CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Atitudini >  

Tabla îmbracă acoperișul, sub țiglă mormăie mușchiul, răsularea se vede prin horn. E om, se bucură. Bărbați grăbiți se duc la abator să viziteze cârlige. Orașul atârnă. Totul pare s
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Tabla îmbracă acoperișul, sub țiglă mormăie mușchiul, răsularea se vede prin horn. E om, se bucură. Bărbați grăbiți se duc la abator să viziteze cârlige. Orașul atârnă. Totul pare suspect. Poate lucarna magherniței, poate pubelele ospiciului. Izul de vin acrit e simte peste tot. Este conferința marinarilor concediați. Cerșetorul cu pisica nu au sosit. Orașul se scurge ca un abces. Don Quijote ca rezolva. A fost contabil, știe ce face. Dar o cluzia pe care nu o bănuia l-a obligat să stea la pat. Și a stat. Sosi o pasăre cu glas și creier de om oferindu-și serviciile. Penaj minunat. A rezolvat chestiunea cu banii, a zburat, bugetul era gol. Localnicii purtau zdrențe roții. Turnul Eiffel fu învelit și el. Papagalii au preluat puterea. Nopțile erau liniștite, se auzeau doar zarurile care cădeau ca niște ploi. O, mizerie, farul se stinse, păsările dădură un șipăt, apoi se făcu ziuă. Nicio dramă, nicio damă, numai bărbați muncind să desfacă un ghivent guvernamental. 
  
BMM 
  
Referinţă Bibliografică:
Tabla îmbracă acoperișul, sub țiglă mormăie mușchiul, răsularea se vede prin horn. E om, se bucură. Bărbați grăbiți se duc la abator să viziteze cârlige. Orașul atârnă. Totul pare s / Boris Mehr : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2947, Anul IX, 25 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Boris Mehr : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Boris Mehr
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!