CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

EDITURA IZVORUL CUVÂNTULUI - CEAS ANIVERSAR / MULTIPLĂ LANSARE CARTE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu deosebită bucurie aduc în atenția cititorilor și colegilor de breaslă o dublă manifestare literară . În data de 17 feb 2018, la Restaurantul Mara (Aleea Primo Nebiolo, nr 1, București), cu ocazia împlinirii unui an de la apariția primului volum ce a văzut tiparul la editura Izvorul Cuvântului, editorul și poetul Florin Căprar, așa cum ne-a obișnuit, promite ca acest eveniment să fie memorabil. Vor fi lansate 10 titluri noi ale prietenilor editurii. Autorii vor fi prezentați pe rând în toată această perioadă rămasă până la lansare pe pagina de Facebook a editurii, pe măsură ce ele vor vedea lumina tiparului. Evenimentul va fi încununat de prezența mai multor artiști care au răspuns prezent la invitația domnului Florin Căprar și a editurii pe care acesta o conduce cu succes de un an. Va fi o atmosferă caldă încununată de poezie, muzică folk, muzică de dans, folclor, dans (de ce nu?)
În cadrul evenimentului va avea loc o tombolă în care câștigătorul va primi din partea editurii un număr de 50 de exemplare dintr-un viitor volum, dacă este autor sau 50 de volume din titlurile apărute la editură, la alegere, din cele 90 de titluri scoase până acum, dacă este cititor. Pachetul achiziționat de fiecare la intrare va conține al doilea volum al poetului Florin Căprar, realizat în oglindă cu poeta Mirela Minuță , un audio CD al solistei Camelia Florescu, un caiet personalizat cu poza dumneavoastră, un pix și un calendar de birou cu sigla editurii și desigur participarea la tombola din eveniment.
Pentru rezervarea locurilor sunteți rugați să confirmați din timp la tel 0737401870 sau pe mesageria privată a editorului.Vă așteptăm cu drag!  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
EDITURA IZVORUL CUVÂNTULUI - CEAS ANIVERSAR / MULTIPLĂ LANSARE CARTE / Camelia Florescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2573, Anul VIII, 16 ianuarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Camelia Florescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Florescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!