CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Ajutor >  
Autor: Confluenţe Literare         Ediţia nr. 2009 din 01 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

Moderarea Comentariilor de Către Autori
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În ultimul timp am primit nenumărate mesaje legate de posibilitatea realizării moderării articolelor direct de către autori. Acest lucru este deosebit de util pentru eliminarea comentariilor răutăcioase sau ale celor care nu își au locul. De aceea, cu scopul moderării comentariilor de către autorul unui articol, este necesar să se parcurgă următoarele etape: 1. Autentificare, 2. Date Personale, 3. Setare Facebook ID.  
  
Determinarea ID-ului Facebook se realizează astfel:  
 1. Se realizează autentificarea pe Facebook
 2. În partea de sus a paginii veți distinge următoarele elemente:
  1. Sigla Facebook în format mic
  2. Caută persoane, locuri și lucruri
  3. Pictograma miniaturală a profilului
  4. Acasă
  5. Pictograma grupului de prieteni
  6. Pictograma mesageriei
  7. Pictograma ultimelor evenimente
  8. Pictograma setărilor de confidențialitate
  9. Pictograma setărilor de cont
 3. În dreptul pictogramei miniaturale a profilului de Facebook mergeți cu cursorul
 4. Faceți click cu tasta dreaptă
 5. Faceți copierea adresei de link
 6. Deschideți un document în word sau în notepad
 7. Faceți paste cu adresa copiată, va rezulta ceva în genul: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006137014487
 8. Copiați partea de după id=, adică: 100006137014487
 9. Variantă, cu adresa copiată în formatul de la pasul 7 mergeți după autentificarea pe pagina Confluențe Literare la DATE PERSONALE / ID CONT FACEBOOK și faceți paste, după care dați SETEAZĂ ID. Imediat, va fi extras ID-ul de către sistem și vor fi șterse din memoria temporară a serverului toate paginile dumneavoastră.
 10. Dacă ați setat deja o adresă Facebook personalizată, va rezulta ceva în genul: https://www.facebook.com/octavian.nicolae.lupu
 11. În acest caz, copiați partea după ultimul /, adică: octavian.nicolae.lupu
 12. Variantă, cu adresa copiată în formatul de la pasul 10 mergeți după autentificarea pe pagina Confluențe Literare la DATE PERSONALE / ID CONT FACEBOOK și faceți paste, după care dați SETEAZĂ ID. Imediat, va fi extras ID-ul de către sistem și vor fi șterse din memoria temporară a serverului toate paginile dumneavoastră.
Acest indicativ îl veți scrie în câmpul Facebook ID din cadrul secțiunii Date Personale. Rezultatul va fi vizibil în principiu imediat pentru toate paginile de web deja publicate și id-ul dumneavoastră Facebook va fi inclus pentru moderare. Dacă acest lucru nu se observă, atunci faceți Ctrl+R sau refresh la articolul sau poezia care vă intersează pentru a realiza moderarea. În momentul când va deveni activ, veți avea un câmp numit Instrumente de Moderare chiar în partea de sus a comentariilor Facebook din cadrul articolului dumneavoastră.  
  
Notă: Am observat că Facebook actualizează conținutul paginilor deja publicate în curs de 24 de ore de la schimbarea lor. Prin urmare, este posibil ca instrumentele de moderare să fie vizibile doar peste o zi de la introducerea ID-ului de cont pentru paginile deja publicate.  
  
Vă dorim mult succes!  
  
Redacția Confluențe Literare  
București  
01 iulie 2016  
Referinţă Bibliografică:
Moderarea Comentariilor de Către Autori / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2009, Anul VI, 01 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!