CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  
Autor: Carmen Lăiu         Ediţia nr. 2284 din 02 aprilie 2017        Toate Articolele Autorului

SECETĂ DE TINE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Știi, urcam scările acelea crem, cu gresie sfâșiata pe alocuri de toți cumpărătorii flămânzi care vizitează Selectul și aș fi vrut să urci cu mine, să vezi că au dispărut oglinzile în care era scandalos să te privești, pentru că vânzătoarele sunt uneori suma tuturor încasărilor pe care ar fi putut să le facă și le-au ratat din cauza unor inoportune momente de luciditate. Ale cât-pe-ce-cumpărătorilor.  
  
Mi-ar fi plăcut să privești toate umbrelele agățate câteva etaje mai jos de cer și să simți cum puțină frumusețe poate aranja cumva toate bucățile dislocate din suflet.  
  
Să mă surprinzi cu pulovărul tău cel negru, să clatini deznădăjduită din cap, eu să îți promit că e ultima dată, tu să-mi promiți o vară nonagenară.  
  
Aș fi vrut să facem o escapadă, să vedem cum s-au copt pantofii în vitrinele prăvăliilor, cum au albăstrit zambilele tălpile gradinilor. Cum au sfâșiat alb corcodușii coastele dealurilor, ca o hoardă de mirese fugare.  
  
Să ascultăm cum viscolesc stelele în rana spovedaniilor de noapte.  
  
Să mai avem încă o sută cincizeci de dimineți proaspete, cu eticheta pe ele, să le deschid cu inima tropotind și cu aerul că nu conteaza, mai e mult până va trebui sa le drămuiesc.  
  
Ce-aș mai fi vrut...  
  
Referinţă Bibliografică:
SECETĂ DE TINE / Carmen Lăiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2284, Anul VII, 02 aprilie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Carmen Lăiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carmen Lăiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!