CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Relatare >  

Oameni ...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O femeie sigură pe sentimentele bărbatului de lângă ea, nu este o frustrată maniacă din gelozie, nu este o femeie care face circ în orice împrejurare, că să arate că e "iubita" sau că e "stăpână" pe omul de lângă ea.  
Nu-i îngrădeşte libertatea în niciun fel, pentru că e sigură pe ea şi simte instinctiv dacă el este "cel mai minunat bărbat" sau bărbatul vieţii ei.  
O narcisistă nimfomană nu e sinceră nici cu ea, nici cu masculii pe care-i ia la rând, va trece cu uşurinţă de la un bărbat la altul, declarând că toţi sunt "iubiţii dragi şi scumpi." Doar o femeie labilă şi retardată emoţional, nesigură şi complexată va proceda, astfel.  
O femeie care iubeşte cu adevărat, profund şi sincer nu-l va ţine în lanţ slăbindu-i zalele, doar că să poată căţeluşul de companie să facă pipi.  
O femeie va respecta libertatea omului iubit, nu-l va sufocă scormonind în telefonul lui, nu-i va spiona conturile că o isterică dar va suferi în tăcere, pentru că iubirea adevărată merge tacit, cu paşi uşori dar siguri, înţelegând şi acceptând-ul pe cel iubit cu defecte şi calităţi, discutând împreună şi punând lucrurile la punct, ÎN DOI.  
O femeie care îşi iubeşte cu adevărat partenerul, nu se afişează că o marfă de second hand, nu are gelozii excesive şi patologice. Poate la început, el se va simţi măgulit de aceste lucruri dar cu trecerea timpului se va simţi ca un sclav căruia i s-au îngrădit libertatea şi spiritul.  
O femeie de bun simt nu face paradă de sentimente în public. Dragostea oricât de mare ar fi, se consumă în interiorul relaţiei, nu pe tarabă. Fericirea se împarte la doi nu la doi şi restul lumii.  
O femeie needucată, mincinoasă, lipsită de stil şi elegantă, o femeie uşoară şi de proastă calitate care-şi face selfi-uri de jde mii de ori pe zi, nu va fi niciodată o femeie pe care se poate baza un bărbat doritor de afecţiune pe termen lung, să fie iubit, respectat, răsfăţat.  
O femeie dezirabilă nu va înţelege nimic din ce am scris eu, aici, pentru că e ocupată cu vânătoarea de vrăjitoare sau cu păpuşa Chuckie pe care o vede uitându-se în oglindă.  
Un bărbat care vrea să plece, o va face, oricum, când se va satură de hăituirea geloziei bolnăvicioase.  
Un bărbat care acceptă docil un sistem de sclavagism, înseamnă că şi-a acceptat condiţia de animal de companie pentru o eventuală, potenţială, viitoare Cruela Devil sau a unei femei vampir.  
O femeie poate transforma "iubirea" în parodie, circ, panaramă, mai ales dacă şi-a găsit "eroul"potrivit pentru rolul principal.  
Dixit.  
Camelia Constanin  
mai 2015  
Referinţă Bibliografică:
Oameni ... / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1646, Anul V, 04 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!