CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 2716 din 08 iunie 2018        Toate Articolele Autorului

ANIVERSAREA UNUI PRINCIPE ŞI UNUI DESTIN…!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1 iunie, 2018…! Zi frumoasă, a unei solemne bucurii prezente în care aniversăm un principe şi un destin…! Alteţa Sa Regală Radu Principele Consort al României împlineşte 58 de ani!  
În formă ideală, dorinţa fiecăruia dintre noi este aceea de a maximiza emoţiile sărbătorilor frumoase şi, de aceea, azi ne suntem mai devotaţi ca oricând, redându-ne o intensitate autentică a bucuriei şi, astfel, specială, prin reunirea în sărbătoare cu sinele nostru. Căci, petrecem o aniversare nu pe argumentele pe care le proiectează o filă de calendar ci în raza de lumină sub care se auto-conservă în istorie momentele evenimenţiale, având ca protagonişti personalităţile ce făuresc actele de evidenţă ale prezentului!  
Pe 7 iunie 2018, îndreptându-ne gândul cu omagială gratitudine la Alteţa Sa Regală Radu Principele Consort al României, ceea ce îi putem spune, voim să îi spunem şi îi şi spunem este în primul rând că nu e suficient să ne limităm la urarea de „La mulţi ani”, ci şi să îi mulţumim, pentru că o bună parte din aceşti ani trecuţi şi viitori au fost şi vor fi dedicaţi cu efort, devotament şi rod slujirii alături de soţia Alteţei Sale Regale, Majestatea Sa Margareta, reîntoarcerii României prezente la strălucirea, gloria şi măreţia României monarhice moderne, libere, demne, prospere…!  
Alteţa Sa Regală Radu Principele Consort al României este prin aceasta reclăditor, fără a ridica îndoieli, al binelui în act pentru Naţiune, cu har, înţelepciune, patriotism, consecvenţă, fie prin, fie de la Dumnezeu…! A trecut peste o jumătate de veac până când Dumnezeu a întors la ţară pe cel în care aveam din nou deplină încredere: Majestatea Sa Regele Mihai I al României! Astăzi, la fel de lucid, fidel şi cu înţelepciune, fiica Regelui, Majestatea Sa Margareta fructifică în continuitate şi benefic pentru ţară şi popor harul acestea…! În unire cu Majestatea Sa, Alteţa Sa Regală Radu Principele Consort al României făptuieşte tot ce îi stă în anvergura priceperii, puterea iubirii şi certitudinea patriotică reaşezarea adevărurilor şi lucrărilor ţării întru binele şi renaşterea ei…!  
Recunoscătoare gânduri, gratitudinea şi credinţa noastră pentru aceasta…! La mulţi ani, Alteţa Voastră Regală!  
Aurel V. ZGHERAN (aurel.vzgheran@yahoo.com)  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
ANIVERSAREA UNUI PRINCIPE ŞI UNUI DESTIN…! / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2716, Anul VIII, 08 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!