CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

Ochii goi ...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ce te motivează?  
Poţi obține orice, dacă îţi doreşti cu adevărat.  
Ai muncit din greu pentru a te dezvolta emoțional și spiritual iar munca pe care ai făcut-o în aceste domenii va fi răsplătită. Viitorul poate fi luminos.  
Păcat că există oameni care nu înţeleg sau nu iau în considerare ce le transmite propriul suflet şi îl inchid în temniţele întunecoase ale nesiguranţei, uitând-ul sau ignorând strigătele sale de libertate şi dorinţa de contopire cu alt suflet.  
Degeaba le explici, nu vor înţelege pentru că nu le pasă sau pur şi simplu nu pot trăi acel sentiment minunat de iubire dublată de încredere. Nu pot lupta cu prejudecăţile lor sau ale celorlalţi, cu temerile şi mentalităţile depăşite de timp.  
Nu pot iubi, nu vor să fie iubiţi pentru că le e teamă să nu piardă acea libertate iluzorie, greşit înţeleasă. O linişte prevestitoare de furtună, dublată de nepăsare şi ignoranţă.  
Se mulţumesc doar cu puţin şi pierd pe termen lung.  
Sufletul lor pustiu priveşte lumea cu ochii goi ai unui strigoi.  
 
Cami Constantin  
aprilie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Ochii goi ... / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1557, Anul V, 06 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!