CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 2664 din 17 aprilie 2018        Toate Articolele Autorului

Vernisajul expoziției de pictură „ARHITECTURI URBANE”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
  
CENTRUL EUROPEAN CULTURAL şi de TINERET pentru U.N.E.S.C.O  
„NICOLAE BĂLCESCU”  
Strada 11 Iunie nr. 41, sector 4, Bucureşti  
Tel: 021.336.43.40  
  
Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO  
,,Nicolae Bălcescu” și Școala Gimnazială de Arte nr. 3 București  
organizează  
vernisajul expoziției de pictură „ARHITECTURI URBANE”  
  
Marți, 17 aprilie 2018, ora 17.00 la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” (strada 11 iunie nr. 41) va avea loc VERNISAJUL expoziției de picturăARHITECTURI URBANE” a elevilor Școlii Gimnaziale de Arte nr. 3. Cei peste 70 de elevi ai școlii (clasele I – X) implicați în acest proiect și coordonați de prof. Florina Niță au realizat lucrări pe pânză după schițe originale și reinterpretări contemporane ale unor fotografii reprezentative.  
Expoziția va rămâne deschisă în perioada 16 - 27 aprilie 2018.  
Program: luni – joi, orele 10:00 – 17:00, vineri, orele 10:00 – 15:00  
Tematica expoziției este grădina, parcul, dar și colțurile din natură, cu elemente urbane de arhitectură inspirate de realitatea înconjurătoare, dar și elemente de natură fantastică, generate de imaginarul fiecăruia. Elevii sunt laureați ai numeroase premii și trofee la concursurile de gen și au o intensă activitate artistică. Dintre proiectele lor de succes amintim „Portertul – de la Impresionism la Postmodernism” (Biblioteca Națională a României, etaj 2), „Grădina fantatistică” (Palatul Justiției, Sala Pașilor Pierduți), expoziția de gravură și obiecte din lut (Muzeul de Istorie al României) sau expoziția „Portrete cu mâini” (Galeria ”Luceafărul”).  
Centrul Cultural European și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” este un serviciu public aflat în subordinea Consiliului Local și al Primăriei Sectorului 4. Obiectivul primordial al activitatiilor sale este acela de derularea proiectelor culturale locale extinse pe plan național și internațional. Pentru o bună desfăsurare a activitatiilor sale, Centrul Cultural European și-a creat și dezvoltat o strategie culturală care să permită o vizibilate a activităților culturale atât în sector, dar și în perimetru național și internațional. Renumita instutuție de cultură și-a deschis porțile sub formă de parteneriat și sub formă de colaborare cu majoritatea instituțiilor culturale naționale, dar și cu diferiți actori independenți care impreună au oferit o diagrama culturală complexă a întregii activităti din sector. Ofertă culturală a sectorului este diversificată și cuprinde spectacole de teatru pentru adulți, spectacole pentru copii, vernisaje și expoziții, concerte, spectacole de lectură, organizare de workshop-uri, ateliere, seminarii și conferințe.  
  
Referinţă Bibliografică:
Vernisajul expoziției de pictură „ARHITECTURI URBANE” / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2664, Anul VIII, 17 aprilie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!