CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Emotie >  

În braţele tale
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În braţele tale  
  
Seara coboară aşternând mireasma înfloririlor din gradina acelui dor ce cuprinde momentul fiecărei clipe în mângâierea aripei deschise către zbor!  
- " Mi-e frică de înălţimi! Nu ştiu să zbor! Ne vom prăbuşi! " - strigă în şoapte neauzite vocea-mi gâtuită de teamă!  
Cuprind în privire înaltul ce îşi fredonează chemarea!   
Mă surprind alergând spre tine! Îţi simt respiraţia îmbrăţişându-mă, îţi simt căldura trupului învăluindu-mi teama, sărutul buzelor moi, catifelate netezindu-mi gândul răvăşit!  
Te respir cu nesaţul unei dorinţi aproape interzise de a mă simţi pătrunsă de esenţa înmiresmată!   
Aerul din jur... materializează particulele infinite de tandreţe şi le coboară în mângâiere; urmând magia unui vals parcă născut pe portativul sufletelor ce îşi contopesc eternităţile! Teama se risipeşte!  
Surprind în revelaţia imaginii albul pufos al norilor pe care păşesc, în ritmul dansului, tălpile noastre!... Zăresc petale unduindu-şi culori din mireasma fericirii!  
Simt zbateri uşoare de aripi mângâindu-mi umerii! Simt aripile tale înălţându-mi zborul!  
- Sublim sentiment! Nu credeam că voi reuşi!  
Iubirea ta... mi-a arătat că pot! 
Referinţă Bibliografică:
În braţele tale / Bianca Aura Buta : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3296, Anul X, 09 ianuarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Bianca Aura Buta : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Bianca Aura Buta
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!