CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Meditatie >  

Berzele și avionul

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Berzele și avionul Berzele concureaza avionul la sporul populației, Insurecția firimiturilor de pâine, Mânia fluturilor, Zapada cu ochii roșii, șerpii ideologiilor re-vomate, peștii muritori de sete în mâl, explozia unui suflet- butelie, iarba țâșnind din morții tineri, am sa va șochez, sunt infractor, ma suport numai eu pe mine, copac rasucit de vânturi, fecioare- flacari desfașurate pe fondul alb al salilor de Terapie Intensiva, perfuzii precum actul prelungit dintre îndragostiți, amețeala trecerii în antecamera Tribunalului Suprem , am sa dau cu pietre în cercul luminos, feriți-va, cuvintele vor sa recada, grei meteoriți aprinși de iubire. Un tânar coboara scarile, Îl așteapta iubita, tânarul sunt eu În urma cu secole, undeva, cândva, Orele bat tot mai rar, porțile se deschid încet, Ce este dincolo? Secole de iubire în pat, de întrebari și, brusc, cum stingi un bec, cade ca un nisip negru eternitatea. Se zice- menirea de a fi iubit de muze, Duca-se-n pustii, oriunde, o, Rosamunde, s-a facut arșice, se zice, dar Beatrice ne-a scos din necaz, o evadare din Alcatraz. MORALA- Berzele concureaza avionul. Boris Marian Mehr  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Berzele și avionul / Boris Mehr : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2327, Anul VII, 15 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Boris Mehr : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Boris Mehr
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!