CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Meditatie >  

profilor

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Grigore Călin pe lângă profesia de Medic veterinar, după 1989, a lucrat în timpul liber ca Redactor în presa scrisă din Jud. Olt la 5 publicații : Anotimp Magazin, Scurtcircuit oltean, Gazeta Oltului, Jurnalul de Olt și Țăranul.  
A scris și publicat articole și poezii patriotice, social-politice, filozofice iar în ultima vreme cu tematica iubirii Creștine.  
Începând cu 2012, a publicat 6 volume de poezii, toate la Editura Hoffman :  
1). Zborul-iubiri de toamnă, 2012.  
2). Îngeri de visezi, 2013.  
3). Călător prin Galaxii, 2014.  
4). Luntraș al lumii de vise, 2016.  
5). Rob al focului interior, 2017.  
6). Aspirant la nemurire, 2018.  
  
În prezent, lucrează la o nouă carte "Poezii pentru Centrar", pe care intenționează s-o publice până la Sărbătorirea Centenarului Marii Uniri de la 1918.  
Este membru al Cenaclului literar-artistic "Dumitru Caracostea" din Slatina.  
Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. 
Referinţă Bibliografică:
profilor / Călin Grigore : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2666, Anul VIII, 19 aprilie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Călin Grigore : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Călin Grigore
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!