhie matrifocală şi matrilocală paşnică. Chiar e aşa de greu să înţelegeţi că în acest moment greu al istoriei se bat pentru România Statele Unite, Rusia şi Marea Britaniei, şi că prin schimbarea formei de guvernământ, fie aceasta, în prima fază, într-o semi-monarhie republicană, cu un guvernământ mixt, avem şansa să devenim odată în istorie o mare naţiune.  
  
Guvernăminte mixte şi semi-monarhii au existat şi în Renaşterea italiană, în oraşe-stat, iar România are acum şansa să devină prima monarhie matrifocală şi matrilocală paşnică din Europa şi din lume, şi un centru de putere între Orient şi Occident.  
  
Noua Coroană Common-Wealth - COMMON LOW (ANGLIA, AUSTRALIA, CANADA, AMERICA) va fi în România!!!  
  
Această nouă formă de monarhie matrifocală şi matrilocală paşnică va fi noul act testamentar al României Unite în graniţele ei istorice şi reprezintă o a doua Coroana Regală care domneşte asupra umanităţii şi are rolul de a-i face pe oameni liberi. Aceasta este noul COMMON-WEALTH. Noua Coroană Common-Wealth se va naşte acum în România. Coroana Common-Wealth nu este o invenţie englezească, este o invenţie a Atlanţilor din Carpaţi, din civilizaţia atlanteeană şi post-atlanteeană.  
ALTEŢA SA REGALĂ, PRINCIPESA MOŞTENITOARE MARGARETA A ROMÂNIEI, va fi Regină. Regina Margareta a României ii serveşte pe Atlanţi din Carpaţi, respectiv pe cele zece triburi din cele zece ţări şi regate atlante, şi este supusă Consiliului Superior al Înţelepţilor Lumii. CSÎL este instituţia cea mai puternică a planetei.  
  
PS: Mai jos aveţi redactarea ultimului dialog Mihai I- Antonescu  
  
Dacă veţi corela acest dialog cu mărturia Regelui despre ieşirea României din război (“Convorbiri cu Mihai I al României”, de Mircea Ciobanu, Editura Humanitas, 1991, Pag.18-28), veţi afla adevărul, despre cum a ieşit România din războiul mondial şi cât a plătit Omenirea pentru înfiinţarea statului Israel.  
  
Pentru cei care mai au nelămuriri privind modul cum a ieşit România din al doilea război mondial...INEDIT! Înregistrarea ultimului dialog MIHAI I - ANTONESCU este autentică. Putem astfel concluziona că dialogul este 99 % real.Textul dialogului este preluată de pe blogul lui George Damian.

Ultima discuţie Mihai I – Antonescu:

Mareşalul: Să trăieşti, Majestate! (Se aude şi vocea lui Mihai I, Antonescu spunând ceva asemănător).
Regele: Domnilor, nu este timp de pierdut, aţi adus ţara, cu toate reprezentările ce v-am făcut, într-o situaţie din care numai încetarea imediată a luptei şi gonirea germanilor din ţara, o pot salva.
Mareşalul: Majestatea sa se înşeală...
Regele.: Mai întâi obişnuieşte-te să vorbeşti cuviincios. Ce-i aia, Majestatea Ta?
Mareşalul: Majestatea Ta...
Regele: Voastră.
Mareşalul: Voastră, dacă vreţi.
Regele: Nu că vreau, trebuie.
Mareşalul: Astăzi sunteţi nervos.
Regele: Da, pentru că D-ta când te-am chemat azi dimineaţă m-ai tratat ca pe un nimic (dând cu pumnul în masă). Nu-ţi permit să-ţi arogi drepturi asupra persoanei mele. Crezi D-ta că am să admit să mi se uzurpe prerogativele şi eu să asist ca un incapabil la sfărâmarea ţării mele?
Mareşalul: Dar cine o sfărâma?
Regele: Voi toţi şi când vă chem, nu aveţi timp pentru Regele ţării.
Mareşalul: Voiam să vă spun că vă înşelaţi dacă credeţi că salvaţi ţara printr-un armistiţiu.
Regele: Nu v-am chemat să-mi faceţi observaţii şi să vă daţi păreri. Scopul pentru care v-am chemat este să trimit de aici, din biroul meu, telegrama alăturată, privind încetarea ostilităţilor cu naţiunile aliate. Urmează o pauză, apoi:
Mareşalul: Citeşte Domnule Antonescu şi vezi, crezi că Mareşalul poate trimite o telegramă ca asta?
Ica: Cine a făcut-o?
Regele: Ce vă priveşte. Dacă n-o daţi o dau eu.
Mareşalul: Cum vă puteţi închipui că Mareşalul poate trăda aliaţii germani şi a se arunca în braţele Rusiei?
Regele: Cine trădează, Domnule? Dumneata sau nemţii. Dumneata ai garantat frontiera Germaniei sau Germania pe a României. Dacă e garanţia pe Milcov, pe Argeş, (strigând) pe Olt?  
  
