CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Confluenţe Literare         Ediţia nr. 1664 din 22 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

Festivalul International de Poezie Artgothica
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat: Festivalul Internațional de Poezie Artgothica  
 
24 – 26 iulie 2015, Sibiu, Romania  
 
Vineri, 24 iulie și sâmbătă, 25 iulie 2015, la Sibiu (Str.Mitropoliei nr.13), vor avea loc lucrările ediției 2015 a Festivalului Internațional de Poezie Artgothica și vor fi acordate Premiile Naționale pentru Poezie ”Mircea Ivănescu”.  
 
Juriul ediției 2015 este compus din Ioan Es. Pop – președinte și Rita Chirian, Daniel Corbu, Niu Herișanu, Robert Șerban – membri.  
 
AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.  
 
Program:  
 
VINERI, 24 IULIE 2015  
 
ORA 11.00 Deschiderea festivalului  
 
11.30 – 13.00 Prezentări de carte, Prezentări presă literară  
 
ORA 17.00 Masă rotundă cu tema “ Literatura online vs. Literatura tiparită”  
 
ORA 20.00 „Noaptea Poeților” – recital de poezie al invitaților festivalului –  
 
(în curtea interioară a Casei cu Cariatide, de pe str. Mitropoliei nr.13)  
 
SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015  
 
ORA 11.00 Atelier de traduceri româno-ebraic, coordonat de Riri Sylvia Manor și Menachem Falek. Prezentarea proiectului unei antologii bilingve româno-ebraice de poezie contemporană. Eveniment organizat în parteneriat cu Ambasada Israelului la București.  
 
ORA 16.30 Medalion literar George Almosnino, susținut de:  
 
Riri Sylvia Manor, Nora Iuga, Angela Baciu, Valeriu Mircea Popa, Ciprian Chirvasiu.  
 
ORA 17.00 Decernarea “Diplomelor de Excelență Artgothica” & Decernarea Premiilor Naționale pentru Poezie “Mircea Ivănescu” - Sala Oglinzilor – Forumul Democrat al Germanilor din România  
 
ORA 20.00 „Noaptea Poeților” –Art Café- Cafeneaua Artistilor-– recital de poezie al invitaților festivalului & recital folk Cătălin Neghină  
 
Pe toată durata festivalului, în curtea interioară a Casei cu Cariatide, de pe str. Mitropoliei nr.13, vor avea loc lecturi publice, ateliere literare, prezentări de cărți, proiecte și publicații literare, discuții libere.  
 
Va asteptam!  
 
Informații suplimentare: https://artgothica.wordpress.com/  
Referinţă Bibliografică:
Festivalul International de Poezie Artgothica / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1664, Anul V, 22 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!