CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

Joc periculos
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
Încerci din răsputeri să duci o viaţă normală şi te prefaci că a ta este, exact, aşa cum îţii doreşti. Că te ai pe tine şi că nu-ţi lipseşte nimic.  
Nu ai nicio problemă, absolut niciuna, cu excepţia micilor griji cotidiene, banii şi stresul de zi cu zi, resimţit de toţi. E absolut normal.  
Îţi duci viaţa ca orice om normal şi te simţi destul de bine în pielea ta. Îţi bei cafeaua dimineaţa, mergi la muncă, faci o plimbare pe seară şi bei câte un pahar de vin noaptea.  
Totul pare absolut normal, dar în sufletul tău e o dramă pe care nimeni nu o înţelege.  
Ai impresia că iubirea te ocoleşte, iar ghinionul nu-ţi mai dă pace. Îţi alungi aceste ganduri negre din minte şi speri că totul va reveni la normal, absolut firesc.  
Că viata e bună ... printre rânduri te gândeşti iar la acea fostă iubire  
O dorinţă puternică de iubire, nu vrei povestea asta de dragoste înapoi în viaţa ta, dar cauţi pe cineva care să-ţi ofere ceva asemănator. Cauţi exact acelaşi tip de tandreţe.  
Şi când o găseşti, te îndepărtezi cu precauţie de această reverie, pierzând din vedere un "amănunt" esenţial ...  
... viaţa e un joc periculos, un labirint unde te poţi pierde, dacă nu ştii cu exactitate ţelurile pentru care lupţi...  
... un joc periculos cu tine şi cu ceilalţi.  
 
Camelia C  
septrmbrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Joc periculos / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1364, Anul IV, 25 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!