CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

În prag de vacanță...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În prag de vacanță... 
  
profesorilor de la UAV – Arad și doamnelor FLORICA R. CÂNDEA și MONICA ARDELEAN, care prin activitățile pe care le-au organizat în ultimile luni, cu ajutorul ALUMNI, mi-au adus aminte de filele minunate ale Școlii absolvite acum o veșnicie... 
  
Nostalgice amintiri, toate legate de profesorii dragi pe care i-am avut la cursuri în decursul anilor de facultate... 
  
Fiecare profesor cu personalitatea sa, fiecare cu originalitatea sa, fiecare cu încăpățânarea de a-și face studenții să înțeleagă și să învețe cum să învețe... fiecare lăsând o amprentă în sufletul viitorilor profesori, fiecare devenind modele... 
  
Vă mulțumesc, stimați profesori, și vă asigur de recunoștința mea! 
  
Vă mulțumesc că ați crezut în mine, că m-ați încurajat și îndrumat, că m-ați învățat să merg mai departe, indiferent de obstacolele care apar înainte! 
  
Vacanță plăcută! 
  
Referinţă Bibliografică:
În prag de vacanță... / Carina Anca Ienășel : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2000, Anul VI, 22 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Carina Anca Ienășel : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carina Anca Ienășel
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!