CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 3466 din 27 iunie 2020        Toate Articolele Autorului

Anunț editorial
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Anunț adresat iubitorilor pierdutelor pasiuni pentru cititul cărții făurite din plămada hârtiei și tușului, cu aromele și foșnetul lor catifelate de timp...! A apărut cartea „Stela și Arșinel. Odiseea unui irepetabil cuplu de Revistă” (autor Aurel V. Zgheran). 
  
Este vorba despre o elegie cuprinzând reflecții foarte afective și dezolante deopotrivă, privind stingerea din viață a actriței Stela Popescu, iar odată cu aceasta iremediabila destrămare a cuplului inegalabil de Revistă Stela și Arșinel. 
  
Sunt alăturate acestor texte emoționale câteva prezentări biografice ale celor doi actori de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Stela Popescu și Alexandru Arșinel, o incursiune prescurtată și elocvent reprezentată de imagini, prin viața personală, dar mai ales prin cea artistică a lor, precum și a Revistei românești în general. 
  
De la prima până la ultima pagină, cartea este foarte bogat ilustrată cu fotografii document ce conturează prin imagini tema propusă, cu artiștii Stela Popescu și Alexandru Arșinel în prim plan iar ca ancadrament Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și ceilalți actori care i-au adus gloria și admirația de-a lungul a peste un veac de activare în orizontul Revistei românești unice prin originalitate și valoare, în lume. 
  
Aurel V. Zgheran (aurel.vzgheran@yahoo.com) 
  
Referinţă Bibliografică:
Anunț editorial / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3466, Anul X, 27 iunie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!