CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 2857 din 27 octombrie 2018        Toate Articolele Autorului

Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Într-o atmosferă elegantă, peste 200 de invitați de marcă au participat la evenimentul de lansare în România a gamei de produse premium dermato-cosmetice RILASTIL, care oferă soluții eficiente pentru problemele tenului și pielii.  
Despre calitățile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului și pielii, disponibile acum și în farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci și Alessandra Tavecchio, reprezentanții Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena și Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena.  
La eveniment au fost prezenți specialiști în cosmetică și beauty, medici dermatologi, jurnaliști de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri și reprezentanți ai Fildas, Catena și Tonica Group, dar și vedete din showbiz - Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Bălan, Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), Monalisa Basarab ș.a.  
RILASTIL se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse ce se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză. Eficienţa produselor RILASTIL este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice şi prelucrare de calitate.  
Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clienţilor produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricți ai industriei farmaceutice, pentru a obține rezultate remarcabile, o stare de bine și o calitate optimă a vieții. RILASTIL a investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea și pentru a găsi formule și ingrediente active pentru a le remedia. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de bază sunt pasiunea pentru excelență, încrederea consumatorului în lucrul bine făcut, siguranța dată de formule testate dermatologic și microbiologic, precum și eficiența oferită de principiile active inovatoare ale produselor.  
Iată care sunt tipurile de tratamente de calitate RILASTIL, care se găsesc în farmaciile Catena:  
Pentru îngrijirea zilnică: curățare și hidratare:  
- gama Daily Care  
- gama Aqua  
Anti-aging: riduri de expresie, riduri gravitaționale, luminozitate, stres oxidativ:  
- gama Hydrotenseur  
- gama Progression HD  
Produse pentru piele sensibilă, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritații, xeroză:  
- gama D-Clar  
- gama Acnestil  
- gama Xerolact  
Produse pentru uz corporal – vergeturi, celulită, elasticitate și tonifiere:  
Produse pentru uz pediatric – curățare și hidratare:  
  
Despre Institutul Ganassini și RILASTIL  
  
Pasiunea pentru cercetare şi cunoştinţele biochimice profunde rezumă spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator în 1935 al Institutului Ganassini de Cercetări Biochimice. Abordarea inovatoare a metodelor de cercetare, laboratoarele, fiabilitatea şi etica metodologică a grupului reprezintă de atunci un reper pentru italieni şi pentru cercetarea ştiinţifică internațională. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini şi valorile concrete sunt imprimate în linia RILASTIL, creată în 1972 spre a garanta soluţii pentru frumuseţea şi sănătatea pielii și care reprezintă acum inovaţia, succesul şi certitudinea rezultatelor.  
  
Despre Catena  
  
Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand autohton de profil. Datorită acţiunilor pozitive și orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Cu peste 700 de unități la nivel național și un număr de 5000 de angajați, Catena a integrat imaginea brandului în viaţa de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.  
  
(Sursa: Comunicat de presă)  
  
Referinţă Bibliografică:
Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România! / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2857, Anul VIII, 27 octombrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!