CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 3374 din 27 martie 2020        Toate Articolele Autorului

Pentru că suntem nevoiți să stăm în casă: Campanie de suflet „De la TĂNASE ÎN DIRECT la VOI în CASE!”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De Ziua Mondială a Teatrului, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” lansează campania „De la TĂNASE IN DIRECT la VOI în CASE!”  
 
https://www.youtube.com/watch?v=CbXGGuytprY  
 
Astăzi, Teatrele și companiile teatrale din întreaga lume, marea majoritate cu porțile ferecate din cauza pandemiei COVID – 19 marchează Ziua Mondială a Teatrului și Ziua Solidarității Artiștilor, și ei nevoiți acum să stea acasă.  
 
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” va marca această zi aniversară, simbolic, chiar în această seară, începând cu ora 18.00 când, pe rețeaua de socializare FB (https://www.facebook.com/TeatrulRevistaTanase/) va fi difuzată prima reprezentație a unui spectacol de Revistă cu momente artistice de mare succes. Cei mai îndrăgiți actori și interpreți, alături de Baletul și de Orchestra Teatrului vor ajunge în casele tuturor românilor și îi vor îndemna să pornească împreună într-o călătorie virtuală prin lumea fascinantului spectacol de Revistă, un gen unic în lume! Toți, cu speranța și dorința de a se întoarce cât mai curând în „casa” lor și de a-și primi spectatorii așa cum se cuvine și așa cum au fost obișnuiți ori de câte ori au trecut pragul Sălii Savoy...  
 
„Vrem să le dăruim românilor stropul de bucurie, de relaxare, de culoare și de savoare de care au atâta nevoie!” – a declarat actorul Vasile Muraru, Managerul Teatrului Tănase. „Încercăm să redăm zâmbetul bucureștenilor și tuturor cetățenilor pentru care acum este vital să stea în case! Lansăm această campanie într-o zi de sărbătoare mondială a Teatrului, din dorința de a aduce un omagiu tuturor slujitorilor Thaliei, din partea celei mai vechi Instituții de cultură a Capitalei care, anul trecut a împlinit 100 de ani. Întreg colectivul nostru are acum ca unic obiectiv acela de a-i încuraja și destinde pe toți cei rămași în case, dar și de a susține măsurile de siguranță luate în vederea reducerii răspândirii noului virus”.  
 
Iată programul spectacolelor din campania „De la TĂNASE, în direct la VOI în CASE” care vor putea fi vizionate gratuit în fiecare week-end, exact așa cum se desfășurau în timpul stagiunii:  
 
 Vineri, 27 martie 2020, ora 18:00 – Spectacol de Revistă – De la TĂNASE, în direct, la VOI în CASE  
 
 Sâmbătă, 28 martie 2020, ora 18:00 – Spectacol de Revistă – De la TĂNASE, în direct, la VOI în CASE  
 
 Duminică, 29 martie 2020, ora 18:00 – Spectacol de Revistă – De la TĂNASE, în direct, la VOI în CASE  
 
Vă dăm așadar întâlnire, pe Facebook si Youtube, începând cu 27.03.2020, de la ora 18:00!  
 
 https://www.facebook.com/TeatrulRevistaTanase/  
 
 https://www.youtube.com/channel/TeatrulRevistaTanase/  
 
https://www.youtube.com/channel/UCiAEie5AA9kqYBMyYyrqCgQ  
 
Anul acesta, Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului transmis de Institutul International de Teatru ITI, organismul teatral cel mai influent și cel mai reprezentativ, dar și de Organizația Mondială pentru Artele Scenice, aparține lui Shahid Nadeem, important dramatug pakistanez.  
 
Îl puteti citi integral, aici :  
 
https://www.uniter.ro/teatrul-ca-sanctuar-mesajul-pentru-ziua-mondiala-a-teatrului-2020-de-shahid-nadeem/  
 
(Articol scris după Comunicatul de presă pus la dispoziție de către Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic și PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase", Calea Victoriei, nr. 33, Sector 1, Bucureşti)  
 
Referinţă Bibliografică:
Pentru că suntem nevoiți să stăm în casă: Campanie de suflet „De la TĂNASE ÎN DIRECT la VOI în CASE!” / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3374, Anul X, 27 martie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!