CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Versuri > Cuvinte >  
Autor: Cătălin Lupu         Ediţia nr. 2492 din 27 octombrie 2017        Toate Articolele Autorului

Absent motivat

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cuvintele tale zboară.. zboară pe lângă mine.  
Nu le văd, nu le simt, dar camera devine din ce în ce mai aglomerată, iar eu mă sufoc.  
Atunci, plec.. plec să iau aer.  
Tu nu înțelegi asta şi rămâi.. rămâi în interiorul aglomerat înecându-te în fumul cuvintelor care le arzi în timp ce scoți flăcări din tine.  
Nu te opreşti, nu deschizi ferestrele, te învârți haotic cautând cu disperare prezența mea şi tragi de ea cu fiecare gând.  
Eu sunt departe, te zăresc în ceață şi mă cuprinde un oarecare sentiment de milă, dar nu este de ajuns să mă întorc şi să mă sinucid odată cu tine. 
Referinţă Bibliografică:
Absent motivat / Cătălin Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2492, Anul VII, 27 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Cătălin Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cătălin Lupu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!