CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

Fi-ne-ar scârbă
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
A apărut un nou model de paraşută ... paraşuta pocăită.  
N-am suportat niciodată ipocrizia. Bărbaţii ipocriţi dar mai ales femeia ipocrită. Aia care nu mai ştie numărul şopârlelor intrate, care face pe sfânta după ce a înşirat fraierii şi cluburile, aia măritată care şi-o trage cu alţii dar vede paiul din ochii celorlalte , nu bârna din gura ei.  
Păi, fi-ne-ar scârbă de voi, aţi dat kilometraj-ul peste cap şi acum daţi lecţii de moralitate? Va credeţi mai curate ca Fecioara Maria, mai sfinte ca moaştele Sf. Paraschiva sau vă împinge curiozitatea să staţi în genunchi sub p...oala popii să-i pupaţi şopârla şi să bateţi mătănii cu botu’ ţuguiat şi bucile înapoi că doar asta prestati ...  
Adică după ce v-aţi tras-o ca dracii, vorbiţi de Dumnezeu!  
Ptiu, spurcatelor şi prefăcutelor. Nu mai vorbiţi, fă, cu gură plină!  
Lupu' îşi schimbă părul dar năravul, ba! Piţipoanca, tot aşa.  
Fi-ne-ar scârbă de voi!  
 
Camelia Constantin  
martie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Fi-ne-ar scârbă / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1899, Anul VI, 13 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!