CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 3459 din 20 iunie 2020        Toate Articolele Autorului

O veste minunată: Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” revine în fața publicului
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” anunță debutul Stagiunii Estivale 2020, la Teatrul de Vară HERĂSTRĂU!  
Sâmbătă 4 iulie 2020, de la orele 20:00 va avea loc premiera „CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu ocazia căruia publicul va putea să îi revadă, să îi admire și să îi aplaude din nou pe artiștii – actori și soliști, pe membrii baletului și ai orchestrei Teatrului Tănase care abia așteaptă reîntâlnirea LIVE, cu spectatorii!  
„Am gândit special acest spectacol de Revistă adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și desfășurarea activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară” – a declarat managerul Teatrului, VASILE MURARU. „Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare fizică. De asemenea, chiar și distribuția spectacolului a fost gândită astfel încât să ținem cont de toate regulile esențiale pentru protecția artiștilor: vom avea 3 variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială și orchestra Teatrului”.  
Din distribuție fac parte toți artiștii teatrului Tănase în frunte cu ALEXANDRU ARȘINEL, VASILE MURARU şi VALENTINA FĂTU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHIȘAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TĂNASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRĂU, OANA GHIOCA, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, DIANA RADU. Ei vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiași spectacol, pe scena celei mai mari și mai moderne grădini de vară din țară. Scenografia este semnată de Francesca CIOANCĂ și Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chirițescu), iar conducerea muzicală, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.  
Din păcate însă, deși Teatrul de Vară HERĂSTRĂU are o capacitate de aproape 2500 de locuri, vor putea fi ocupate, la fiecare reprezentație, doar până la maximum 500 de locuri, așa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.  
Reprezentațiile „CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” vor fi programate în iulie și în septembrie în fiecare zi de sâmbătă, începând cu orele 20:00 după următorul program:  
Sâmbătă 4 iulie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 11 iulie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 18 iulie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 25 iulie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 1 august 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 12 septembrie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 19 septembrie 2020, ora 20:00  
Sâmbătă 26 septembrie 2020, ora 20:00  
Duminică 20 septembrie 2020, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” va participa la ediția a VIII-a a Festivalului „Bucureștii lui Caragiale” care va avea loc pe scena special amenajată din Parcul Cișmigiu.  
Biletele se vor pune în vânzare, începând de săptămâna viitoare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casele de bilete ale Sălii Savoy și Teatrului de Vară HERĂSTRĂU.  
Costul unui bilet este de 25 lei.  
Program case de bilete:  
Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33, sector 1  
Marți – Vineri, orele 10.00 – 19.00  
Sâmbătă, orele 10.00 – 17.00  
Teatrul de Vară HERĂSTRĂU – intrare Arcul de Triumf  
Sâmbătă, orele 17.00 – 20.30 (în zilele în care au loc spectacolele)  
 
(Articol alcătuit după Comunicat de presă Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic & PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase)  
 
Referinţă Bibliografică:
O veste minunată: Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” revine în fața publicului / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3459, Anul X, 20 iunie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!