CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

Schimbarea
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sistemele la nivel mondial nu oferă un mediu armonios de viaţă. Din contră, folosesc toate tehnicile de manipulare, pentru a induce elemente şi idei negative în scopul de a ţine sub control masele.  
Frica, teama, sindromul de vinovăţie, tactici de limitare a acţiunilor pozitive şi a unei vieţi normale.  
Lipsa de libertate fizică, metode de manipulare mentală cu ajutorul mass media, a politicii şi religiilor. Şi toate acestea transformă omul liber în sclav, pe toate planurile.  
Trist dar adevărat! Nesupunerea faţă de legile "lor" te face antisocial.  
Tot ce se întâmplă în lume de foarte multă vreme, este pentru disconfortul şi lipsa de resurse a marii majorităţi în favoarea unei minorităţi, aşa zise "elite" mondiale.  
Războaie, foamete, boli create în laboaratoare, lipsa de educaţie, deteriorarea relaţiilor dintre oameni sau rase.  
Lucrurile rele şi nefolositoare, promiscuitatea, banii şi setea bolnavă pentru putere cu toate derivatele ei sunt ridicate la rang de supremaţie.  
Rasa umană este în stadiu degenerativ dar orice ciclu are un sfârşit, pentru a face loc unui alt ciclu nou, care să echilibreze balanţele.  
Nu toţi oamenii percep sau simt schimbările la acelaşi nivel, intensitate. Vibraţia şi gândirea fac diferenţa.  
Lucrurile merg din rău, în mai rău însă nimic nu-i veşnic, totul e în continuă schimbare. Asta-i una din legile universului.  
Dacă nu ne schimbăm pozitiv, la nivel individual, nici lumea nu va evolua.  
Omul a fost creat pentru om, să lupte împreună pentru o lume mai bună şi mai frumoasă, nu om contra om. Noi oamenii suntem diferiţi, pentru că venim din locuri diferite, însă suntem creaţi la fel, pe acelaşi tipar şi acelaşi plan.  
Multă lumina şi armonie!  
 
Camelia Constantin  
 
Referinţă Bibliografică:
Schimbarea / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2024, Anul VI, 16 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!