CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Parteneri >  
Autor: Confluenţe Literare         Ediţia nr. 1515 din 23 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

Radio Tv Prodiaspora
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Fiecare popor îşi are propria colecţie de poveşti, acestea fiind comori de suflet, inimi ce pulsează dincolo de noi, pentru oameni, peste timp ... Comorile unui popor vor dăinui prin cei care păstrează, în inimi, mândria de a fi român.  
 
Acest post de radio s-a născut din dorinţa de a aduce clipe de bucurie în sufletele românilor de peste hotare. Aceasta poveste s-a născut singură, fiind proiectul nostru, al vostru şi al românilor de pretutindeni. Radio ProDiaspora® îşi propune să facă sufletul românului să vibreze, adresându-se lui.  
 
Suntem datori să ducem mai departe tradiţiile şi obiceiurile care definesc sufletul poporului român, să le păstrăm vii, ca pe o flacără a iubirii eterne.  
 
Raţiunea de a exista şi motivaţia de a lucra se află la cei care, deşi sunt departe cu trupul de cei care alcătuiesc redacţia postului de Radio ProDiaspora®, le sunt aproape cu sufletul. Alături de noi au venit români de pretutindeni: Franţa, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Belgia, Austria, Italia, Spania, Republica Moldova, Republica Africa de Sud, Australia, SUA etc.  
 
Radio ProDiaspora® emite, on-line, muzică, ştiri, informaţii în limba română, pentru a suplini imposibilitatea celor plecaţi din ţară de a asculta melodiile româneşti de acasă. Acest radio este destinat românilor din diaspora, şi nu numai ... născut din dorinţa de a micşora distanţele dintre români, oriunde s-ar afla aceştia. Iniţiativa are ca scop promovarea imaginii României, a românilor, a tradiţiilor, a culturii naţionale în afara graniţelor ţării, în cadrul comunităţilor de români din lumea intreaga.  
 
Una din misiunile postului nostru de radio este de a răspunde cererilor clienţilor noştri prin calitate superioarǎ oferitǎ la preţuri minime. La Radio ProDiaspora® se pune foarte mult accent pe creşterea constantǎ a nivelului de pregǎtire teoreticǎ şi practicǎ a tuturor angajaţilor.  
 
Radio Prodiaspora® presteazǎ urmǎtoarele servicii: programe, publicitate radio şi web. Produsele şi serviciile noastre au ca piaţǎ principalǎ de desfacere: România, toate ţǎrile europene, dar şi statele extraeuropene.  
 
În prezent, Radio Prodiaspora® emite din: România, Belgia, Spania, Republica Africa de Sud, Olanda, Italia, S.U.A. şi Germania.  
 
Referinţă Bibliografică:
Radio Tv Prodiaspora / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1515, Anul V, 23 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!