CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 2745 din 07 iulie 2018        Toate Articolele Autorului

„HAI, HAI ROMÂNIA” - PREMIERA Stagiunii Estivale la Teatrul de Vară ”HERĂSTRĂU”, pe 7 și 8 iuli
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” Bucureşti prezintă „HAI, HAI ROMÂNIA” – PREMIERA Stagiunii Estivale la Teatrul de Vară ”HERĂSTRĂU”, pe 7 și 8 iulie  
 
Stagiunea Estivală 2018 se desfășoară toată luna iulie, în fiecare week-end la Teatrul de Vară „Herăstrău”, cu o veritabilă PARADĂ a REVISTELOR  
Sâmbătă 7 iulie și duminică 8 iulie, ora 19.30, la Teatrul de Vară „Herăstrău” (acces Arcul de Triumf) VĂ INVITĂM la PREMIERA oficială a spectacolului „HAI, HAI ROMÂNIA”, în regia lui ALEXANDRU ARȘINEL.  
Acest spectacol este inclus în programul de evenimente cultural-artistice dedicate aniversării CENTENARULUI MARII UNIRII de la 1918.  
Din distribuție fac parte ALEXANDRU ARŞINEL, VASILE MURARU şi VALENTINA FĂTU, ALEXANDRU LULESCU, ANA MARIA DONOSA, CRISTIAN SIMION și NAE ALEXANDRU, MIRUNA BIRĂU, OANA GHIOCA, MONALISA BASARAB, DIANA RADU, alături de soliștii de muzică ușoară ADRIAN ENACHE, ALIN GHEORGHIŞAN, BIANCA SÂRBU, RADU GHENCEA, DANIELA TĂNASE, ALEXANDRA PENCIU, ADRIANA GAVRILĂ – acompaniați de Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, dirijată de DAN DIMITRIU.  
Coregrafia baletului Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” este semnată de Cornel Popovici, iar scenografia aparţine Anei Iulia Popov.  
PROGRAMUL Stagiunii Estivale 2018 la Teatrul de Vară „HERĂSTRĂU”  
• Sâmbătă 7 iulie, ora 19.30– HAI, HAI ROMÂNIA! – AVANPREMIERĂ  
• Duminică 8 iulie, ora 19.30- HAI, HAI ROMÂNIA! - PREMIERĂ  
• Sâmbătă 14 iulie, ora 19.30- HAI, HAI ROMÂNIA!  
• Duminică 15 iulie, ora 19.30- PIEI, DRACE!  
• Sâmbătă 21 iulie, ora 19.30- HAI, HAI ROMÂNIA!  
• Duminică 22 iulie, ora 19.30- Aer bun! De Herăstrău!  
• Sâmbătă 28 iulie, ora 19.30- HAI, HAI ROMÂNIA!  
• Duminică 29 iulie, ora 19.30 – UN CÂNTEC… O GLUMĂ  
 
PREŢ BILET: 20 lei. BILETELE se pot achiziţiona de la: • Casa de Bilete a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (Sala SAVOY –Calea Victoriei nr. 33). Program:11.00 - 19.00 (luni - vineri); Tel: 021.315.56.78 • Casa de Bilete a Teatrului de Vară „HERĂSTRĂU” – Acces: INTRAREA în Parcul HERĂSTRĂU - zona ARCUL DE TRIUMF. Program: 16.00 - 20.00 (sâmbătă şi duminică); Tel: 0762.251.366  
Reprezentanții mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitari de acreditare.  
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” este o instituție publică de cultură Primăriei Municipiului București.  
(Sursa: Comunicat de presă)  
 
Referinţă Bibliografică:
„HAI, HAI ROMÂNIA” - PREMIERA Stagiunii Estivale la Teatrul de Vară ”HERĂSTRĂU”, pe 7 și 8 iuli / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2745, Anul VIII, 07 iulie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!