CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

Stagnare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ţi se pare cunoscut?  
O stare de blocare, de aşteptare, de incertitudine. Stagnezi.  
Situaţia nu este bună, dar orice ai face, pare că nu poti să înaintezi. Încercările tale par sortite eşecului, orice pas înainte pare să fie urmat de doi paşi înapoi. Aproape că te-ai resemnat cu lipsa asta de noroc, nu-i aşa?  
Dar ... oricând există şansa să intervină o răsturnare de situaţie, o şansă neaşteptată, o ocazie nesperată!  
Orice clipă poate aduce veşti bune. Poate fi vorba despre o schimbare in viaţa ta sentimentală, o relaţie care se reînfiripă, întoarcerea persoanei iubite sau o întoarcere simbolică – iubirea renaşte în viata ta. Întâmpin-o ... primeste-o!  
Sau poate fi vorba despre o oportunitate în orice domeniu al vieţii.  
Nimic din ce trăieşti nu e o întâmplare. Totul se petrece datorită acţiunii sau inacţiunii. Suma deciziilor şi hotărârilor, efectul cauză-efect.  
Nu mai fugi de tine ... de viaţă ...  
Lipsa de implicare duce la izolare. Nimeni nu poate ştii ce năzuinţe ai, ce planuri sau speranţe. Oferă libertate sufletului, încredere inimii, putere gândului!  
Acţionează şi vei învinge.  
Ţi se pare cunoscut?  
 
Camelia C  
oct 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
Stagnare / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1384, Anul IV, 15 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!