Mareşalul: Nu sunt surd. De ce strigaţi?
Regele: Ba eşti. Altfel ai fi auzit vuietul ţării. Scurt: Domnule mareşal, dai telegrama sau nu?
Mareşalul: Nu! Aşa, nu!
Regele: Dar cum?
Mareşalul: Să iau contact cu Germania?
Regele: Ce e. Ne târguim aici, Domnule Antonescu.
Mareşalul: Mareşal Antonescu.
Regele: Domnule Antonescu, de patru ani îmi uzurpi drepturile. N-ai avut nici încrederea, nici simpatia mea. De patru luni lucrez cu opoziţia să salvez ţara. Mă crezi, o ştiu bine, un copil bâlbâit şi prost. Dar aceasta o vor judeca romanii mei. Dar dacă crezi că sunt trădător vei încerca cea mai cumplită deziluzie. Sunt Regele ţării şi al D-tale. Vreau să scap ţară şi (lovind cu pumnul în birou) nimeni şi nimic nu-mi poate sta împotrivă.
Mareşalul: Majestatea Voastră este tânăr şi fără experienţă.
Regele: Suferinţa este o experienţă.
Mareşalul: Nu poţi dispune de ţară dacă...
Regele: Sunt şeful armatei şi ordinul Meu a fost dat.
Mareşalul: (violent). Ce ordin? Ştie Maria Ta că Majestatea Ta ar putea pierde Tronul?
Regele: Mă ameninţi? Dumneata pe Mine? Te-am adus Eu la cârmă? Crezi că mai ai puterea să ordoni aici? Şi D-ta, D-le Mihai Antonescu, faci cauza comună cu şeful D-tale?
Ica: Majestate, comiteţi o eroare şi o imprudenţă judecând astfel pe Mareşal.
Regele: D-ta dai sau nu telegrama?
Ica: D-l Mareşal trebuie să hotărască.
Regele: Aici şi de aici înainte hotărăsc Eu. V-am oferit prilejul să vă salvaţi şi pe voi. Am vrut să vă adăpostesc chiar. Vă voi adăposti şi acum, dar în beciu. Domnilor, sunteţi arestaţi!
Se aud zgomote de paşi, uşi deschise şi strigăte: Sus mâinile!
Mareşalul: Cum, eu mareşalul ţării...
Regele: Vax! Luaţi-i de aici. Să vie generalul Sănătescu  
*  
Vă mulţumim pentru interesul acordat acestui eseu pe care sperăm să-l putem merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.  
  
Aşa să ne ajute Dumnezeu creaţiei şi a(l) procreaţie în primul Cerc de Casă!  
  
CONSTANTIN SANDU-MILEA & RALUCA-CRINA FLORESCU  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Agonia Uniunii Europene. O sută de ani sub sabia psihotronică (1914-2014) Ultima discuţie Regele Mihai I – Antonescu - eseu scris în coautorat cu Raluca-Crina Florescu. (13) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2538, Anul VII, 12 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!