CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 2445 din 10 septembrie 2017        Toate Articolele Autorului

DECALOGUL ATLANT AL OAMENILOR DE LA ZEI - PAGINI DINTR-UN ALT JURNAL DE BORD (1)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: CSM cu o altfel de Coloană fără sfârşit ce sprijină cerul (foto: arhitect Sandu-Milea Lucian)  
  
"Şi a visat că era o scară, sprijinită pe pământ, iar cu vârful atingea ceru; iar îngerii lui Dumnezeu se suiau şi se pogorau pe ea." (Facerea,28;12)  
  
O zi bună să vă dea Dumnezeu... tuturor celor care ştiu că există Entanglement cuantic! Cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin... tuturor celor care sânteţi (re)conectaţi la Sursa Creatoare de dincolo de noi!
Dragi prieteni, vă propun spre dezbatere publică Decalogul Atlanţilor din “fortăreaţa carpatică” – via Dacia Magna. Vedeţi şi domniile voastre ce mai trebuie mixat, corectat şi adăugat la decalogul nostru solar.  
  
DECALOGUL ATLANT AL OAMENILOR DE LA ZEI  
  
“La Atlanţi, Soarele era zeiţă, iar Luna-zeu!”  
1. Creează ca un/o zeu / zeiţă (descendent(ă) din Zeii Cei Mari de la Dunăre), poruncește ca un/o rege/regină Atlant(ă), lucrează ca un/o sclav(ă) al “formelor ideale” întru propria ta exploatare.
2. Dacă crezi în Zeul / Zeiţa creaţiei şi a(l) procreaţiei și El / Ea nu există încă în Cercul de Casă, n-ai nimic de pierdut. Însă dacă nu crezi, iar EI există, atunci ai pierdut totul.  
3. Adevărul este o Femeie solară Născătoare de Dumnezeu Fecioară din voinţa căreia noi sântem nemuritori prin Intelectul angelic şi universal. Ea e cea care a împreunat pe Dumnezeu cu oamenii, cea care naşte una din cealaltă pe omul de la zeu: un copil cu o faţă de soare în două mâini din care se naşte, în chiar clipa aceasta, Copilul solar cu o dublă-faţă, divină şi umană, una de soare şi cealaltă de lună întoarsă mereu spre o Simplă Coloană a Soarelui de Vis. (Căutaţi pe femeia solară şi pe omul de la zeu!)
4. Iubirea şi recunoştinţa Artei-transformării PP-EFB (Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa, Forma şi Beatitudinea)
este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii de la zei; rugăciunea Minţii nemuritoare coborâtă în Inima Caldă şi (re)conectarea la Sursa Creatoare de Lumină Vie prin Ministeria Facerii Lumii în Sala Tronului Bărbaţilor.
5. Să devi neant divin (fără ego-ul golit de suflet) este calea spre a trăi şi a iubi viaţa celuilalt. Lipsa ego-ului este vindecarea de neştiinţă şi netrăire, scopul şi desăvărşirea creaţiei şi a procreaţiei în Cercul de Casă.
6. Viaţa e vis. Fă-l să devină realitate. Acum. Şi aici.
7.Trezeşte-te din “morte di bacio” (“amor hereos”sau amor heroycus,“iubirea eroică”) - pentru a trăi deplin poliamoria*.  
8. Nu înota îmbrăcat(ă)-dezbrăcat(ă) în apele tulburi ale iraţionalului, îmbracă-te mai întâi în veşminte de lumină vie (în bioluminiscenţă solară) şi apoi pluteşte în Marele Ocean de eter-aer-foc-apă-pământ.
9. Mori în fiecare moment pentru a învăţa să-ţi primeşti propria ta moartea din dragoste ca un semn de Lumină Vie. (Semnele sânt arbitrare, iar simbolurile consacrate. Să ne ferim să uităm asta vreodată!)
10. Nu căuta fericirea în dogme şi doctrine. Ea există doar înlăuntrul tău, unind, prin trei mişcări unite într-una singură, pe Good angel cu Fiica dragostei, respectiv:creaţia şi procreaţia în Cercul de Casă.
*
De meditat la aceste aspecte, încă neelucidate, dacă nu chiar rămase în istorii insolite pentru 99% dintre pământeni: ca să corectăm Decalogul Atlant al oamenilor de la zei cu un al mixt din cultura vieţii, cred că ar trebui să identificăm mai întâi – biofotonic – “bolile de lumină” şi “bolile de întuneric” cu transmitere spirituală (care toate au la bază ego-ul golit de suflet). Sau cum le numea Constantin Noica: “Şase maladii ale spiritului contemporan”. Filozoful identificând doar şase, respectiv: Catholită, Todetită, Horetită, Ahoretie, Atodetie, Achatolie.
Toate maladiile spiritului contemporan sânt rezultate ale unui spirit “contrafăcut gnostic” de accidente cromozomiale, de practici ale unei sexualităţi aberante, de efectele puternicei crize eco-cosmologice, etc., posibil de vindecat prin Arta-transformării PP-EFB, respectiv prin Vindecarea de Necunoaştere şi Netrăire.
 
*  
PS: Potrivit definiţiei din Wikipedia, poliamoria este un concept revoluţionar, integrator, care vizează multitudinea relaţiilor de iubire şi care a devenit – pe “scara creaturală” a valorilor – "raţiunea" intelectului angelic şi universal, dar şi "ispita" de a exista şi pentru cei credincioşi. În dimensiunea sa funcţională, pe care implicit o susţinem, poliamoria este acea formă de iniţiere în "dragoste liberă" printr-un schimb de parteneri-partenere – presupunând "căsătorii mixte de întrajutorare" (interconfesionale, interetnice etc.) – împlinite în "Cercul de Casă" înţeles ca Templu al Dragostei, al Meditaţiei, al Contemplării şi al Eliberării (aşa cum a aspirat Brâncuşi să fie la Indore), pentru a obţine adevărata eliberare: din ciclul reîncarnărilor, din ciclul devenirilor şi din veşnicul balans între mai bine şi mai rău a celor mulţi.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
DECALOGUL ATLANT AL OAMENILOR DE LA ZEI - PAGINI DINTR-UN ALT JURNAL DE BORD (1) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2445, Anul VII, 10 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!