CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 1855 din 29 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Apariţie carte cu şi despre artişti
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu alese gânduri vă vestesc apariţia cărţii „Timp fără ani. Oglinzile unui veac”, scrise de Aurel V. Zgheran pe parcursul unui timp de câţiva ani, deloc uşori, însemnând trudă, sacrificii, investiţie financiară (tema şi sumarul acestei cărţi le puteţi examina citind articolul al cărui link se află mai jos).  
 
Cartea apare în mai multe volume, cei care doresc, putând achiziţiona pe cel care îi interesează, ori, fireşte, mai multe sau colecţia integrală.  
Costurile de producţie au diferit în funcţie de numărul de protagonişti şi, în consecinţă, de mărimea fiecărui volum în parte.  
 
Aşadar, volumul A este definitivat, iar celelalte urmează să apară în termen de o săptămână sau două, unul după altul. Rog pe cei interesaţi să le achiziţioneze, să îmi comunice prin e-mail o adresă sau alte coordonate personale. Vă rog să citiţi articolul al cărui link îl găsiţi mai jos. Dacă doriţi să luaţi legătura cu autorul cărţii vă comunic coordonatele sale: aurel.vzgheran@yahoo.com ; 0753868598  
 
http://confluente.ro/aurel_v_zgheran_1453291840.html  
 
Cu consideraţie. Magda Barbu (barbu.magdavs@yahoo.com)  
 
x  
Referinţă Bibliografică:
Apariţie carte cu şi despre artişti / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1855, Anul VI, 29 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!