CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 1819 din 24 decembrie 2015        Toate Articolele Autorului

ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un Nou CONCERT ANDRÉ RIEU la Bucureşti, ÎN 2016  
11. iunie 2016 – 20.30 – Piaţa Constiuţiei  
Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, 22.12.2015, ora 10:00  
 
Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist şi compozitor André Rieu îşi respectă promisiunea şi anunţă cu bucurie noul său concert de la Bucureşti.  
Regele Valsului, André Rieu alături de Orchestra Johann Strauss va concerta sâmbătă, 11 iunie 2016 în Piaţa Constituţiei din capitală, începând cu orele 20:30.  
Piaţa Constituţiei va deveni „Centrul Universului” şi în anul 2016. Aşa a descris celebrul violonist André Rieu locul care în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puţin de şapte concerte susîinute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.  
Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu „Live în Bucureşti”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaş, fapt ce influenţează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.  
Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.  
Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piaţa Constituţiei vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârşit. Un concert de înaltă ţinută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie.  
Biletele vor fi puse în vânzare începand de marţi, 22.12.2015, de la ora 10:00, în reţeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online pe www.eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, între 160 şi 800 lei.  
 
Nicoleta ION  
Art Nation Media  
PR Manager  
Tel: 0729/97.94.93  
 
Referinţă Bibliografică:
ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016 / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1819, Anul V, 24 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!