CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

My lord (fragment)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Petrecerea s-a terminat târziu în noapte. Nu reuşea să adoarmă. Emoţiile prin care trecea împiedicau somnul să-şi facă apariţia.  
Se ridică din pat ca să deschidă fereastra.  
Aerul călduţ adia uşor. O răcorea aducându-i puţină linişte. Privea grădina imensă cu pomi mici şi iarbă deasă, bine îngrijită. Straturi de flori aşezate strategic înfrumuseţau aspectul. Felinarele împânzite pe domeniu luminau discret învăluind în mister curtea şi conacul.  
Galopul unui cal se auzea apropiindu-se zgomotos. Apariţia lordului M.Joseph o surprinse şi se retrase după perdea deşi nu erau şanse să fie observată, camera era cufundată în întuneric.  
Armăsarul alb, un exemplar superb, alerga iute mânat de lord. Făcea ture în jurul grădinii. M.Joseph renunţase la hainele de gală. Cămaşa largă de culoare albă, umflată de vânt contrasta cu părul negru răvăşit.  
Cum se putea încheia mai ciudat o noapte memorabilă?  
După minute bune, lecţia de echitaţie s-a sfarsit. Bărbatul descălecă mângâind apăsat spatele calului. îi şoptea cuvinte şi îl ajuta să se calmeze.  
Alma îi urmărea fiecare mişcare. Curiozitatea ei creştea cu fiecare gest al lordului.  
Armăsarul se liniştea şi se lăsa condus spre grajduri, tinut de căpăstru de stăpân.  
Îi bătea inima. Scena desfăşurată în faţa ei, cu câteva clipe înainte o lăsase fără suflu. Îi pulsau tâmplele. Gentlemen-ul desăvârşit se transformase într-un rebel liber.  
Îşi turnă un pahar cu apă şi-l bău pe nerăsuflate.  
În încăpere se făcea mai cald deşi zorii încolţeau la marginea orizontului.  
Camelia C  
2012  
fragment din seria My lord  
 
Referinţă Bibliografică:
My lord (fragment) / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1481, Anul V, 20 ianuarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!