CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Impresii >  
Autor: Carmen Gigârtu         Ediţia nr. 2874 din 13 noiembrie 2018        Toate Articolele Autorului

Opreşte-te şi cunoaşte!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Opreşte-te şi cunoaşte! 
  
“Fiţi în lume, dar nu ai lumii!” 
  
Opreşte-te din alergatul după himere, prin meandrele acestei lumi. 
  
Opreşte-te şi contemplă cerul,natura ! 
  
Încarcă-te cu energie solară şi renunţă la sentimentele şi gândurile negative. Eliberează-te de vinovăţie, frică, mânie, mândrie, aşteptări, ataşamente, dorinţe şi ego. Permite iertării, acceptării, curajului, bucuriei, păcii şi iubirii să te inunde. 
  
Fii liber ! 
  
Nu te lăsa influenţat şi manipulat de ziare, reviste, televiziune, conversaţii auzite aiurea, care te programează negativ şi -ţi distrug entuziasmul. 
  
Nu ai avut eşecuri, ci experienţe de viaţă care te-au învăţat nişte lecţii şi te-au făcut mai uman, mai plin de compasiune,mai tolerant, mai înţelegător, atăt cu tine căt şi cu ceilalţi. Acum poţi să treci prin viaţă echilibrat şi cu graţie, fiindcă ai evoluat. 
  
“Cunoaşte-te pe tine însuţi! “ 
  
Descoperă-ţi propria inocenţă şi frumuseţe interioară. Când vei recunoaşte cine eşti cu adevărat vei căuta doar ce este înălţător, te vei iubi, respecta şi vei descoperi că izvorul fericirii se află în interiorul tău. Atunci te vei putea conecta la Sinele tău interior şi vei transcede lumea. Iubirea necondiţionată este cel mai puternic medicament care vindecă orice boală, este baza vindecării spirituale, în ea constă puterea sfinţilor. 
  
Iisus a spus că prin credinţă deţinem cu toţii, în noi, puterea de a vindeca. 
  
Eşti o fiinţă puternică, nu-ţi mai ignora propria putere. 
  
Obţii ceea ce doreşti în momentul în care încetezi să mai insişti. 
  
Fii recunoscător pentru darul, pentru talentul pe care ţi l-a dat Dumnezeu. 
  
Opreşte-te şi cunoaşte-L pe Dumnezeu ! 
  
Asta am înţeles după ce am citit Calea renunţării a lui David Hawkins. 
  
“Doamne dă-mi seninătatea 
  
de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba; 
  
curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba; 
  
şi înţelepciunea de a putea face diferenţa.’’ 
  
Carmen Gigârtu 
  
13 Noiembrie 2018 
  
Drăgăşani 
  
Referinţă Bibliografică:
Opreşte-te şi cunoaşte! / Carmen Gigârtu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2874, Anul VIII, 13 noiembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Carmen Gigârtu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carmen Gigârtu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!