CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Aurel V. Zgheran         Ediţia nr. 1754 din 20 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

„Cele mai rapide picioare din lume” se întrec în pași de dans, la București!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cultura spaniolă este de departe una dintre cele mai bogate, fiecare regiune a țării mândrindu-se cu ale sale fieste colorate, coride care îți taie respirația sau ritmuri pasionale de flamenco.  
Frații Los Vivancos, șapte minuni cu același cod genetic, care au intrat în Guinness World Records pentru „cele mai rapide picioare din lume" și au primit premii importante în întreaga lume, vor aduce la Bucuresti dansul senzualității și seducției, al suferinței și bucuriei, redat impecabil într-o poveste scenică vibrantă. „Best of Los Vivancos”, va fi prezentat românilor pe 22 decembrie, la Sala Palatului și va rămâne cu siguranță în sufletele spectatorilor.După o serie amplă de reprezentații sold-out, programate zilnic în Germania și Finlanda, zeii dansului spaniol își vor arăta măiestria dobândită în arta spectacolului spaniol. Flamenco, dans modern, muzică clasică și rock, numere fascinante de acrobație, acompaniate de efecte vizuale moderne. „Best of Los Vivancos” are asupra spectatorilor un efect fascinant. Doar ideea dansatorilor care pot dansa pe o construcție specială, cu susul în jos, într-un sincron ce atinge perfecțiunea. Toţi cei şapte membri ai grupului cântă la diferite instrumente muzicale și, bineînțeles, sunt geniile stilului flamenco.  
Istoria flamencoului ne întoarce în urmă cu multe secole, dar astăzi, regii acestui simbol cultural sunt Los Vivancos. Deși doar câteva dansatoare sau echipe de dans se pot lăuda cu prezența în Cartea Recordurilor, Los Vivancos a doborat recordul pentru „cele mai rapide picioare”. Dar acesta nu este singurul record, căci cei șapte frați au peste 20 de spectacole consecutive sold-out, susținute în diferite părți ale Franței. În decursul anilor, trupa Los Vivancos a câștigat numeroase premii internaționale, precum „Dancing wtih the stars” din Statele Unite ale Americii, concurs vizionat de peste 35 de milioane de telespectatori.  
Los Vivancos înseamnă șapte frați născuți din 5 căsătorii: Josue, Cristo, Josua, Aaron, Judah, Elias, Israel. Josue – cel mai mic dintre frați, este capabil de cele mai ingenioase trucuri. Cristo – combină inteligent școala de balet clasic cu stilul flamenco tradițional. Josua – demonstrează cu eleganță o combinație de flamenco vechi și nou. Aaron – stilul său de dans este absolut perfect, are o voce caldă și deosebit de plăcută. Judah – compozitorul principal al grupului. Are o viteză și o precizie, unică. Elias – cel mai mare dintre frați, este liderul grupului. Demonstrează un stil de dans ce combină forța cu rezistența. Israel - aduce spiritul modernității în dansul flamenco clasic și poate cânta la flaut în timpul unui spectacol de dans fără a-și pierde răsuflarea.  
Los Vivancos a cucerit mai mult de 30 de țări de pe întreg mapamondul, talentul lor fiind întotdeauna răsplătit de public, cu show-uri sold-out și aplauze îndelungi. Pasul următor – România.  
Los Vivancos : https://www.youtube.com/watch?v=HHPkDknc8Xg  
Nu puteți pierde șansa de a experimenta „Best of Los Vivancos”, ce ar putea fi cadoul ideal dăruit celor dragi, în pragul Crăciunului. Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, rețeaua magazinelor Inmedio, Diverta, Librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica sau online pe: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro și www.vreaubilet.ro.  
Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 65 lei – cat.IV, 90 lei – cat.III, 140 lei – cat.II, 200 lei – Cat.I si 300 lei pentru VIP.  
 
Nicoleta ION  
PR Manager  
Art Nation Media  
 
Referinţă Bibliografică:
„Cele mai rapide picioare din lume” se întrec în pași de dans, la București! / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1754, Anul V, 20 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!