CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

După furtună
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Orice furtună, oricât de devastatoare ar fi, are un sfârşit.  
Prezentul se arată luminos şi plin de speranţe. Trebuie doar să recunoşti şansa oferită, să o întâmpini .  
Circumstanţele actuale favorizează creşterea spirituală şi consolidarea credinţei tale, îndeplinirea visurilor, dorinţelor si mai ales existenta unui suflet pereche doar pentru tine.  
Sufletul care deşi a cunoscut dezamăgirea, trădarea, îşi recapătă curajul de a spera şi visa la o viaţă fericită alături de o persoană specială, destinată ţie. Firea ta sensibilă nu ar putea face faţă unei noi dezamagiri.  
Eşti pe punctul de a lua o decizie cu privire la o nouă iubire.  
Pe de o parte îţi doreşti ca o relaţie să se materializeze pentru că atunci vei avea mai multă stabilitate şi siguranţă, pe de alta parte, însă, intuiţia şi experienţa îţi sugerează că preţul unui eşec ar fi de nesuportat.  
Dar ... nu rişti ... nu câştigi!  
Orice ai decide, trebuie să îţi asumi şi să iei in calcul că pentru a dobândi fericirea cu tot ce înseamnă ea trebuie să perseverezi, să oferi ... nu doar să primeşti.  
Calea în aceste timpuri de incercare este puterea deciziei.  
După furtună apare curcubeul.  
 
Camelia C  
octombrie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
După furtună / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1374, Anul IV, 05 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!