CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 2674 din 27 aprilie 2018        Toate Articolele Autorului

O nouă PREMIERĂ la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” VĂ INVITĂ la PREMIERA Spectacolului „UN CÂNTEC... O GLUMĂ...” cu participarea extraordinară a interpretei MARINA VOICA  
 
Vineri, 27 aprilie și sâmbătă, 28 aprilie VĂ INVITĂM la Avanpremiera și Premiera oficială a spectacolului „UN CÂNTEC... O GLUMĂ...”, în regia lui CEZAR GHIOCA.  
Ambele reprezentații au loc la Sala Savoy (Calea Victoriei nr. 33) cu începere de la orele 19.00.  
Binecunoscuta cântăreață MARINA VOICA este INVITATĂ SPECIALĂ în această Revistă muzicală, cu muzică live – Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (dirijor Dan Dimitriu) și cu momente spectaculoase de Balet (coregrafia Cornel Popovici).  
MARINA VOICA a fost distinsă recent la GALA Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pentru anul 2017 cu Trofeul „O viață dedicată cântecului” - 60 de ani de carieră muzicală exemplară, cu peste 500 de melodii înregistrate, cu trofee în ţară și peste hotare şi colaborări cu toţi marii noștri compozitori de muzică ușoară.  
Din distribuție fac parte ADRIAN ENACHE, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, LILIANA MOCANU, OANA GHIOCA, GEORGE ENACHE, ALIN GHEORGHIŞAN, RADU GHENCEA, ALEXANDRA PENCIU, IRINA IONESCU.  
Scenografia aparţine Anei Iulia Popov, iar aranjamente muzicale sunt semnate de compozitorul Dan Dimitriu.  
De reamarcat faptul că la fiecare reprezentație cu spectacolul „UN CÂNTEC... O GLUMĂ...” va fi câte un INVITAT special.  
Iată programul lunii mai (Sala SAVOY, ora 19.00):  
• Vineri 4 mai – E Spectacol în oraș  
• Sâmbătă 5 mai – Euro Savoy  
• Duminică 6 mai – Vivat Revista!  
• Vineri 11 mai – „UN CÂNTEC... O GLUMĂ...” (Invitat: SERGIU CIOIU, Canada)  
• Sâmbătă 12 mai – Piei, Drace!  
• Duminică 13 mai – Hai, zâmbește  
• Vineri 18 mai – Lasă supărarea-n hol!  
• Sâmbătă 19 mai – ora 19 – E Spectacol în oraş  
• Duminică 20 mai – ora 19 – Euro Savoy  
• Vineri 25 mai – „UN CÂNTEC... O GLUMĂ...” (Invitată: MIRABELA DAUER)  
• Sâmbătă 26 mai – Piei, Drace!  
• Duminică 27 mai – Aer bun! De Savoy!  
Pe 16 mai, trupa Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” va fi prezentă cu spectacolul „CA LA TĂNASE” la Târgu Jiu unde, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, care împlinește 25 de ani de existență, are loc Festivalul Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”.  
Spectacolele stagiunii continuă să se joace la Sala SAVOY, apoi, din 23 iunie și până la începutul lui august este prgramată Stagiunea Estivală la Teatrul de Vară HERĂSTRĂU, cu reprezetaţii ale unei noi premiere „HAI, ROMÂNIA!” - spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1918.  
Mulţumim pentru atentia și aprecierea acordate evenimentelor şi activităţii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi vă așteptăm la spectacolele stagiunii 2018-2019.  
Reprezentanții mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitări de acreditare.  
BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminică).  
Preț/bilet Sala Savoy:  
30 RON - Categoria I (Parter, rândurile R1-R10)  
25 RON - Categoria II (Balcon I si II)  
20 RON - Categoria III (Parter, rândurile R11-R14)  
 
Referinţă Bibliografică:
O nouă PREMIERĂ la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”! / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2674, Anul VIII, 27 aprilie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!